- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz Looserke #22275 üzenetére
Ez így működik az Intel integrált videónál is, miután a DVI számít elsődleges monitornak. De itt van billentyűkombináció is a váltáshoz. Vagy:
- Monitorbeállításoknál lehet változtatni az elsődleges kijelzőt.
- Van a DisplaySwitch.exe ami a Win7 és Win8 része (System32 mappa, de csak írd be a keresőbe). Paraméterezve lehet parancsikonokat, billentyűkombinációkat is gyártani hozzá, amivel vakon is kezelhető.http://www.sevenforums.com/tutorials/37625-display-switch-shortcut-create.html
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz Looserke #22278 üzenetére
Az érdekes, mert nekem kép is van, amikor átvált, illetve a váltásnak is megvannak a feltételei (pl. előző este hogyan volt használva, amikor leállítottam, de érzékeli a TV bekapcsolt állapotát is, és csak akkor vált).
De ezt a megfelelő videodriver intézi, ami esetemben Win8-kompatibilis, amit letöltöttem, telepítettem. Vagyis nem a Win8 problémája, arra próbálok kilyukadni.
Vagy olyan is van, hogy Panasonic plazmánál például a TV-t is lehet konfigurálni, hogy ezt a kényszerítést ne csinálja, és akkor semmi nem történik, bekapcsolás vagy bedugás hatására.
Esetleg arra is érdemes figyelni, hogy telepítés közben ne legyen bedugva a TV, hogy a Windows (driver) ne "zavarodjon" bele és jól állítsa be az elsődleges kijelzőt.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kedvenc zene a mai napra
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest