Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Augusztus elejei tiszta telepítésű 64 bites Home verzió, napra készen. Az utóbbi időben azt tapasztalom, hogy főleg az Edge esetében, de más böngészőknél is, bár azoknál ritkábban, ha meg akarok nyitni egy oldalt, több másodpercig megy a keresés, majd dob egy ilyen üzenetet:


    Ha rányomok az oldal frissítése gombra, akkor általában azonnal betölt az adott oldal, viszont ez a gond az adott honlapon való navigáláskor is elő szokott jönni. Pl. itt a PH-n valamelyik fórumot akarom megnyitni, akkor is jön a homokozás, majd a hibaüzenet.
    Az sfc/scannow lefuttatása semmilyen hibát nem jelez. Vírusírtók semmit nem találnak, proci és RAM használat teljesen normális közben, alig pár százalék a feladatkezelőben nézve, tehát elvileg semmi nem fogja a gépet. A netem T-Homos 50/5-ös, hozza az értékeket, ha ellenőrzöm, tehát nem a netszolgáltaó oldaláról van gond. Minimális kiegészítőket használok csak, az Edge esetében csak a fordító, és az Adblock van fent, de ez utóbbi pl. le van tiltva a PH-n, és egyébként is, korábban az Adblockkal se jött elő ez a gond.
    Sajnos arra már nem emlékszem, hogy mikortól kezdődtek ezek a bajok, de egyébként is szép lassan, folyamatosan nőtte ki magát a probléma.
    Valami ötlet, javaslat kéna, hogy mi okozza.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák