- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Van egy laptopom, amin a vezetékes netet megosztottam a telefonom számára.
A laptopon a wifit bekapcsoltam és beállítottam HotSpot-ként a lapitopit, minden működik szépen,
amíg újra nem indítom, mert a restart után kikapcsolt HotSpot állapotban indul a gép.
A wifi be van kapcsolva, de a HotSpot funkciót manuálisan kell benyomni.Hogy kell beállítani a gépet, hogy a HotSpot alapból kapcsoljon be a laptop elindulása után?
Köszönöm.
-
veterán
válasz Poplacsek #91301 üzenetére
Még azt nem próbáltam meg. DP kábelt használok. Olyan 2 hete volt videokártya cserém, előtte a drivert DDU-val távolítottam el, majd a legfrissebbet raktam fel a 2070-hez.
Most még keresgéltem kicsit, és a hibrid alvás még engedélyezve volt, az letiltottam.
Ha nem segít akkor megpróbálom a kábel cserét.iPhone 13 Pro Max
-
blackmacs
aktív tag
válasz King Unique #91287 üzenetére
Üdv!
A pendrive FAT32-re lett formázva,és rufuszal GPT módban lett megcsinálva.A Biosban látta is a pendrivot fel is ismerte,az is lett megadva boot sorrendben az elsőnek,de így sem akart bootolni.
Valamit kifelejtettem amit esetleg még meg kellett volna tennem?ezzel szemben haverom pendrivjáról,ami szintén rufuszal lett csinálva,simán bebootolt.
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
need
addikt
Sziasztok
Ha laptopra akarok telepíteni Windows 10 et
És bootol be akkor melyik F gomb a boot menü?Asztali gépnél külön ki lehetett választani a bootolást hogy melyik eszközröl történjen.
De laptopnál nem tudom hogy ezek hogy vannak.
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
laskr99
addikt
-
xy.zsolt
őstag
Ez a pirossal írt felirat a képen mit jelent pontosan? ….eddig nem volt ott vagy csak elkerülte csak a figyelmemet
Pl azt, hogy kéretlenül is letöltődött pár napja frissítés az Adobe Flash playerhez? Amúgy azt hagyjam vagy nyugodtan törölhetem? …(a frissítést)[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
fanti
addikt
Sziasztok!
1809 vállalható már tiszta telepítésnek? Vagy még mindig kaki?
[ Szerkesztve ]
-
-
King Unique
titán
válasz blackmacs #91304 üzenetére
Ha a GPT-UEFI beállítás szerint írtad ki a telepítőt, akkor az értelemszerűen a natív EFI módhoz való. Ha aszerint akarod bootolni a telepítőt, az van beállítva a BIOS-ban, az annak megfelelő boot eszköz lett kiválasztva, akkor annak működni kellene. De ha legacy (CSM) mód van beállítva, aszerint akarod telepíteni, akkor nem meglepő, ha nem bootol...
-
xy.zsolt
őstag
-
Döglött Róka
veterán
válasz Madara-san #91267 üzenetére
Bocs hogy belevau, de nem GPP volt az? A leiras alapjan legalabbis annak tunik. Ha meg ekkora blama volt nem csodalom hogy ti elobb jottetek ra, gondolom atneztetek a legutobbi changeket ott meg csak a klienst neztek.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
blackmacs
aktív tag
válasz King Unique #91315 üzenetére
Uefi volt beállítva nem Legacy mód!
Valamiért nem tetszett neki a pendriveom,érdekes haveréról egyből bootolt.BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
Döglött Róka
veterán
válasz laskr99 #91314 üzenetére
Szia,
Ezzel is megnezheted:
https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/rammapIlletve mar irtam mivel nezd meg azzal nincs semmi eredmeny?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
King Unique
titán
válasz blackmacs #91318 üzenetére
Ha mindent ugyanúgy csináltál, beállítások, ISO, program, gép, azon lévő port stb. ugyanaz és bootol a másik pendrive-ről, erről meg nem, akkor a pendrive-val nem stimmelhet valami. De azt akkor lehetne biztosabban kijelenteni, ha máshogyan kiírva, másik gépen stb. is ezt produkálja.
-
blackmacs
aktív tag
válasz King Unique #91320 üzenetére
Igen,valószínű.Jelenleg nincs lehetőségem másik gépen kipróbálni.
De elég fura ez így.BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
King Unique
titán
válasz blackmacs #91321 üzenetére
Attól még a jelenlegi gépen másik USB-portban ki tudod próbálni, valamint az ITT említett fájlmásolásos módszerrel elkészítve. Ami előtt akár egy újraparticionálást is meg lehetne ejteni a screnshoton lévő módon (active parancs nem szükséges). Ha utána sem bootol EFI módban, akkor az már elég gyanús...
[ Szerkesztve ]
-
blackmacs
aktív tag
válasz King Unique #91322 üzenetére
A többi usb portban is próbáltam egyikről sem akart bootolni.
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
CptAdamica
veterán
Ezzel az új 1809-es frissítéssel is érkezett Intel tapasz, lassultak?
Megyen!
-
Zoz
őstag
Az első kiadású 1809-ek végleg megrekedtek 17763.55-ön, és havi frissítéseket se kapnak? Vagy van akinek frissül?
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni.
Ujratelepites után is random fagy a gépem.
Van amikor játék közben, van amikor simán csak kint az asztalon. 2 napja tapasztaltam, előtte semmi gond nem volt. Tegnap újra telepítettem, örültem hogy fél napig jó volt, de most fél óra alatt megint kétszer.Itt öregszem meg...
-
addikt
válasz Nuada herceg #91335 üzenetére
Használsz külső vírusirtót/biztonsági szoftvert? Ha igen, először azt szedd le és nézd meg, úgy is cashel-e.
-
Newcrazy
tag
Sziasztok,
Remélem jó helyen járok.
Segítséget szeretnék kérni tőletek, nem vagyok nagy guru.
Van egy Lenovo Ideapad 320 15ABR latopom, raktam rá Win 10 Enterprise 2016 LTSB-t, 64bit(nem eredeti)
Laptop adatai:
AMD® Radeon™ 520 2GB GDDR5
4GB DDR4 1866MHz RAM
AMD A10-9610P Quad-core 2.50 GHz APU (2 MB Cache up to 3.40 GHz)Valahogy lassúnak érzékelem a windowst.
Elméletileg a drivereket felrakta a gép.Esetleg van ötletetek, hogy mi okozhatja azt hogy lassú? (ez egy új gép)
Vagy sok lenne rá esetleg a win 10?
Előre is köszönöm a válaszokat
üdv
Newcrazy[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz zolee001 #91326 üzenetére
"Másik dolog lehet a paranoirás privacy settings,állitsd a legmagasabb szintre a telemetriát és eltünik a szöveg"
GPO által állított update-el jelenik ez meg. Honnan veszed a telemetriát?
[ Szerkesztve ]
-
Newcrazy
tag
válasz Döglött Róka #91342 üzenetére
Neked esetleg Róka valami jó ötlet?
-
Cs1csó
félisten
válasz Nuada herceg #91335 üzenetére
Oké, hogy rászántad magad az újratelepítésre DE:
- áramtalanítás után a csatlakozókat stb. megnézni, nem e túl poros a gép stb. lehet hülye ötlet de akár egy másik konnektorba is átdughatnád a gépet vagy másik/ külön hosszabbítóba- alap driver-eket te raktad fel manuálisan vagy hagytad a Windows-ra? (először jobb lenne a Windowsra hagyni)
- Kvázi "belakás" nélkül kellett volna használni a tiszta telepítés után legalább 1-2 napig - folyamatos üzem - legszükségesebb programok felpakolása mellett, vírkergető nem kell ott a defender időlegesen, dobsz rá egy böngészőt de a játékokat még hagyd.- valamilyen tesztet is futtathatnál pl. aida64-et, vagy az eseménynaplót is tanulmányozhatnád amit ott ír rákeresel a guglin hátha
Ezek után sem lesz jó: irány egy szerviz. (A szervizben minden hardveredet külön tudják tesztelni és könnyebben meg lesz a hiba )
NewcrazyElőször is egy Windows 10 Home-ot kéne rátolni jogtisztán és tiszta telepítéssel. Nem egy 2016-os LTSB-t, így megsórolod a KMS aktivátor folyamatos háttérben huncutkodását.
A RAM tényleg kevés de netezni stb. elég ha nem akarsz egy időben 40 lapot + filmnézés + zenehallgatás + 400 torrent seedeles stb. dolgot csinálni.
A családban van egy 2007 nyári modell c2d noti 3GB RAM-mal és csak a böngésző fut pár lappal vállalható.
[ Szerkesztve ]
-
zolee001
őstag
válasz Döglött Róka #91339 üzenetére
Pl [link]
Feltételezvén hogy a posztolo nem domain tag avagy mint irtam ha nem rendelkezik work /school accounttal
-
Newcrazy
tag
válasz Cs1csó #91346 üzenetére
Köszi az infókat. Sajnos az eredeti windows nem opció jelen esetben.
Jogos biztos az lenne a legjobb, ez nem vitás.De akkor elméletileg bírnia kellene a Win10-et , csak akkor meg lehet a Home kellene akkor rá.
Próbálkozok lehet akkor egy másik windows-al.
Persze csak netezésre és max sims re kell az ismerősnek.mg:
A laptop telepítéssel sose egyeztem ki valahogy és ezek szerint nem is fogok, az asztali Pc-vel sose voltak ilyen problémáim. -
Cs1csó
félisten
válasz Newcrazy #91348 üzenetére
+1 DeFranco a lényeg hogy NE LTSB hanem sima HOME legyen fent és tényleg nem kell aktiválni, nemrég volt róla szó hogy kb. a végtelenségig lehet használni aktiválás nélkül ha jól tudom két dolog van amit meg lehet kerülni:
- fekete háttér - group policy-ben - ha jól emlékszem ezt írta valaki ott lehet a hátteres korlátot kijátszani
- vízjel a sarokban - van program ami ha jól tudom eltünteti vagy kódsor amit ha bírsz parancsorba vagy powershellbe akkor kiütiTermészetesen a legfrissebb 1809-es Build-et tedd fel, és igen futni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest