-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Kolosszus01 #59650 üzenetére
Ott akkor valami telepítéskori probléma van. Ez egy érintetlen (bár VL licenszes ) telepítő, de elvben nem volt belenyúlva tehát mennie kéne a dolgoknak ahogy illik.
Alkalmazásokat is te törölted ki?
[ Szerkesztve ]
-
Kolosszus01
tag
válasz szabonagyur #59651 üzenetére
Nagyon kell vigyáznom magamra,mert belőlem csak egy van,mások többen vannak,azokat könnyebb pótolni. ///////Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Kolosszus01
tag
Köszönöm mindenkinek aki segiteni próbált..
Holnapi napon újra feltelepitem a rendszert.(nem tudok mást kitalálni)Nagyon kell vigyáznom magamra,mert belőlem csak egy van,mások többen vannak,azokat könnyebb pótolni. ///////Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
addikt
válasz Kolosszus01 #59653 üzenetére
A nagy társítgatás közben újra is indítottad a gépet? Lehet hogy csak az kellene neki.
Registryben vannak ilyen sorok?:
HKEY_CLASSES_ROOT\.torrent - ennek elvileg az uTorrentre kellene mutatniaHKEY_CLASSES_ROOT\uTorrent - itt meg nekem ez van:
[HKEY_CLASSES_ROOT\uTorrent\shell\open]
[HKEY_CLASSES_ROOT\uTorrent\shell\open\command]
@="\"C:\\Util\\uTorrent\\uTorrent.exe\" \"%1\""Te is tudsz kézzel csinálni .reg fájlt Notepadben, ezt másold bele:
Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_CLASSES_ROOT\.torrent]
@="uTorrent"
"Content Type"="application/x-bittorrent"[HKEY_CLASSES_ROOT\uTorrent]
[HKEY_CLASSES_ROOT\uTorrent\Content Type]
@="application/x-bittorrent"[HKEY_CLASSES_ROOT\uTorrent\DefaultIcon]
@="C:\\Util\\uTorrent\\maindoc.ico"[HKEY_CLASSES_ROOT\uTorrent\shell]
@="open"[HKEY_CLASSES_ROOT\uTorrent\shell\open]
[HKEY_CLASSES_ROOT\uTorrent\shell\open\command]
@="\"C:\\Util\\uTorrent\\uTorrent.exe\" \"%1\""Az elérési utat persze írd át a sajátodra. Lefuttatod, újraindítasz. Ez a társítás, működnie kellene.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
lsc
nagyúr
Üdv
Van egy gondom, win 8.1 blitzkrieg nevű régi játék, samsung np 350 noti. A játék fut mindkét videokártyán, viszont a képernyő két szélén kb 5-5 centin nincs kép. A játék tudja az 1366-os felbontást, win7-en megy is szépen. Valami megoldás?Az élet kegyetlen .
-
mttssz
senior tag
-
félisten
-
puma72
tag
Sziasztok
Egy tapasztalatot szeretnék megosztani amivel a saját gépemen találkoztam.
Magyar win 8.1 nem látott bizonyos dolgokat a gépen ( nem talált driver támogatást) kékhalálozott stb...
Mindig talált egy ismeretlen eszközt amihez nem lehet drivert telepíteni.
Utóbb az ssd-m volt neki a gond azt nem tudta normálisan kezelni és ismeretlen eszköznek látta.
Meguntam és feltettem egy Angol win8.1-et ami érdekes módon mindent lát és kezel tökéletesen.
Ebből mi a tanulság?
Nekünk még ebből is csak a szar jut...Számom +36205747193
-
félisten
-
puma72
tag
válasz szabonagyur #59659 üzenetére
Azért Msdn előfizetőként csak tudom, hogy mit teszek fel
De nem rosz a kérdésWindows 8.1 with Update (multiple editions) (x64) - DVD (English-United Kingdom)
ISO English Release Date: 12/15/2014 4124 MBWindows 8.1 with Update (multiple editions) (x64) - DVD (Hungarian)
ISO Hungarian Release Date: 12/15/2014 4083 MBAzért csak van különbség ha csak az adat mennyiséget is nézed
[ Szerkesztve ]
Számom +36205747193
-
félisten
-
puma72
tag
válasz szabonagyur #59661 üzenetére
igen ez rossz fogalmazás!
Nincsenek benne a driver kabok.Számom +36205747193
-
Tournament
aktív tag
válasz puma72 #59662 üzenetére
Driver a Windows 8 HU minden lemezébe egy kalap X@R az angol olyan dolgokat is életre kelt amik nem is támogatotak PL amikor voltam puma72nél a tv tuner kariját ... oka egyszerü angolon ohajt csak driver letőlte updaten akár egy windows Me vagy xp-s hardverhez ,,, Rőviden angol eszkőzkezelőből egy driver keresésel megtalálja és egyből felis rakja a update rendszere a magyar semmit nem csinál csak hogy nincs driver nem található .. látszik EN support
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Windows 8.1 alatt hogyan tudom beállítani azt laptopon, hogy töltőn és akkun mindég kiegyensúlyozott energiaséma legyen? Idegesítő, hogy magától átváltogat energiatakarékosra. -
félisten
-
Robyka
aktív tag
Hali!
Mitől van az hogy pl hallgatok zenét Jetudioval vagy ha nézek RTL most videót akkor darabos/pattog a hang?
Ha közbe megnyitok egy weblapot akkor meg olyan darabos lesz hogy kb semmit nem hallni, ahogy betölt az oldal megjavul de attól még szar az egész.
Realtek ALC892 codec van az alaplapon ha ez számít.
Laptopon is ugyan ez volt a gond.1. Ekkora szar a 8.1?
2. Audio-GD driver akad valamivel? -
őstag
Szép napot!
Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki olyan ide vezérlő kártyát, ami működik 8.1 alatt?
Lehetőleg olyat, ami értelmes áron beszerezhető.köszi.
-
ReSeTer
senior tag
Ez tényleg igaz, hogy e5200-as procin esélytelen elindítani a 8.1 64bitet?
Sima 8.1, nem professional meg enterprise meg ilyenek... valami virtualizációs dologról írtak nekem, de nem lehet ezt kikapcsolni? Patch esetleg?
Köszönöm!
-
ReSeTer
senior tag
válasz @rglaaf #59669 üzenetére
Én is néztem youtube-n, direkt e5200 windows 8.1 x64-re kerestem rá, és bf3 meg crysis gameplayeket találtam
Win10 témában írták amúgy. Arra voltam ott kíváncsi, hogy vajon win10-re elég lesz-e és írták, hogy még a sima 8.1 64 bit se megy rajta, mert valami vt-x vagy mit nem támogat.
Köszönöm a választ.
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Ma vettem egy hp probook 430 g1-et és uefi wimdows 8.1-et szeretnék rárakni. Ha bemegyek a bios beállításokba a bootnál van olyan hogy legacy, uefi with csm(hybrid) illetve , uefi without csm(native) melyik beállítást kell választani? Dvd -ről lehet telepíteni uefi-t?
Köszi -
félisten
-
smallmer
őstag
válasz szabonagyur #59673 üzenetére
Hát úgy tudom, hogy jobb az uefi mint a sima nagyon régóta hasznàlom mondjuk az előnyeit nem tudom
Gyorsabb indítás stb..[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
smallmer
őstag
válasz szabonagyur #59675 üzenetére
De ha nem használok nagy hdd-t akkor semmi előnyét nem érzem?
-
Tournament
aktív tag
http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-8/what-uefi itt van minden rola igaz rőviden
[ Szerkesztve ]
-
smallmer
őstag
válasz Tournament #59677 üzenetére
Tehát akkor mégis van előnye hogyan állítsam akkor be a bootot?
-
embe
nagyúr
Hali!
Windows 8.1-ben hol kell kivenni a felhasználói fiókot védő jelszót? Hogy ne kelljen induláskor beírni. Nem találom. Vagyis amit találtam, ahol módosítani lehet, hoiába módosítom, hogy ne kérje, induláskor akkor is kéri. Pedig ott vagyok ahol lennie kell, a felhasználói fiókban. A w7-ben megvan, ebben nem találom.Köszi a választ előre is!
-
Den96
csendes tag
Sziasztok!
Egy hónapja telepítettem a laptopomra 64 bites Windows 8.1-et. (Dell Inspiron 15 3521 Pentium 2127U)
Az a problémám, hogy tegnap óta a metro-s alkalmazásokon kívül egyik program sem tud internethez csatlakozni (asztali IE, Chrome, iobit driver booster).
Amit próbáltam: gyári wifi driver a microsoftos helyett; tűzfalon program letiltása, majd engedélyezése.
Tudtok valami megoldást a problémára? -
félisten
-
zoltan6
őstag
katt ide:
de leírom ide:
A rendszer minden egyes bejelentkezéskor jelszót kér, hogyan tudom ezt kikapcsolni?
Nyisd meg a futtatást és írd be, hogy "netplwiz", a megjelenő ablakban vedd ki a pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" jelölőnégyzetből majd kattints az OK gombra és add meg a bejelentkezéshez használt felhasználónevet/e-mail címet és jelszót. -
smallmer
őstag
válasz szabonagyur #59683 üzenetére
Gyorsabb boot illetve hamarabb feláll alvó módbol. Van valami hátránya is? Vagy miért nem ajánlod?
-
félisten
válasz smallmer #59685 üzenetére
Nem az, hogy nem ajánlom, csak egy későbbi esetleges MBR-re váltás esetén problémás lehet a dolog.
Mondjuk ha SSD-t raksz alá egyszer onnantól mindegy mivel ugyanaz a sebesség.
Mondjuk 8.1 meg HDD esetében ígyis úgyis gyors a boot vagy az alvásból ébredés.[ Szerkesztve ]
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok!
Sajna történt egy kis malőr,a gépem a családban többen használjuk,vírusos lett a rendszerem és ezért újra kellett telepítenünk a Windows-t ,a régi rendszeren volt egy program Protected Folder és ezzel a programmal a mappát tudtuk le védeni jelszóval,még mielőtt újra telepítettük volna a rendszert,az előtt egy külső adathordozóra ezt a jelszóval védett mappát rá másoltuk és most az van,hogy ott van a külső táron,de csak egy parancs ikon file-t mutat szerintetek mi lehet a gond? és mit tanácsolnátok orvoslásként,hogy meg legyen ez a mappa?
Üdv:Balázs
-
smallmer
őstag
válasz szabonagyur #59686 üzenetére
Tehát akkor hagyjam az uefi-t,? Majd lesz benne ssd is csak még nem vettem
-
félisten
válasz Kezdő Balázs #59687 üzenetére
Gondolom a védett mappa másolást sem engedett, tehát tényleg csak egy parancsikont másoltál át. Méretben mekkora a fájl ami a külső HDD-n van? Ha méretben is pár kb. akkor a külső merevlemezen biztosan nincs a védett mappa.
Vannak különböző recovery programok amikkel meg lehet próbálni vissza állítani, de ha a mappa a rendszer meghajtón volt akkor nagyon kevés az esélye, hogy nem lett felülírva azóta.(#59688) premierpark: csinálhatod azzal is, csak ne várj tőle világmegváltást azéárt
[ Szerkesztve ]
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Van valami ötletetek hogy hogy irtsam ki végleg a Windowsomból a US kiosztású beviteli módot? Már n+1x eltávolítottam a metros és a vezérlőpultos menüben is, de egy idő után visszajön, és vele együtt jön a beviteli mód választó is az értesítési területre.
Windows 8.1 with Bing, a syslocale English (US). -
Hadr0n
csendes tag
Olyan problémám lenne hogy fel telepítem a win 8.1 et a telepítés hibátlanul megy de miután feltelepítem beállítom rá 10 percre kifagy. Ez a kifagyás annyit csinál hogy a monitor abban a kép pozícióban marad amibe kifagyott és semmi nem mozdul és ha a billentyűt nyomkodom a akkor azonnal kikapcsolja a billentyűt. Gondolkoztam hogy hardveres baja lehet de nem tudom.
a gép konfig: EVGA x 58 sli micro, 3x2 gb mushkin radioaktive 1600mhz, intel i 7 920 2,66 ghz, asus gtx 560 ti, asus radeon hd 6970, samsung 1 TB HDD, 750 w chiftech táp
-
félisten
-
Kezdő Balázs
tag
válasz szabonagyur #59689 üzenetére
Szia!
A külső tárra másolt mappa csak pár kb ezt is eltaláltad a mappa a rendszer meghajtón volt az-az a C-meghajtón,akkor ennek annyi az esélye,hogy vissza tudjuk állítani,mint pl: 1:ember minden eszköz nélkül felrepüljön a holdraÜdv:Balázs
-
Hadr0n
csendes tag
válasz szabonagyur #59693 üzenetére
semmi sincs húzva
-
félisten
válasz Kezdő Balázs #59694 üzenetére
Próbát lehet tenni, bár ha azóta is folyamatosan használjátok a gépet sok esélye nincs. Ha nagyon fontos cuccok vannak próbát tehettek akár.
-
viperabácsi
addikt
Üdv érdekelne ebben tudtok -e segíteni mert azonnali alaplapos topikban csak igen válaszokat kapok.
Üdv érdeklődnék , hogy az megoldható e agy alaplappal ,hogy bele teszek egy wifi kártyát aton veszi a netet.Eddig nincs gond , most jön a kérdés: Ha ennek a lapnak a lan csatiába dugok egy kábelt , arra tudok -e egy másik eszközt kötni ami a (wifin vett netet ) megkapná?
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
félisten
-
Hadr0n
csendes tag
válasz szabonagyur #59698 üzenetére
igen win 7 et használok, azzal nincs semmi baj se , be se lassul ki se fagy. a win 8.1 meg kifagy vagy amikor bekpcsolom a gépet néha még a bekapcsolás közbe fagy ki.
-
viperabácsi
addikt
válasz szabonagyur #59698 üzenetére
Légy szíves ne kezd el te is.A másik topikban is ezt a választ kaptam ,de megoldást nem
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest