- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Érdemes ezt [link] elolvasni, hogy mi minden hiányzik a Windows 8-ból.
-
slice14
veterán
Sziasztok... Hogy leget a contactokat összekötni, live-s, face-s és gmailes emberfkéket. Mert néhányat öszeköt ami neki egyértelmű, de a töbit nem tudom.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
nagyúr
Sikeresen kinyírtam a win8-at egy hard reset után. Majd az rtm-el remélem nem lesznek ilyen örökké tartó restartok.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
csakegyreg
tag
Hali kiírom dvd-re és felrakom nem tudjátok nem fogja eltüntetni a win7 et a boot menüből?
http://kismalac.net/malacka/mic/e7 ->>> katt! elég sanyarú velem mostanába a sors de.. .. :D
-
fatallerror
addikt
válasz csakegyreg #4604 üzenetére
külön partícióra tedd és ennyi, annyiban más h már nem dos-os os választóképernyő van hanem grafikus
don't tell me what i can't do!
-
nagyúr
válasz leviske #4605 üzenetére
Hát nem tudom másnál van e ilyen probléma, nekem ntfs file system hibával vág egy kékhalált.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz fatallerror #4608 üzenetére
Nem, de nem fogok. Megvárom az rtm-et.
-
nagyúr
válasz fatallerror #4610 üzenetére
Persze hogy odébb van. Addig a 7-el kihúzom.
-
Alister71
nagyúr
A hozzá kapott kulccsal meddig fog működni a 8250-es prev? Kezdem megszeretni.
Alister from Hell
-
Nova96
őstag
ÜDv ubuntu alól hogyan kell cd-re írni w8-at ?Hogy bootról azért menjen.
-
pzstm
titán
CD helett DVD-t javasolnék, és simán ki kell írni az ISO fájlt (nem adatként rámásolni)
az meg már teszi majd a dolgát.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Nova96
őstag
válasz Taifa Díaz #4627 üzenetére
Tényleg?
Így tettem ,a laptopon működik . Szóval arra kéne rá jönni mi a francot csináljak hogy linux után win tudjak feltenni. -
csakegyreg
tag
válasz fatallerror #4606 üzenetére
köcce akkor fellököm
http://kismalac.net/malacka/mic/e7 ->>> katt! elég sanyarú velem mostanába a sors de.. .. :D
-
virkir
veterán
válasz Taifa Díaz #4627 üzenetére
Pont, hogy nem.
Ha van egy ISO fájl ami egy bootolható rendszert tartalmaz azt nehogymár ne póriasan ISO-ként írd ki.
Csinálsz a DVD-re egy külön boot menüt mikor már benne van az ISO-ban?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
cashback
őstag
Nah... szóljatok ha kész a win és a hozzá tartozó kezelő ami így néz ki: [link]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
vlevi
nagyúr
Nem tudom. Szerintem is csak egyszerűen ki kellene írni azt az ISO-t minden hókuszpókusz nélkül, valahogy így : [link]
Ha viszont nem megy, akkor valami gond van, akkor az nem jó ISO.
Ha kellene hozzá külön boot, akkor nagy gondban lennék, mert pl. Vmware alatt nem tudnám használni. -
Dr. Romano
veterán
Ma feltelepítettem a Win8 bétát, de az első benyomások nem túl jók (főleg úgy hogy kipróbálni sem tudtam).
A gép egy régi PC (Sempron 2200+, 1GB RAM, 40GB HDD, Radeon 9600SE), de mivel ezen gond nélkül megy a Win7 és mindenki szajkózza hogy a Win8 még szerényebb ezért gondoltam nem jelent problémát.
Első telepítéskor belefutottam egy hibaüzenetbe, vagy ez az új kékhalál?
Második telepítés már sikeres volt. Eljutottam oda ahová a személyes adatokat kell megadni. Itt a grafikus megjelenítés valami eszméletlen lassú volt és a Finalize settingsnél egyszerűen nem jutott tovább. Pörögtek a kis pontok, de még fél óra elteltével is még mindig Finalize.... (újraindítás után is).
Pozitívum az egészben, hogy egy XP-hez képest igen gyorsan feltelepült a gépre.Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Воланд
titán
válasz Dr. Romano #4635 üzenetére
az az uj kekhalal. szvsz a vga a gyenge pont a tortenetben.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Dr. Romano #4637 üzenetére
persze. nem azzal van a problema, hanem azzal, hogy ati. van aki a tiedtol sokkal ujabb kartyaval is szivott.
aztan a kekhalal alapjan lehet, hogy merevlemez hiba, de en elso korben egy masik vga-val neznem meg.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz fatallerror #4640 üzenetére
latod ez egy jo kerdes. mar a dp-nel is voltak erdekes jelensegek ati kartyaknal. a cp-nel meg volt, hogy csak fekete kepernyo latszodott telepites utan, nv kartyaval meg ment szepen.
-
fatallerror
addikt
nekem tök jól ment :] mindent tök jól belőtt semmi beállítani valóm nem volt ( bár gondolom csak azért mert a 7esben volt a routerbeállítás ezért volt internet egyből)
ja am internet, az ie 10 sokkal gyorsabb mint itt bármelyik böngészőm, kicsit meglepett de nem tudom h a tartalommegjelenités win részről volt gyorsabb v a böngésző gyors (metrosat használtam)
[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!
-
Воланд
titán
válasz fatallerror #4642 üzenetére
nem azt mondom, hogy minden amd kartyaval voltak gondok, csupan azt, hogy jellemzoen tobb volt veluk a gond, mint nv-vel.
-
-
pzstm
titán
válasz AthlonXP #4647 üzenetére
nekem gond nélkül megy a több mint 3 éves mobility radeon 3650-el VHD boot-os megoldásban (sőt most számolom, hogy már 3 és fél éves a kicsikém)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
-
AthlonXP
őstag
Ja, ezért sem értem azt a hsz.-t.
Itt a fórumon volt szó arról, hogy a Win 8 "nem szereti" az ATI kártyákat?
Mióta hivatalosan is letölthető a DP, azóta olvasom a fórumot, de ilyennel nem találkoztam, vagy nekem maradt ki valami?
Bár így visszagondolva, mintha 1-2 ember írta volna, hogy laptopos vga-val volt gondja, de én úgy emlékszem az is inkább inteles volt ( a VGA ), persze azóta az is megoldódott talán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest