- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz zsoltzsolt #81050 üzenetére
Egyrészt nem kell semmit elkapkodni, mert ebben a pillanatban még nem ég ház... csupán durván nincs jövője, de még közeljövője sem a rendszernek. A páromat ez pl. nem zavarta. Le sem tudtam beszélni arról, hogy L650 DS-t vegyen... és szegény örül neki, elégedett. De ezt már írtam.
De ez a Windows halál ezerszer ki lett beszélve... az üzleti vonal a mostani állás szerint pedig tuti bukó. De ezt ők is tudják, csak kellett valamit írni. Persze kijönnek majd ilyen megoldással, csak hát senkinek sem fog kelleni. Ha már 1% alatt vagy, akkor nehéz fordítani!
Egy esetleges elhagyás miatti siránkozást meg nem is értem. Egy adott árkategórián belül min. egy tucat droid közül lehet választani. Tudom, hogy ez a bőség zavara... de ez van.
Az IOS is robbantott most egy kicsit az SE-vel, ami a piac egy legerősebb, mégis legkisebb készüléke... elérhető* áron. Mert erre is van igény... és nagyságrendekkel többet adnak el belőle, mint az összes x50-es Windows-os telefonból. Én mostani állás szerint pl. P9-re váltok, de mivel az öreg L925-el egyenlőre semmi bajom, így nem kapkodom el.*A trendi márkás... legerősebb, kompakt fém telefont... ne akarjuk szappantartó gagyi hardver árban venni!
Meliora sunt bono inimica
-
zsoltzsolt
addikt
válasz bluemirage #81052 üzenetére
Igen, P9-et néztem én is. Ha már váltasz írhatnál róla. Hasonló készülékeket preferálunk, nekem ezelőtt egy Sony Xperia P volt, lett utána L930, most meg nézegetek, de esélyes a P9 is, bár droidot nem szeretem.
De az igazsághoz tartozik, hogy a másfél éves L930-ammal semmi különösebb gondom nincs. Nem lassult, míg ennyi idősen minden droidon elkezdett haldokolni, mind a rendszer, mind a készülék
Most néztem a T-Komnál a Sony Z 5-öt, egész pofás készülék.
De még nézelődök -
WestBam
senior tag
válasz bluemirage #81049 üzenetére
Hát akkor én jól jártam, mert nekem nincs csak donate gomb, minden funkciója fel van oldva, attól, hogy sokat tud még nem szerettem használni, ez nem változott azóta sem.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
leslie23
tag
318-as build másnál is iszonyúan gyenge? első néhány napban meglepően stabil volt, mostanra káosz az egész.
- edge scrollozás közben elkezd villogni, vagy ki is lép (218-as ugyanezt csinálta) => használhatatlan
- onenote/excel szintén, csak az segít a ha visszagörgetek a tetejére, így persze a lap alját képtelenség elolvasni => használhatatlan
- outlook nagyjából 4-5. próbálkozásra sikeresen szinkronizál, persze csak jobb napokon => használhatatlan
- a groove továbbra sem okosabb, mint egy ötödikes, még mindig nem eszmél rá, hogy a mappába helyezett "cover.jpg" az bizony a lemezborító... 8.1 alatt semmi gond nem volt ezzel
- tegnap esti meglepi: kapok egy sms-t, az értesítést törlöm, majd újbóli lehúzásra újra ott van... azóta is
- skype-on beszélgetek laptopon, erre mikor kezembe veszem a telefont, látom hogy 203 új üzenetem van. ezért érdemes volt megcsinálni, hogy 3 számjegy férjen a csempére
- óra csempe képtelen követni a változásokat, a már kikapcsolt ébresztést mutatja, naptár csempe szintén bemondta az unalmast, csak egy üres négyzet van a helyénés persze továbbra is baromi lassú, döcögős az egész. jó nagy hulladék ez a W10M, meg kell hagyni. öröm lesz nézni, mikor ezt a bughalmazt rápakolják a surface phone-ra, mellé meg egy 800 dolláros árcímkét.
lassan fél éve jött ki rendszer és az MS-nek egyetlen használható buildet nem sikerült összetákolni, jár a vállveregetés.szerintetek érdemes bepróbálni egy HR-t, vagy minden mindegy?
[ Szerkesztve ]
-
Ryoo
senior tag
válasz bluemirage #81052 üzenetére
A legtöbb ember azért siránkozik, mert neki megfelelne a rendszer, a jelenlegi app kínálattal és a jelenlegi fejlődés ütemével, viszont nincs olyan új w10 telefon, amit megvennének, ugyanis 4 db elérhető variáns létezik, a tényleges középkategóriában nincs elérhető készülék. Akinek eddig megfelelt a windows, az nem akar más rendszerre váltani, hiába van millió droid a középkategóriás ársávban, az nem opció. Van pár kivétel, akinek még a fejlődési irány se tetszik és az appok hiánya a legnagyobb baja, lassan már én is ebbe a kategóriába tartozom és nekem is érik a váltás, de pl én se tudnék most más készüléket venni w10 vonalon. A 950 nekem drága még most is, a 650 meg 640 után nem előrelépés, bármennyire is szép az a telefon. Az Iphone SE pedig egyáltalán nincs elérhető árban a legtöbb embernek, cirka 180e Ft-ért nem hiszem, hogy elérhető kategória, a 16 gigás is 150e, de az is drága és mellé nekem és sokaknak a tárhely is kevés, de az iphone ennyibe kerül, nincs mese. Így én teljesen megértem azokat, akiknek nincs alternatívájuk új telefonvásárlásra.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
-
WestBam
senior tag
válasz leslie23 #81060 üzenetére
Én eddig az utóbbi 3 vagy hány évben, mióta wp használok kétszer csináltam össz vissz hr-t. Pedig minden vackot leszedek és próbálok ki, aztán törlök. Ez 8.1 alatt csinált is nem kevés szemetet a törölhetetlen other mappába, de azóta ilyen sincs ha jól emlékszem.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
leslie23
tag
hopsz, ez most jutott eszembe: nem lehet valahogy edge-ben beállítani, hogyha rákeresek mondjuk arra hogy "windows 8.1", akkor azt ne próbálja már domian címként értelmezni?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Teljesen igazad van!
Bár ha elolvasod, akkor én a droidra írtam, hogy van alternatíva, de csak ha váltasz, mert WP-n nincs, és ha jövőre lesz, akkor is át kell majd gondolni.
Az Iphone csak a droidos zászlóshajóval, vagy L950-el mérhető össze.Az L950 az induló árával, az akkori OS-ével, az értelmezhetetlen hardverével és halandók számára szintén nem értelmezhető dobozkájával nagy baklövés volt. Mert, ha ilyen a zászlóshajó, az új W10-es referencia készülék és maga az új OS is ilyen, akkor: .....?! Na szóvalé, volt a szakmai berkekben is WTF és OMG. Az üzemidejét a hajszálpontos LG testvére mellett mind a mai napig nem érti senki, akkor sem értették... a tesztelők sem. Az új OS-re fogták ezt is. De fél év alatt alig változott a helyzet. Nem is kell(ett) az L950 senkinek. Beakciózták, főleg nyugaton. De így se vitték. A 2 nagy akció közül az egyik az előd 9-eskről való váltáshoz kapcsolt árengedmény volt. Az L930-hoz képest pl. alig van változás felhasználói élményben. Közben terjedt egy olyan mese, hogy ez nem is L925/930 utód, hanem kérlek ez a WP fanatikusoknak ill. fejlesztőknek szánt típus... valójában.
Miiiii? Ezt akkor anno több helyen olvastam.
Mondom... jó, akkor biztosan lesz valami ami felsőbb osztályos normális telefon... csak várnom kell. És tudjuk, hogy mi lett: L650. Nem kommentálom, naponta van a kezemben.
---
Kicsit olyan, mintha valaki gyorsan és direkt akarta volna tönkretenni a mobilos üzletágat.... vagy valakik.
---
Megmondom, hogy miért gondolom ezt, hiszen ez egy szakmai fórum.
Állítólag: Steve Ballmer akarta ezt az egész mobilos üzletágat futtatni és kereste meg a Nokiát. Az igazgató tanácsból senki nem támogatta az ötletet. Köztudottan Satya' sem (csak így röviden, mert többet nem érdemel) és Bill Gates sem. Steve 2013. júliusán egy igazgatóin állítólag ordítva és lemondásával zsarolva vette rá rá a tanácsot, hogy bólintsanak rá. Satya ekkor igent mondott valamiért a vezérnek, de Bill és Tony Gates továbbra is hevesen ellenezte. '13 szeptemberében lett ami lett... a Nokiával. Az abszurd az, hogy Steve Ballmer nem sokkal később lemondott, mert az igazgatótanács továbbra is rühellte az egész húzást és ősöreg jó barátja Bill Gates továbbra is hajtogatta, hogy ez nagggyon rossz ötlet volt.
Ezt az egész hercehurcát már a felvásárlás utáni évben 2014-ben szinte mindenhol megírták. De akkor még én is úgy gondoltam, hogy Satyáék ettől függetlenül teljes mellszélességgel viszik a dolgot. Meg is vettem az L925-öt, mert úgy gondoltam, hogy az MS előre menekül ezzel a felvásárlással.Tudom, hogy alátámaszthatatlan összeesküvés kategória következtetésem: De mivel az MS nem hülye, ezért most már úgy gondolom, hogy nem véletlen hibák sorozata okozta ezt, ahol tartunk... .azaz a részesedés töredékére esik, szar OS, és nincs értelmes készülék. Az előtörténet ismeretében Satya' és mostani igazgatótanács szerintem nem sokkal lelkesebb, mint néhány évvel korábban. A háttérből Bill Gates sem tolatja minden áron ezt a szekeret... mert ezt a szekeret eleve nem is akarta. Akinek meg köszönhető, azaz akinek meg víziója volt ez az egész mobiltelefonos üzletág... az le is lépett.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
tibike8
őstag
válasz leslie23 #81055 üzenetére
Szerencsére nálam pl nincsenek ilyen gondok. Már a 218-al sem volt. A böngészőt bár olyan sokat nem használom, de az alatt nem volt gond vele. A zenehallgatásra még a 8.1 alatt vettem appot, Az office sem okozott még problémát. Az outlookkal viszont valóban van annyi, hogy ha a kukát ürítem, a szerver oldalt nem törlődnek. Ezt korábban nem csinálta. A skype is meg az ébresztések, naptár is rendben. A gyorsaság meg főleg.
-
leslie23
tag
válasz tibike8 #81065 üzenetére
milyen készülékről van szó? nálam egy 735 van, meg egy 820, mindkettőn katasztrófa, pedig upgrade után volt HR, nem is egy. (a 820-at most hagyjuk, az nem kapott hivatalosan 10-est, szóval az olyan, amilyen.)
nagyon érik mindkettőnél a 8.1, csak az meg annyira fapados érzés lenne ezek után, én meg nem szívesen lépnék vissza.
redstone-ra szerintem fölösleges várni, x50-es készülékekre talán odafigyelnek, de a korábbi szériáknál szerintem inkább romlani fog a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
Xiaomi Mi Band Pulse (más néven Mi Band 1S) pulzusmérő karperec-et használ bárki WP8.1.1-en?
A Mi Band Companion app-ot ( https://goo.gl/bweUnP ) más le tudja tölteni? Nekem nem engedi a store-ban, pedig (látszatra) nem WM10-es app:
Supported operating systems
Windows 10 Mobile
Windows Phone 8.1-
-
Gawamatsu
senior tag
Valaki említette a ProShot-ot.
Feltettem L650-re, de HDR-t azt nem akar komponálni.
Lő három képet, processzál, alignál, majd merge-l. De azt örökké. Full verzió, nem trial. -
Medical
aktív tag
válasz WestBam #81044 üzenetére
Na jó, igazad van.
Nem lenne macerás meg venném, de így nem veszem.bluemirage emlitette a ProShot -ot, azt akarom kipróbálni!
Lumia640 XL LTE w10 alatt a gyári Lumia kamerával, többek között, alábbi fotókat készítettem!
Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
-
őstag
válasz Gawamatsu #81074 üzenetére
Nem nagyon szoktam benne a HDR-t használni.
Kipróbáltam a kedvedért most frissen. Tehát ProShot nem trial-ban.
Lumia 925, WP 8.1 HDR-ben lőttem egy képet. A 3 exponálás után a bal felső sarokban tekert a kis kör kb. 3-4 másodpercet és készen lett a kép. Lehetett újra fotózni.Meliora sunt bono inimica
-
Gawamatsu
senior tag
válasz bluemirage #81075 üzenetére
Hm..köszi a próbát.
Nem sokkal vagyok recovery után más okból kifolyólag, tehát friss a rendszer.
Felteszem L920 8.1-re, ott mit csinál, de a lényeg a 650-en lenne.
A 920 autofocus-a tönkrement. -
Joci0827
újonc
Hali...
Ne haragudjatok a zavarásért,szeretném megkérdezni a véleményeteket és egy kis segitségben bizom
nekem 1520/puritypro párosom van és az a gondom,hogy ha vezetékkel dugom rá a telora a fülest,megjelenik a kisalkalmazásokban egy uj "vezetékes tartozék" hangszoro piktogrammal,viszont fel-le csatlakozik és igy ki-be kapcsolgat a zene...
másik fülessel jo,BT-n szintén...
Win10 van már a telon,letöröltem a kislakalmazásokat,utána vissza,probáltam már szinte mindent,de nem változott semmi..
nem tudjátok mi lehet a probléma és hogy tudnám helyrehozni?
Elöre is köszönöm -
Francia91
veterán
válasz leslie23 #81055 üzenetére
Lumia 1020 --> .318-as Build-dal a mai napig semmi problémám...
Egyedül a Groove Zene lassul be picit, mióta 1.500 db felett vannak a zeneszámaim . De ha elindítom az egyiket, onnantól már szépen dolgozik- Outlook-ot nem használok, csak a Gmail-es címem van, azt egyenlőre szinkronizálja, ahogy kell
- Az Edge nálam legutóbb a .218-nál szarakodott, .318 óta nichts problemAttól, hogy nálad tele van buggal, még nem égetném rá a "nagy szar" jelzőt... Nyomj egy HR-t, majd Áruházból frissítsd le az alkalmazásokat, és nézd meg aztán, hogy rendben lesz-e
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz zsoltzsolt #81079 üzenetére
Nem
Max hatalmas szerencsével"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
kiszi07
senior tag
Hali, adott egy L520, aminek betört a kijelzője. A telefon kikapcsolt és így nem lehet kezelni - a kijelző semmit sem érzékel. Valahogy hozzá lehetne férni a rajta lévő képekhez ? A sim-et sem engedi beírni...
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
-
őstag
-
dunc
nagyúr
Srácok wp-n , hogy tudom tallózni a sim tartalmát? (szeretném törölni ami nem kell stb)
-
őstag
-
ricsip
addikt
válasz spiderpig820 #81096 üzenetére
Kössz mindenkinek, én is azt használom és harmatgyenge, még egy ezresért is. Reméltem h. a másik jobb, de hát ha b+ nem lehet letölteni azt a kevés appot sem ami a storeban van, csoda h. megy az egész platform a földbe? Na mindegy.
Valami insider leírásotok van magáról a szenzorról: pl. pontosan milyen fícsöröket tud, mihez kell az app / blutooth kapcsolat és miket tud csinálni telefon nélkül, van benne pl. saját RTC (realtime clock) az ébresztésekhez v. az app szól le blutoothon a megfelelő pillanatban h. akkor most zörögjél? A gyártó oldalán talált angol nyelvű piktogramos hülyeség még a leggyengébb elemi iskolában se ütné meg az elégséges szintet. Nem orvosi pontosságot várok ettől 5 ezer ft-ért. Csak h. azt a 4 fícsört amit perpill felfedeztem h. wp-n képes szolgáltatni: mér lépést magától, mér pulzust HA PARANCSOLOM, mér pulzust MAGÁTÓL ha úgy hiszi éppen alszok, tud ébreszteni adott időben, na ezekről valami alapos leírást kapjak. A BT kapcsolat a telefon és a Band között nem marad meg tartósan, fél óra után legkésőbb lecsatlakozik, és magától nem kapcsolódik vissza soha, csak ha elindítom az appot. Mivel windozon NEM MŰKÖDIK az alarmon kívül semmi más értesítés (az alarmot a Band app kezeli, értesítést más appból v. az OS-ből nem tud átjátszani), tippelem h. nem is kell az állandó BT kapcsolat mert a lépésszámot tudja gyűjteni autonóm módban, pulzust meg nem mér magától csak ha azt hiszi alszok. Amúgy utóbbi mérések részletes eredményét se tudom kinyerni, csak az ebből kikövetkeztetett összegzést: ettól-eddig szerinte X órát aludtam. Az megintcsak röhej h. nem tudok "edzésmódot" bekapcsolni ahol mondjuk 2 percenként mérne pulzust.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Ingyenes parkolást!!!!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kupon kunyeráló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs