Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Doky586 #134806 üzenetére

    Köszönöm szépen, ez elvileg jó is lehetne ( ez jó dolog egyébként), de ez éppen törli a rendszerspecifikus adatokat, egyedi azonosítókat stb. Nekem pont az lenne a lényeg hogy megmaradjanak ezek. ( a + pipa nem tudom mi)
    ( leírom mire is kell: itthon asztali gépet használok, van egy hosszú évek alatt belakott, mindennel beállított gép amit a munkákhoz tudok használni. Mennem kell olyan helyekre ahová az asztalit nyilván nem tudom vinni, de jó lenne ha mindenem ott lenne.Telepítgettem laptopokra új rendszereket de mindig hiányzik valami ami csak ott derül ki, akkor keresgélem, telepítgetem de az sok idő. Ha ezt klónozom, és feltelepítem akkor minden meglesz azonnal. Ez a terv. Elvileg működik is minden, kivéve hogy a kép olyan furcsa)
    Ezért gondoltam hogy biztosan jobb lenne a drivereket leszedni, azt feltenné magának ami kell és úgy tutibb lehetne. De ha nincs más marad így egy gépen, másikon szűz telepítés, stb. Egy próbát megért. Csak emlékszem valami progira régebbről, amikor valakinek ( idősebb úrnak) kellett átrakni a hdd-t új gépbe mert nem tudta megszokni az új rendszert és akkor hasznltam valami programot ami szépen lekopaszított minden drivert. De nem tudom mi volt az, régen volt. ( talán igaz sem voltt)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák