-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
válasz Studiossrác #120065 üzenetére
Közben ezeket találtam:
- Usb contorrel: enabled
- XHCI Hand-off: enabled
- Legacy usb support: enabled -
King Unique
titán
válasz Studiossrác #120065 üzenetére
Attól hogy hardvert cserélsz, még nem feltétlen kell minden esetben újratelepíteni a W10-et, sőt akár a licenc, az aktivált állapot is megtartható, lásd egy másik válaszban leírtakat. Persze ehhez pl. a korábbi Windows-telepítés megtartásához az sem árt, amiről pl. ebben a hozzászólásban van szó, ahol ha esetedben nem stimmelnek a régi-új alaplap arra vonatkozó beállításai (pl. IDE/AHCI | CSM/UEFI), akkor nem meglepő, ha nem bootol a Windows 10...
Az előző válaszban le vannak írva a telepítéshez szükséges információk, viszont a 2 .bekezdésben felvetett kérdésekre a válasz továbbra sem ismert, azokról nem írtál semmit. Meg itt ha bebootol UEFI módban pendrive-ról a telepítő, akkor az a része oké, ha kifagy közben, akkor ott a hiba, annak okát kellene kideríteni, megszüntetni, lásd az előző válasz 2. bekezdésében leírtakat. + Ha van a gépben ODD, akkor másik opció optikai lemezről (DVD) megpróbálni a telepítést, de lehet akár még helyi lemezről indítva is, nem feltétlen szükséges a pendrive.
"Mert ha fel tudnám dobni a régi módon a windowst, amikor csak simán az MS programjával kiírattam pendrivera a telepítőt, nekem az is nagyon jó lenne."
Ha itt az MCT-re célzol, akkor az azzal késíztett telepítési adathordozó bootolható CSM és UEFI módban egyaránt, ha esetleg újdonság lenne. Az, hogy melyik szerint történjen a telepítés, lásd a tudatos telepítésnél leírtakat, vagyis a megfelelő boot mód beállítása és/vagy boot eszköz kiválasztása.
Az UEFI-s telepítés egyes előnyeiről meg nemrég itt a topikban is volt szó. Illetve modern hardver és modern OS párosításnál adja, magát és nem feltétlen kell a Legacy/CSM módot erőltetni, amiről szintén.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest