Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Doky586 #74516 üzenetére

    Nem hinném, hogy a frissítések kikapcsolása ilyen problémát eredményezne. Ha én kikapcsolom, és a szomszéd is kikapcsolja, a 3. pedig nem, és
    - a szomszédnak lesz ebből egy adatvesztése, annak egyetlen oka lehetne, hogy ő kikapcsolta, de a valóság inkább az, hogy célzottan az ő adataira támadtak vagy olyan weblapokat nézegetett, stb.
    A 3. usernek még talán használ is, hogy a másik kettő kikapcsolta, mert ők könnyebb célpontok a támadónak, valamint, ha ők ketten is frissítenek, tehát mindenki, akkor a támadót arra sarkalja, hogy újabb rést keressen, amire a 3. user rász**ókázhat. A valóság viszont az, hogy, ha az első kettőnek 5000-5000Ft-os kerékpárja van, a 3.-nak meg egy 800.000Ft-os lelakatolt (3. user), akkor a tolvaj inkább elkezd bajlódni a lakattal. Ha a szomszédnak van egy 50.000Ft-os lezáratlan, az már vonzó ajánlat lehet. Kicsit visszatérve az oltásra, ha nem oltatod be magad semmi ellen, akkor is támadás kell, hogy érjen, vagy user error, hogy pl. ennek ellenére utána Afrikába költözöl. (ez felelne meg pl. az olyan weboldalak látogatásának)

    A Mircosoft is hivatalosan azért sz..tja a népet a kötelező frissítéssel, mert elvileg ez az utolsó Windows, és a sok változtatás egy után olyan különbséget jelentene a frissítő és a nem frissítő userek között, hogy hiába érnék el akár, hogy mindenki egy verziót, a 10-es Windows-t használná, a különböző frissítési állapotok miatt külön kellene kezelni, hogy valaki a megjelenés kori állapotban használja, valaki a 2018.03-ai állapotban, stb. Az idővel olyan, mint, amikor xp,7,8,8.1 van vegyesen használatban. Külön kellene szarakodni, hogy a régi buildekkel is minden kompatibilis legyen. Ha hivatalosan kikapcsolhatóvá tennék a frissítést, akkor annyi erővel elég lenne átnevezni az xp-t, a 7-est, a 8-ast is 10-esre, és akkor mindenki 10-est használ, az MS hozhatná az XP Sp3-ra is a drivereket meg a frissítéseket.
    Maguk miatt csinálják, a maguk dolgát akarják könnyebbé tenni vele.
    Tehát nem azért tesznek egy k..va nagy lakatot kötelezően a 5000Ft-os kerékpárra...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák