- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz bluemirage #81200 üzenetére
Engem a P a végén már őrületbe kergetett 😀 néha negyed órámba telt mire fel tudtam hívni valakit. Fénykorában jó készülék volt, ma is szeretem kézbe fogni, szép telefon.
-
Nooeca
senior tag
válasz leslie23 #81199 üzenetére
A OneCore az a rendszermag, Windows 10 újdonsága, az UWP-t szolgálja igazából, hogy ami alkalmazás van a gépen az elfusson mobilon is, szimplán csak annyit kell vele csinálni hogy picit optimalizálni a kijelzőre. Ennek az RS1-nél is már nagyon nekiestek, vagyis TH2 és RS1 között van nem kevés OneCore különbség.
A surface phone nem kérdés, semmivel nem lesz újabb szoftverileg mint egy 640 RS2-vel. Ugyanaz lesz, maximum az történhet meg, hogy kap valami extra hardveres feature-t a Surface, ami ugye a 640-ben nincs, így a Surface-ben lesz egy extra. Mint pl. 520-ban nincs vaku, se Glance Screen így pl. utóbbi beállítási lehetőség nincs is Insiderben.
A Continuum már most is jó ami a probléma vele, hogy csak pár modell támogatja.
A Windows 10 Mobile tervei nem állnak le, már szó van egy RS3-ról is, 2017 őszén vagy 2018 tavaszán.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz zsoltzsolt #81201 üzenetére
Root + Greenify a megoldás és mintha új telefon lenne.
Mondjuk W10 alatt is kezdenek egyesek belejönni már az OS telepítés, karbantartás varázsába.Meliora sunt bono inimica
-
zsoltzsolt
addikt
válasz bluemirage #81203 üzenetére
Volt és használtam mindkettőt, de sokat szenvedtem vele másfél éves kora után 😀
-
Pearce
aktív tag
válasz bluemirage #81196 üzenetére
"Mert a telefonok és az OS fejlesztése (még ha meglepő is számodra) üzleti alapon folyik. "
Ki beszélt itt erről? Egy egyszerű kérdést tettem fel: minek kell egy szakmai topikba minden héten beírni, hogy jaj, 1 % alatti a részesedés, jaj, a fejlesztők, jaj,jaj,jaj? Ha ennyire nem tetszik, vegyél almát, SE-t, az most úgyis szuper, nem? Hisz elérhető áron van, te írtad. Cirka 150-180 ropi.
A BB-t meg nem egy szint az MS-sel.
Ha meg már szerinted megvan a dátum, akkor el is lehet ásni az os-t. De várj, hisz a Bing, az X-Box és a Surface részleg is évekig csak nyelte a pénzt, bukás volt mindegyik és láss csodát, egyiket se kaszálták.
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
pont ez az, hogy az MS nagyon nem szeretne az Intel sorsára jutni.
többször elmondták már, hogy a win32-vel szemben a UWP-ben látják az ökoszisztéma jövőjét.
ha desktop vonalon nem a Win-userek 15%-a használna Win10-et, hetest meg több mint a fele, akkor jóval több UWP app születne. erről szól a GWX-es nyomulás is. nyilván nem azért csinálják, mert Nadella rosszul alszik a fragmentált windows miatt és a kalózok biztonságát szeretné növelni az upgrade-del.
marketshare kellene a 10-nek, hogy legyen értelme UWP-t fejleszteni.mellesleg akkor a gyártók is szívesebben pakolnának az olcsó ARM-es vasakra ingyenes mobilos windowst, lennének tömegtabletek winnel és még alkalmazások is készülnének rájuk. az x86-os hibrid gépek túl drágák ahhoz, hogy pistike vegyen egyet a 20k HUF-os Beex tablet helyett...
ha a komplett mobilpiacot bukják telefonostól, tabletestől, akkor nem marad más, mint a PC-biznisz, de hát az meg ugye consumer körökben marginalizálódik folyamatosan.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz leslie23 #81206 üzenetére
Mondták... Tőzsdén jegyzett cég sokat mond és szépen kommunikál az üzleti köröknek címezve, hogy a részvények árfolyamát védje. Abban igazad van, hogy a sokféle asztali Windows OS most hátrány, és az egyik legjobb lépés volt, hogy a W10 fele hajtottak/hajtanak mindenkit. Ráadásul a vegzáló PC eladásokhoz képest viszonylag elég sikeresen. Ez egy meglepő, de bölcs húzás volt.
---
Volt itt már arról szó, hogy hány ember és milyen app-ot használ asztali W10 alatt vagy úgy általában asztali windows alatt (a számológépen kívül)
A zsugorodó asztali piacon már csak a gamer és az üzleti vásárlások érdekesek. Ahogy írtad is... egyik sem szárnyal. Otthoni MM, Net célra már alig vesznek PC-t vagy laptopot. Ezen tartalmak fogyasztása már nem asztali környezetben történik most sem. Az üzletit - ha valaki ismeri - akkor tudja, hogy elég lomhán fog W10-re átállni. Ez a kör nem igényli az app-okat sem... mondjuk a gamerek sem.De ha az átállás megtörténik majd, vagy tegyük fel, hogy meg is történt, hogy szinte csak W10 van asztalin és minden asztalin felhasználónak legalább 1 androidos készüléke és nulla Windows mobil készüléke van (ez már szinte most is igaz)... és, hogy izgalmas legyen a kérdés: képzeld el, hogy Te vagy egy:
menetrend, banki, képszerkesztői, időjárás, portál... stb app. fejlesztője.Csinálnál UWP-s app-ot, aminek a fejlesztés időpontjában csak asztali felhasználói lennének (lévén a mobil része kihalt), és egyáltalán bárki is letöltené az előbb felsorolt valamelyik app-ot tőled?
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
zsamiatt
őstag
sziasztok, nem tud véletlenül valaki normális win 10-s appot ami tudja kezelni a megosztásokat? total commander látja ugyan de nem tud másolni a megosztásból. Illetve valamiért a win 2003serverhez se tudok csatlakozni vele.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Bukk900
őstag
Sziasztok!
Mi Band 1S karperec a Bind Mi Band alkalmazással használható pulzusmérésre edzés közben? Van valakinek erről tapasztalat? -
consono
nagyúr
Azért az Intel pont az energia hatékony ARM procik miatt kukázza az Atomot Szóval az MS, ha jót akar tényleg megtartja az ARM-os vonalat. Különben ugrik a Win10 az olcsó tabletekről is (tudom, volt Win RT, bukás volt), az UWP ide biztosan jól fog jönni, még ha a telefonokon ez nem is segít.
A korábbi megjegyzésedre meg, hogy a 8.1-en stabil appok majd jól nem fognak menni W10M-en, leginkább a Waze-t tudom felhozni ellenpéldának: 8.1-n kínszenvedés volt használni, instabil volt, W10M-en naponta használom gond nélkül (na jó, 20-ból egyszer az újratervezés felirat kint marad, de egy vissza gomb és nem kilépés ezt is megoldja).Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Sipka81
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni: adott egy független lumia 650 .318-s win10 van rajta.
Problémám a következő: kapok egy emilt, ezt jelzi a műveletközpontban, csempén és zárolási képernyőn is. Ha a műveletközpontban az össze törlése opciót választom, onnan kitörli, de a csempéről + zárolási képernyőről nem veszi le az értesítést, akkor sem ha órákat várok erre.
Kérdesem az lenne, hogy másnál ez működik-e?
Amennyiben igen, nálam hogyan tudom megoldani, hogy működjön?
HR alatt néjegy/telefon alaphelyzetbe állítását értitek? Ha ezt megcsinálom egyből a .318-ra teszi vissza, vagy amelyik w10 eredetileg volt a telefonon és után jön a többi ota-n?
különbség Windows Device Recovery Tool-hoz képest? Ha azzal csinálnám melyik win10 verzió kerülne a telefonra?
előre is köszi a segítséget! -
Sipka81
tag
Soft reset nem oldotta meg...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Sipka81 #81211 üzenetére
És az addig ott is lesz, amíg az alkalmazásba nem lépsz be.
Tehát, pl a messenger addig fog ott virítani, amíg el nem indítod és a rendszer nem érzékelte, hogy ott is elolvastad.Ez (is) egy óriási balfaszság az MS részéről, amit évek alatt képtelenek rendesen meg(kódolni).
HR alatt néjegy/telefon alaphelyzetbe állítását értitek? Ha ezt megcsinálom egyből a .318-ra teszi vissza,
Igen, mindig azt, ami már rajta volt, csak a recovery lövi vissza 107-re alapból...
-
dunc
nagyúr
Én csak azt nem értem, hogy a programozó isten MS miért képtelen olyan profi alkalmazásokat írni, mint a "halál amatőr" zöld robotos hadosztály? Erre tud nekem valaki válaszolni, olyan sz@rok a programozóik?
-
csabyka666
veterán
Lerágott csont, ezt tényleg meg kell vitatni még ezredszer is? WP felhasználó vagyok, és tudom, mi a helyzet, és igen, néha bosszantó, hogy le vagyunk maradva.
Az MS mérföldekkel előttünk jár üzletpolitikában, szerintem tudatosan csinálják, amit, még ha nekünk nem is logikus.
De ha ezt akarod hallani, legyen. Szar a WP, szar az MS, viszont jó a droid, azt kell használni, és kész.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
confuser
senior tag
Az appokat nem az MS, és nem is a Google fejleszti (néhány 10-et leszámítva), erre egy multicég sem lehet képes. Appokat ezerszámra csak különálló fejlesztők fejleszthetnek, de ők csak akkor fejlesztenek, ha elég nagy a kereslet, vagyis a célplatform userbázisa. Itt az nem adott.
-
-
-
consono
nagyúr
válasz Postas99 #81237 üzenetére
Pedig szerintem sokan vannak Nem is annyira a mókolás miatt, hanem a rendszer kötöttségei miatt. Pl. a Pebble normálisan csak sideloadolt appal megy.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
lugosi
MODERÁTOR
-
őstag
válasz #32839680 #81234 üzenetére
Az iPhone-os közösség vásárlóereje szerintem a legnagyobb. De abban igazad van, hogy ha a volument, és így a végső bevételt nem nézzük olyan szigorúan, akkor egy WP-s app-ért (vagy annak bizonyos funkciójáért) nagyobb hatékonyságért kérhető pénz. Alternatíva hiányában szinte monopolhelyzetben van egy-egy jónak gondolt app. Ez a közelmúltig szerintem itt-ott igaz volt.
Sajnos a matek itt is közbeszólhat és nemcsak a jövő miatt. Hanem azért is mert ha a másikon potenciálisan 80x több letöltő van jelen, akkor azért ez bevételbeli különbség nem minden esetben van meg. Sőt bizonyos esetekben a nagy platform rel. kevés fizetője több bevételt hozhat.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
snakebait
senior tag
Üdvözletem!
Egy kis segítség kellene,nem tudok rájönni valamire. Van egy alkalmazásom,legalább már fél éve megvan,8.1-en is és most is hivatalos 10-en használom Hourly Reminder. Be van neki állítva egy hang,minden órában jelez. Ennek a proginak a hangját szeretném megváltoztatni,de egy Istenért nem találom hol lehet Magában a programban nem lehet és elméletileg a Gépház-Rendszer-Értesítések-Értesítések és műveletek alatt meg kellene,hogy jelenjen a progi és ott hangot adni neki. DE! Ott nem jelenik meg Ilyenkor mi van? Segítsetek már légyszi,mert az őrületbe kergetPoco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
dunc
nagyúr
válasz csabyka666 #81231 üzenetére
Normálisan kérdeztem, ne pufogj! Csak az okára lennék kíváncsi....
"De ha ezt akarod hallani, legyen. Szar a WP, szar az MS, viszont jó a droid, azt kell használni, és kész."
Ki bántott? Ezt senki nem állítja.....
-
ricsip
addikt
válasz ricsip #81228 üzenetére
Módosítok: (bindmiband.com oldalon ezt írta az app készítője):
http://www.bindmiband.com/2016/05/tiny-update-1143-and-news.html#comment-form
Running is detected only from 3 minutes of running and band itself should detect it as running.
Azaz a futást detektálni tudja. automatikusan. Más típusú edzést ezek szerint nem.
-
-
Williams
aktív tag
Üdv!
W10M .318
Két dologban kellene segítség:
Hol találom a telefon üzemidejét számláló menüt?
Miért felejti el a beállított wifi kapcsolatot (újra jelszót kér)?Köszönöm!
-
iihorvath
tag
[link]
...tovább, a BlackBerry útján... -
snakebait
senior tag
Csináltam egy telefon alaphelyzetbe állítást és eltűnt a Black for Facebook progim. Hiába keresem,áruházban azt írja már nincs,neten szintúgy nem lelem. Ha valakinek valahol megvan a lelőhelye nagyon megköszönném
U.I:mintha egyszer valaki mondott volna itt egy progit és azon belül megtalálható lett volna,de már nem emlékszem mi volt az.Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest