- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz Victoryus94 #9900 üzenetére
nyilván nincs különbség ikonokban.
zene, videó és kamera metro appok mintha N-ben nem lettek volna benne
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Victoryus94 #9903 üzenetére
köszönd a csodás EU-nak és az általuk kiharcolt N-es verziónak
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
margithid
veterán
Helló
Ha van ereseti xp-m akkor kapok majd valami kedvezményt win8 vásárlásakor?
Köszi -
Alister71
nagyúr
Na én úgy döntöttem, hogy felrakom élesbe. Van ebben is 1000 rearm , egy darabig kibírja.
Alister from Hell
-
Victoryus94
őstag
Lehet tudni, mekkora mérete van ennek a csomagnak?
(szerintem az is elképzelhető, hogy ebbe lesz a legtöbb általunk hiányolt elem.. csak nem akarták hogy az is kiszivárogjon.. ezért szándékosan update-ba tették bele).
Tudod, a remény hal meg utoljára.. és én remélem, hogy többet is kihoznak belőle. -
pzstm
titán
válasz Victoryus94 #9908 üzenetére
nem fogjuk megkapni, mint írtam. 6,09MB amúgy
-
pzstm
titán
Ha MS accounttal lépek be, akkor be lehet állítani, hogy ne szinkronizálgasson nekem a felhőbe semmit se?
Persze! Sőt akár azt is hogy mit igen, és mit ne.
-
$p@rr0w
őstag
Van valakinek win 7-hez viszonyítva sebesség különbség téren tapasztalata a végleges verzióval?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
RI/OS
őstag
valaki a hírek csempébe be tudott állítani bármi magyar nyelvűt?
-
pzstm
titán
-
RI/OS
őstag
Na ez az.
Nem értem miért nem lehet saját RSS-t hozzáadni, vagy legalább miért nincs valami Magyar portál a választhatóak közt.
Mint ahogy az is, hogy árfolyamokat miért nem lehet kirakni a főoldalra a részvényeknél.
Gyakorlatilag az összes metró alkalmazás használhatatlan.
-
pzstm
titán
-
Rico33
aktív tag
Na majd ha kijön az SP1 hozzá...
Arra gondoltam, talán egy javitócsomag megold olyan problémákat, ami miatt most még sokan ódzkodnak a W8-tól.
Egyébiránt ezt nem trollkodásból vagy rosszindulatból jegyeztem meg, csak összegeztem magamban az eddig olvasottakat.
peace
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz janos666 #9927 üzenetére
igen....de explorer.exe restartja is elég, nem kell neki restart (3óráig legalábbis elegendő, utána megint megjelenik, amúgy számomra totál nem zavaró )
-
törölt tag
még mindig él az urban legend, hogy új Windowsra csak SP1 után szabad frissíteni, addig mindegy milyen, csak szar lehet. én speciel bírom a Metrot, appokat, még mindig kell kicsit szokni, de jó ez. amint megjelenik a végleges széleskörben (MSDNAA-n is) kb. azonnal frissítek.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
lockscreen és háttér nem módosítható aktiválás nélkül. meg még pár ilyen personalize dolog. más hirtelen nem tűnt fel. Illetve jobb alsó sarokban watermark állandóan ott lesz build számmal
-
front3r
őstag
-
pzstm
titán
válasz front3r #9934 üzenetére
Kíváncsi vagyok mennyire lesz használható hosszú távon az IE10! Egyelőre nincs gond vele.
FB chat és Google talk nem megy pl......
-
fatal`
titán
Én local profillal léptem be, lockscreent nem próbáltam, de háttereket megnézegettem, bár nem okéztam le, lehet nem állt volna át. Mondjuk ezek a dolgok különösebben nem mozgatnak. A lock screent mondjuk elég nagy baromságnak tartom pc-n.
Watermark az nem zavar, elfér a teszt időszak alatt.
-
front3r
őstag
Facebook.com-on belül? Mert nekem simán megy.
Ez amúgy a Desktop IE10.Ja igen, az a problémám az IE10-ben, de ez a 9-nél is megvan, hogy vannak olyan oldalak, ahol "élőben" jelzik ha jött üzenet egy kis számmal. Na ez nem működik, vagy beragad. A többi böngészőben jó, talán még az Operában hibás.
Metro PDF olvasó meg szuper lett. Nem is rakom fel az Adobe Readert.
[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
pzstm
titán
válasz front3r #9939 üzenetére
simán nem tudok chatelni, ha valaki nevére rákattintok.....sőt sordpressben sem teljesen okés a szerkesztés
bon: vágom, de azért még mehetne ott is
[ Szerkesztve ]
-
janihunk
senior tag
Törölve:S
[ Szerkesztve ]
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
pzstm
titán
válasz janihunk #9941 üzenetére
még mindig nem értitek a volume lényegét. Kulcsot találhatsz, de KMS szervert nem fogsz találni hozzá
Activálni nem fogja tudni
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
nem kell elméleti síkon beszélgetni. Ha cégednek van saját KMS szervere, kiemelt arany partnerek vagytok, és előre már kaptatok kulcsokat akkor volume verziókat tudtok aktiválni (persze ebben az esetben már az ISO is nálatok van)
-
pzstm
titán
maradjunk annyiban, hogy létezik KMS emulátor, ami serviceként fut háttérben, és mondjuk minden restartnál lefut. Ezek jelenleg nem működőképesek viszont
Engem szerencsére nem fog érinteni, mivel MSDN hozzáérésem van. Amúgy meg eléggé jóárasítva lehet megvenni a Win8-at. Ha nem lenne MSDN-em, 15ezret tuti adnék érte
-
Alister71
nagyúr
A Chrome alatt nem megy a flash player. FF és Explorer alatt jó.
Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest