-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
McKane
senior tag
van valami használható,stabil víruskereső Windows8-ra ? / lehetőleg magyar nyelvű../
-
spammer
veterán
Arra van már valami megoldás, hogy a betűk ne legyenek rondák IE-ben? Nem használok IE-t, csak ha épp oldalt tesztelgetek rajta, de azért jó lenne nem ronda betűket bámulni
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
kertsa
senior tag
Köszi
-
janihunk
senior tag
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
Tibi86
aktív tag
válasz janihunk #5766 üzenetére
Ez nagyon gáz... és gondolom, majd a színsémát sem lehet változtatni.
Valaki szólhatna MS-nek, hogy azért elvétve asztali PC-n is használnak windows-t!
Eddig hűségesen vártam a 8-ast, de kezd nálam is menthetetlen lenni. Ráadásul RP-ben sem lesz még benne az új fícsör, így ki sem próbálható.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Szerintem meg nagyon is jól néz ki az új desktop felület.
Letisztultság, egyszerűség jellemzi.
Váltani kellett ebben is, már a 6. évét tapossa az aero glass.
-
kertsa
senior tag
Már két napja fent van, és meg vagyok elégedve vele. 1 kis apróságot leszámítva. Mindig összekeveri az asztalon lévő ikonokat Az areo meg maradhatna opcionális, ami jól működik, azt miért kell kiszedni
-
vlevi
nagyúr
Itt azért közel sem arról van szó, hogy megszűnne a hagyományos desktop. Csak annyi történik, hogy a Vistával megjelent, áttetsző csilivili színes aero felületet hanyagolják egy kicsit, megszüntetik az ablakok lekerekítését, a windows controllokat is kicsit átrajzolják, satöbbi. És nemhinném, hogy csak fehérben lenne elérhető. Azért már a Windows 1.0-ban is lehetett színeket állítani
-
-
Tibi86
aktív tag
Tisztában vagyok vele, hogy marad a desktop nézet. Azért írtam azt amit, mert a Microsoft nagyon el kezdte hajszolni tablet piacot, elfelejtve a PC-t. Ésszerűbb lett volna csak egy Windows RT-t készíteni és azt kiadni a tablet-okra. Persze átjárhatóságot, megtartva a platformok között.
Az aero-t én tökre bírom, és nem akarok egy aero nélküli os-t! Bámultam olyat 95-től xp-ig eleget. Nekem fontos, hogy jól is nézzen ki, amellett, hogy hatékonyan kezelhető.
Persze attól még nézhet majd jól ki, bár a linkelt képből nekem nem az jön le.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
"Ésszerűbb lett volna csak egy Windows RT-t készíteni és azt kiadni a tablet-okra. Persze átjárhatóságot, megtartva a platformok között."
a ket feltetel egyutt mar rogton kizarja azt, hogy eleg lett volna csak a windows rt-t elkesziteni. az atjarhatosagot a metro-val fogjak megvalositani.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Tibi86
aktív tag
Igaz, de ha ennyire fontos nekik a tablet, akkor inkább a WP 8-al boronálhatták volna össze az RT verziót. A desktopra, meg jönne a win 7 SP2. (persze jön is)
Azért az első kettő mégis közelebb áll egymáshoz. Aero mellőzésének is egyik oka az akksi kímélés, ami egy PC-n rendkívül fontos...
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz moonguru #5784 üzenetére
az elonezeti kepet? azt tuti, hogy nem fogjak. csupan az effektek, meg a csilli-villi felulet fog eltunni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Tibi86
aktív tag
-
< CyberBob >
őstag
válasz janihunk #5766 üzenetére
Nem elég, hogy ilyen Win98-at idéző döglött színárnyalatokat használnak a metrós felületen még a desktop nézetet is elrontják. Az aero pont azért jó mert mindig a mögötte lévő tartalom szerint változik így szinte megunhatatlan. Itt már nem arról van szó, hogy egyszerűbb és letisztultabb hanem simán gagyi.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
pzstm
titán
nem a felület miatt eszik kevesebbet a win8 mint a win7
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
8400.0.winmain_win8rc.120518-1423 (Waiting last vote)
Közben meg RTM ág is elkezdődött (vagyis Pre-RTM)
(Pre-Release to Manufacturing)8411.0.winmain.120502-1801
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
aktív tag
Sziasztok!
SSD -re mehet fel a Win8? Megy rajta a trim? Már elég régóta élesbe használom, de most jött egy új lakó a gépbe.
"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."
-
kertsa
senior tag
válasz FrozenThrone #5796 üzenetére
Nekem is SSD-n van
-
aktív tag
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz FrozenThrone #5796 üzenetére
Arra lett optimalizálva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest