Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mAtThEw0319

    aktív tag

    válasz cigam #49596 üzenetére

    Hello!

    Beszereztem egy EaseUS Partition Master -t, avval pontosan melyik partíciót kellene mentenem? Ubuntu telepítésnél amúgy nem fogok hozzányúlni a rejtett partíciókhoz, csak a biztonság kedvéért lementeném, semmi illegális szándékom nincs vele..

    Itt van egy kép az összes partíciómról: [link] ( C: ; E: ; F: partíciót értelemszerűen én hoztam létre és csak ezeket látom a Sajátgép -ből. Azt szeretném tudni, hogy ezek közül mit kellene lementenem?
    Annyi még, hogy én nem a mostani rendszeremről ( Windows 8.1 ) szeretnék egy telepítőt, hanem ami rajta van gyárilag Windows 8 telepítő arról egy biztonsági mentést csinálni, hogy ha esetleg az Ubuntu telepítő mégis hozzányúlna vagy valami akkor vissza tudjam a későbbiekben állítani, nem szeretnék Dual-OS -t.. egy rendszert szeretnék perpill használni és az most az Ubuntu.
    Szóval csak annyit szeretnék, hogy ne menjen a kukába egy eredeti Windows 8 rendszer...
    Nem értem amúgy, hogy miért nem lehetet adni egy DVD-t inkább.. :F akkor nem is foglalkoznék evvel és sokkal egyszerűbb lenne az egész...

    ------
    Szerk.: Akik írták, hogy telepítsem másik vinyóra, azoknak írom, hogy sajnos most arra nincs keretem, hogy vegyek egy minimum 320 gigás vinyót.. mert legalább akkora kellene, szóval csak ez az egy megoldás van, lementeném a Windows 8 telepítőt és akkor minden zsír lenne sztem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák