Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz King Unique #78650 üzenetére

    Az az első hozzászólásom volt ebben a témában. Minden hozzászólásodban arra hivatkozol, figyelembe sem veszed azt, amit azóta írtam. Azt az első dühömbe írtam a factory reset miatt. Mindig arra az egyre térsz vissza, nem tudsz elszakadni tőle. Azóta is bármit írok, arra az egyre válaszolsz, kicsit unalmas. Viszont örülök annak, hogy te mindig, mindenkor, minden helyzetben, a szituációtól teljesen függetlenül ugyanazt mondod. Gratulálok hozzá.

    (#78653) sh4d0w

    Attól, hogy kétszer leírsz valamit, még nincs igazad. Nincs, mert mint írtam, az eredeti start menü minden komponensével a rendszerben van, azaz a dll-ek is. Másrészt a Windows által felkínált szabályos könyvtárakat használja. Olvasd el amit írtam. Láthattad a Start Menü X linkjénél és láthattad mellékelt képen is. Most is a rendszeremen van az eredeti start menü és bármikor használhatom is a win + shift billentyű kombinációval. Ez csak egy közönséges program, ami nem törli a start menüt, hanem lehetővé teszi egy másik használatát is, olyan, mint bármelyik közönséges Windows program.

    Start Menu X - Technical details

    "The program does not modify your system and it absolutely safe to use. Start Menu X uses documented Windows Hook functions and can be easily enabled or disabled."

    A Start Menü X [kép] és a Win + Shiftel előhívott eredeti start menü. [kép] Azaz a különböző programok, ha kell az eredeti dll fájlokat használják, mert azok a rendszerben maradnak érintetlenül. Azaz olyan, mint amikor a Windows böngészője helyett egy másikat használsz.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák