- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
válasz szabonagyur #57100 üzenetére
Nem igazán teszteltem semmit, mivel nem tudtam hol induljak el, mit kell tennem, illetve időm sem volt szórakozni vele, inkább megvártam hogy egy bekapcsolás akár 3 percet is igénybe vesz.
Amit kiírt, hogy így kereshetek rá arra rákerestem, de akkor nem találtam semmi használhatót, most már sokkal jobb anyagokat találok a lehetséges problémáról.
Utólag érdekel, hogy mi lehetett a probléma. -
félisten
válasz DrojDtroll #57101 üzenetére
Hát összességében mindent kéne. Először HDD meg memória. Memória meg HDD teszt lehet van Acer képekben még a gép indulásakor lehet előhozni mint a biost.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, win 8.1 pro 64bit.
Egy program az első telepítésem nagyon hazavágta (10-ből 9 bootoláskor használhatatlan volt a rendszer), így tegnap újraraktam mindent.
Közben kiderült, hogy a core temp volt a hibás, töröltem is a friss rendszerről, viszont utána is akadt egy kis gondom.
K-lite codec pack mega van fent, mpc-hc 64bites verzióját használom.
Hálózati meghajtóról nézek egy filmet, eddig semmi gond, de ha leszüneteltetem a filmet, majd folytatom, a hang fura lesz, akadozni és sípolni kezd, majd a gép lefagy és mehet a reboot.Vajon mi lehet a baja?
Semmilyen hangdrivert nem raktam fel külön, mindent felismert a rendszer telepítéskor.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz XtremLor #57106 üzenetére
Azert az nem palya, hogy ennyire elb*sszanak egy rendszert, teljesen kiherelik, funkciokat elvesznek vagy csokkentenek, utana meg azt se tudjak megoldani, hogy alap, normalis programok menjenek rendesen, mint a 7es alatt!
Rohadt dumpot se tud kesziteni kikapcsolt swappal, elkepeszto.Kezd nagyon elegem lenni ebbol a rendszerbol.
Petyyyyy: kosz, atallitom a filtert es megnezem hogyan reagal.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
CJ4567
nagyúr
válasz szabonagyur #57082 üzenetére
Az nem pirotítás, hanem mennyire fogja vissza a bootot.
No Sana No Life
-
félisten
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok! Ismerősöm elakarta adni a windows 8-át amit az általa vett használt laptophoz kapott. Csakhogy a vevő aki megvette visszajelzett neki, hogy már egy másik gépen aktiválták az operációs rendszert.
Van ilyen?
S ilyenkor mit lehet tenni?
Így hogyan lehetne eladni?
Mert szerintem joga lenne eladni a szoftvert. De teszem azt, ha ilyen mechanizmusa van a win 8-nak, akkor ha tönkremenne egy 8-at futtató gép, akkor a szoftver is elvész?
Mellesleg a laptop nem szereti a win 8-at.
köszönöm a válaszokat! -
félisten
válasz Tav-Csoves #57115 üzenetére
Hello
Amit a laptophoz adtak az hozzá tartozik, nem nincs joga eladni. Ha a laptop tönkre megy bukja a rendszert is vele, géphez van kötve. Olyan nincs, hogy nem szereti a laptop a rendszert.
UI: egyetlen hozzáadott rendszert nem lehet tovább adni.
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz szabonagyur #57116 üzenetére
Ahha, értem, köszönöm. Ezt egyébként nem tudtam. Jómagam anno a gépem linux-al vettem. Pedig serial numbert hogy magyarázta az eladó... Ha a géphez van, akkor minek serial number az ilyen korongokhoz? köszönöm a választ.
-
GEPESZ66
veterán
Eddig a Ccleaner-t használtam tisztításra, beleértve a Registry hibás bejegyzéseit is.
Most újraraktam a WIN 8.1-et.
Az lenne a kérdésem, hogy továbbra is a Ccleanert használjam, vagy az op. rendszer beépített karbantartóját, ill. IE11-en belől pedig a böngészési előzmények törlését? -
exchanger
tag
válasz Tav-Csoves #57115 üzenetére
Nincs joga, mivel csak bérled a szoftver nem megvetted. 1 alaplaphoz 1 windows dukál a megvett gépen.
-
törölt tag
válasz Tav-Csoves #57117 üzenetére
Az OEM rendszer alaplaphoz lesz kötve az első aktiváláskor, azt onnantól nem lehet megváltoztatni (kisebb hardverváltozások esetén még oké, de akkor is újra kell aktiválni, esetleg a telefonos support segíthet). Erre vannak külön dobozos kiadások, pl. 3 otthoni gépre telepíthető rendszer. Pontosabban már nem dobozos, mert azok megszűnnek, digitálisan lehet venni.
Lényeg a lényeg, az ismerősöd eladta a lemezt. -
mmdms
addikt
Helóka!
A hét elején lefuttattam egy virnyákkeresést, az avast ingyenes verziójával, talált is egy-két szarságot. Azóta viszont fokozatosan eltűnik a helyem a C-ről. 7-8 giga szokott lenni szabad, most 800 mega van.
Valami tipp merre kutakodjak?ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Tiger.
nagyúr
válasz szabonagyur #57114 üzenetére
Ez elég durva megnyilvánulás mi az hogy sok lomot?Csak sértegetni tudsz de egy épkézláb segitséget nem mondtál, pedig kérdeztem nem 1 szer,azt is kifejthetnéd hogy azok közül szted mi a lom,nem mellesleg a win7 nek nem volt gondja ezzel.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Link itt mi a lom?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Petyyyyy
addikt
válasz Tiger. #57111 üzenetére
A szakszerűen hangzó válaszra már nem emlékszem, azt majd az MPC topikban megmondják. De valamilyen szűrő mindenképp kell a hanghoz.
"Ahhoz szükséges, hogy a filmek hangját megfelelően be tudjuk állítani a meglévő hangfalainkhoz, esetleg digitális jelet fogadni tudó erősítőnkhöz."
MPC HC-vel pedig kihasználhatod a hardveres gyorsítást filmezésnél. Bővebben itt.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Tiger.
nagyúr
válasz Petyyyyy #57127 üzenetére
Mpc azt használok mert annál legalább nem hagy ki néha a hang wlcénél igen. de ac3 filter az meg minek, igy is mennek a filmek.
-
bepken
veterán
sziasztok!
adott egy Samsung RV510 laptop. pár napja (újra) Win 8.1 van fent, és előjött egy olyan "probléma", amit legutóbb is csak számomra nem tetsző módon sikerült megoldani...
tehát az Fn billentyűkkel lenne gond, ugyanis alapból valamiért csak a hangerőt tudom vezérelni (hogy miért ismeri fel azt a kombinációt, a többit meg nem....számomra továbbra is rejtély)
azt már tudom, hogy ha felpakolom a Samsung Easy Display Manager nevezetű programját, onnantól mindegyik kombinációt újra ismerni fogja. a problémám az ezzel a megoldással, hogy rohadtul döcögösős lesz tőle például a fényerő- és hangerőállítás (ami ugye a lényeg volna) - mégpedig valószínűleg azért, mert egyszerre jelenik meg a Win 8 saját csúszkája, meg ennek a kis programnak a csúszkája. sőt, emlékeim szerint hajlamosak "összeveszni", ami megint csak kellemetlen.tehát a kérdésem: létezik olyan megoldás, ahol nem kell telepítenem a fent említett Samsung programot?
köszi előre is!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
félisten
-
bepken
veterán
válasz szabonagyur #57130 üzenetére
most ezt fogom kipróbálni: [link] - elvileg az Easy Display Manager-t ki lehet játszani kicsit. (nem szép megoldás, de hátha működik)
megbízható driver kereső programot tudtok mondani esetleg?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
félisten
-
pinnacle
nagyúr
Tudtok ajánlani, reklám mentes, iso megnyitó programot? Én a javasolt legegyszerűbbet próbáltam, Virtual CD-ROM Control Panel, de a leírás szerint, bemásolt VCdRom.sys, nem látszik telepítéskor.
[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
Windows 8.1 hiba lehet, hogy ha a start gomba jobb egérrel kattintanék, csak nehezen sikerül előhozni a listát ahol a vezérlőpult, feladatkezelő stb. van?
Mindig ugrik egy kicsit az egérmutató, felvillan a lista és az asztali ikonok és eltűnik, többször kell próbálkozni, hogy megmaradjon.Nem tudom, hogy ez most szoftveres vagy egérhiba-e, de máshol nem tapasztaltam, mindenhol elsőre jó a jobb egérgomb.
-
bepken
veterán
sosem próbáltam még jobb egérgombbal a start menüre kattintani... (Win + X)
nálam egyébként nem produkál olyasmit, amit írtál, úgyhogy Nálad lehet valami hiba. (sőt inkább valószínű, hogy az egér hülyéskedik....az enyém is csinált hasonló hülyeséget, amikor már a végét járta)
-
félisten
-
pinnacle
nagyúr
válasz szabonagyur #57138 üzenetére
Köszi! Nem is tudtam, hogy már nem kell külön alkalmazás. Lehet, hogy mégis kell, mert a 45GB-s iso-t nem tudja csatlakoztatni. Nem hiszem, hogy a fájl lenne sérült, mert a WinRAR meg tudja nyitni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
törölt tag
válasz szabonagyur #57142 üzenetére
nekem is rendszeresen nem tudta mountolni az isot és nem is használta semmi azokat. kapott egy Virtual CloneDrive-ot, és problem solved.
-
félisten
-
aizen92
addikt
Sziasztok!
Újabb agymenéssel jelentkezem.
Nincs valami lehetőség arra, hogy a tálcát egy billentyűkombinációval áthelyezzem ( pl. ctrl+shift+Á most hirtelen kitaláltam valami )? pl alsó- vízszintesből jobb oldal függőlegesbe, majd felső vízszint, majd bal függő stb.
Megelőzve a kérdéseket, sokszor helyezem át, napjában többször, és unalmas a jobb klikk ( néha nehéz is eltalálni azt a pozíciót a tálcán mert tele van futó alkalmazással, ikonnal stb. ) tálca zárolásának feloldása, majd egérrel/ujjmozdulattal áthelyezni, majd újra tálca zárolás...
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Angel2014
addikt
Szóval akkor nem tudtok segíteni ebben a problémában...[link]
Digi netem van. Próbáltam állítani a ruterban tkip. aes. tkip+aes módban is de ugyan ez a hiba jelenség.
Próbáltam a rutert resetelni de semmi
Ja és képtelenség az otthoni csoportot beállítani. win8.1 64bit alatt.
Valakinél jelentkezett esetleg ez a hibajelenség?[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
p87
senior tag
válasz F_Zolee #57140 üzenetére
Szereztem egy másik egeret és tényleg egér baja lesz ami érdekes mert sehol máshol nem csinál ilyet csak a start gombon.
A másik egérrel ugyan úgy ugrik picit a mutató kattintás után de fennmarad a lista és nem villannak az ikonok.
Lehet túl gyors a kattintás sebessége vagy duplán kattint, nem tudom, de utána járok.[ Szerkesztve ]
-
menledge
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam keresni itt a fórumban, de nem sikerült.
Egy widget szerű feladat lista (to do list) kellene nekem. Tudnátok ajánlani? Nem kell semmi különös, csak mutassa az a heti esetleg a következő heti feladatokat.Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
-
bepken
veterán
az én régi egerem meg a puha felületet (pl.: takaró) nem szerette, olyankor néha rájött az 5 perc és úgy viselkedett, mintha folyamatosan kattintgattam volna... aztán pár hónapra rá a duplakattokat is random generálni kezdte, majd elég csúnyán végezte a padlón..
tényleg csak kíváncsiságból - és mert én így szoktam meg - a "Win + X" billentyűkombináció továbbra se szimpatikus erre a műveletre?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest