- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz catroot #12101 üzenetére
Pont ezért írtam, hogy fontos lenne a WP8-ban is az eltüntetés lehetősége, ha már ugyanaz a kockázat itt is fennáll, mint az Androidban, ahol legalább eltünthethetők a snapshot-ok.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Integrale
veterán
válasz Integrale #12102 üzenetére
Megoldás a csempefrissülésre: Zune-al vissza kell állítani egy korábbi állapotra. (ha most frissítetted akkor van mentési pont) Visszaállt akkor újra a 7.5-el fogsz találkozni. Most frissítsd újra 7.8-ra és működik úgy mint eddig!
Visszaállítással a beállítások megmaradnak, a zenék és a képek/videók azonban törlődnek!!"Bad reklám is reklám too"
-
Kornel
veterán
Most néztem, a telenornál 50k alatt van kártyásan a lumia 800... az már elég baráti ár. lesz ez még olcsóbb, vagy ez már kifutó ár? [a vége moderálva, mert privátban sem tud senki segíteni a hivatalos szolgáltatói függetlenítésen kívűl]. - crey
[ Módosította: crey ]
-
törölt tag
Itt védem a Viber-t, hogy már hónapok óta milyen jól működik, erre ma kaptam egy értesítést, hogy üzenetem érkezett... Feb 4-én...
-
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
ma csatlakoztak a wp userek táborához,egy lumia 620-l.Egyelőre minden nagyon szép és jó,nagyon tetszik ,bár még csak most kezdem belakni
Azt szeretném kérdezni,hogy van-e valami jól működő,live tileos órarend app,vagy esetleg a naptárba bele lehet-e írni valahogy,hogy kijelezze mindig a következő órát.nem egyesével minden héten,hanem egy hetet megadok,es onnan átmásolgatja vagy valami.
szóval van ilyenre lehetőség?
előre is köszönöm -
even76
csendes tag
Hello!
Frissítés közben (7.5-7.8 ra) a pc-m produkált egy gyönyörű kékhalált... Azóta a telóm (lumia 800 as) döglött, ha bekapcsolom csak annyit mutat, hogy ne válasszam le a számítógépről. A pc sem érzékeli. Van valami módja, hogy folyassam, újrakezdjem a frissítést, vagy egyáltalán működjön? -
W1
senior tag
Hogy tudok egy HTC Radaron teljesen gyári romot felrakni?
Angliából behozott Orangeos, független telefonom van, de nincs magyar nyelv, és irritál az orange betöltő. ötlet? -
b.daniel
senior tag
Köszönöm a segítséget,végülis beírtam naptárba,mert az Outlook dolog a mi neptununkkal nem jó...:\ de Köszi mindenkinek
-
greggggg
aktív tag
Sziasztok
kérdésem a következő lenne: amikor nyomok egy backup-ot a telón akkor hova menti felhőbe? csakmert skyderiveba nem látom, akkor milyen paltformra?
a gépen tudom valahol vmilyen oldalon nyomonkövetni a backupomat? szal ezeket hol érem el és hova menti a telefon?
köszönöm!greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
HawerKing
őstag
Sziasztok nemtudom ezt kerdeztem e mar, hogy be lehet e valahogy allitani a naptarban a nevnapok kijelzeset? WP 7.8 van a telon s nagyon fapados a naptar, a nevnapok meg elfernenek benne
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
a csempés topikban láttam,hogy van egy csempe,ami az éppen lejátszott dal albumborítóját(vqgy előadóját,ezt nem tudtam eldönteni )mutatja, rajta átlátszó szöveggel úszik az előadó neve.Ez melyik alkalmazás csempéje?Mert nekem a zenék+videók csinál hasonlót,de a képet nem jeleníti meg akkor sem,ha van :\ illetve azokhoz a dalokhoz ahol nincs borító,vhogy lehet keresni?
elore is köszönöm -
-
HawerKing
őstag
Meghogy a gorilla glas nem karcolodik... lett egy jonagy karc a lumia 900 amon amit fogalmam sincs hogy szerzet... pedig youtube torestesztekben meg szoget is utottek vel kar volt megtorolnom a telot mig ujlenyomatos volt a kijelzo nemis vettem eszre tanacs: ne toroljetek a kijelzot
-
Blyan
félisten
válasz HawerKing #12140 üzenetére
A GG nem karcálló, hanem az oldalirányú behatásokat tűri jól (lásd szögbeverés ). A mikróporszemcsékkel szemben csak a zafírüveg védene valamit - fizesd meg.
Fóliát rá, vagy pedig óvatosabban törölgesd, fújd meg előtte, vagy akármi.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
HawerKing
őstag
válasz petroleumlam #12143 üzenetére
JOGOS. enis abszolut igy gondolom. Ugy a szep a telo ahogy van, nem pedig beoltoztetve minden szar tokba. Sot meg a kijelzovedo foliakat is utalom anno akarhany telomra rakattam mindig mintha rontott volna a kijelzo szinein legalabbis nekem mar nem tetszettek annyira a szinek egye meg a brand had karcolodjon
-
regener
veterán
Mióta létezik 5Ghz-es processzorral szerelt, 8-as rendszerrel ellátott (nem wp8, csak 8) és extraként felsorolt 7-es szolgáltatásos Lumia 920?
http://gsmotthon.hu/mobiltelefon/nokia-lumia-920 -
daniel909
addikt
totál lefagyott a wp8 telóm, hogyan tudnám újraindítani? semmire sem reagál megállt rajta minden.
valahogy sikerült.[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
even76
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan App -ot 7.8-ra ami emeli a hangerő szintjét? Mióta frissítettem a telefont (lumia 800) azóta kicsit halkabban szól a zenelejátszó. Valahol olvastam még a frissítés előtt ,hogy másoknál is előfordult, és mintha említettek volna egy hangerő növelő app-ot is de nem emlékszem rá mi a neve... már ha van ilyen egyáltalán . -
W1
senior tag
Hogy tudok egy HTC Radaron teljesen gyári romot felrakni?
Angliából behozott Orangeos, független telefonom van, de nincs magyar nyelv, és irritál az orange "feature", ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest