-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Windows 8 Client & Server bootscreen for Release Preview / Release Candidate
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
Amúgy nem tudom ennek a közismert, és jól bevált, megszokott fejlesztési stádum átnevezgetésnek mi értelme van?
Béta helyett, CP, DP aztán RC helyett meg RP ?
-
pzstm
titán
válasz #41133696 #5904 üzenetére
állítólag az, hogy jobban be tudják lőni a fejlesztés/készültség fázisát. Bár aki az előzeteseket letölti/kipróbálja, az már csak tisztában van ezekkel
Reméljük RTM nem lesz RTR (Ready to Release )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
Olyan gonosz nem vagyok Meg egyébként is ha már eleve megvolt huszon sok éve
Amúgy ha van érzékük a poénhoz, azoknak akik anno megvettek az 1.0-t jelképes áron kellene ezt adni Túl sok csóka biztos nincs, aki ráadásul számlával tudná igazolni, hogy igen ő a nyolcvanas évek derekán vett egy Windows 1.0-t
pzstm : ezek után nem lenne túl meglepő, ha az RTM fogalmát is újra definiálnák
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Hátbakker, most látom, hogy már ott megvolt a Win7-es taskbar
mégis mindenki azt mondta anno, hogy OSX-től "lopta" MS
GoodSpeed: adtma is ötletet RTM-re
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Apa, kezdődik!
500 millió példány a Windows 8-ból
Ő van hiteles adat, hogy mennyi fogyott eddig, XP-ből, Vistából és Windows 7-ből számszerileg? Az már külön bónusz lenne ha le lenne bontva OEM-re Dobozosra, illetve verziókra.
-
törölt tag
válasz polonic #5910 üzenetére
Hát nekem erről a Carmack ugrott be a 70 milliós Rage álmával
Szerk: Nyilván beleszámolt mindent, ARM-et, telcsit mindent, de még az Apple-től át hittértitetteket is
Az XP kikopására 2014-ig nincs reális esély szerintem. Utána is lesznek még elszánt muksók akik kitartanak mellette, de akkor abban az évben nagy vissza esés lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Ric4m0nd
aktív tag
Win8 CP mellé lehet már telepíteni Linux-ot, vagy még tiltja? DP-nél próbáltam, ott nem indult.
-
Boonen007
őstag
Van valaki akinek tetszik is az új Win8 design? Mert kezd unalmas lenni, hogy a fél fórum azzal van tele sz@rva, hogy mennyire gané a metró ez milyen gáz az milyen gagyi a taskbar nem lesz aero, senki sem mondta, hogy kötelező lesz megveni/cserélni. Ezektől kímeljetek már minket, ez a fórum nem arról szól, hogy ki tudja jobban fikázni a Win8at.
(#5916) polonic
Nem is rád gondolta, hogy őszinte legyek rád nem is emlékszem mert te nem azzal foglalatoskodsz, hogy minél több felesleges hozzászólást gyárts. De van itt néhány olyan fórumozó akik akárhányszor van valami mindig elkezdik szidni a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Boonen007 #5915 üzenetére
Nekem a metro tetszik. Kinézettel nincs semmi baj. Sőt, az új desktop kinézet is tetszik.
A metroval a használat a baj, ha desktopon egérrel kell használni. Tapicskolós eszközzel viszont a használat is tetszik.
Mára viszont már megszoktam a használatot is egérrel. Nem azt mondom, hgoy már tetszik is. Csak meg van szokva, aztán elfér. -
törölt tag
-
Boonen007
őstag
válasz #41133696 #5917 üzenetére
Nekem azonnal tökéletesen bevált, és még "ergonomikus bill+egérrel használni" is. A start menüt ugyan úgy kell behozni leviszed bal sarokba az egeret és katt mi változott? Van egy szép szines Metro felület, aki ezzel nem tud megbarátkozni annak ott a Win7, viszont aki meg már felrakta az pedig gondolataim szerint utána nézett, hogy nagyjából milyen is ez a Win8 tehát tudta, hogy Metros lesz. Akkor mi is a bökkenő? Jó a kiismerés eleinte nekem sem ment egyszerűen, de kb 2-3 nap és mindent tudok hol van.
-
törölt tag
válasz buvartacsko #5920 üzenetére
Ez most milyen téma? Mert ez jól néz ki. Egyszerű de jó, kicsit XP-re is hasonlít, nem vakítóan fehér.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
bs a metro ie-be belerakott flash player.
(#5921) GoodSpeed: sima aero.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
buvartacsko
addikt
Ja igen, a fenti képhez erősen hozzátartozik ez a szöveg is:
Adobe Flash player is included in the Release Preview, Adobe shared the "source code" with Microsoft. Apparently from some sources, Internet Explorer Immersive will coming with flash too, wait and see.
Here a shot of the control panel post-install, build is 100% stock:
-
törölt tag
válasz buvartacsko #5924 üzenetére
Bízok benne, hogy ebben a Windows-ban már nem fog előfordulni ez: IE helyörző probléma Flash install után.
-
Воланд
titán
válasz buvartacsko #5924 üzenetére
de nem lesz, nem hulyek az ms-nel. a flash szar es foleg az arm alapu keszulekeken nincs semmi keresnivaloja. wp-be sem tettek bele, nem veletlenul.
de tegyek bele, ha ennyire barmok.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
tDr1v3r
veterán
Csak azokat a csúnya ikonokat vennék már ki... nem illienek az arculatba.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
törölt tag
Frissesség az Indexről : Túl gyors a Windows 8
-
Ric4m0nd
aktív tag
Core Temp Gadget nem fut Win8 CP alatt. Tudtok valami alternatívát ajánlani?
-
törölt tag
Amúgy ez elég paradoxonnak hangzik egy mondatban: időt is hagyni, de nem lassítani Kíváncsi leszek hogy oldják meg.
Amúgy gondolkoztam valamin - bár igazából nagyon nem kellett mert 99%-ig biztos vagyok benne, de azért megkérdezem. Ha valakinek van egy dobozos Win7-e és vesz egy Upgrade 8-ast, akkor dual bootban nem használhatja a kettőt ugye?
Gondolok itt arra ,hogy van ugye három OEM OS-em egy alaplapra licencelve, de ott ugye nem upgrade-ről van szó, hanem mind a három OS külön meg lett hozzá véve. Tehát egymástól független licencek annak ellenére, hogy szilárdan hozzá vannak rendelve az alaplaphoz.
A dobozos Windows-ban viszont az a jó, hogy ott nincs alpalaphoz rendelés, csak azt a kulcsot egyszerre csak egy gépen használhatom, de ha veszek egy Upgarde 8 -ast akkor két kulcsom van a dobozos 7-est is számítva.
Ilyenkor gondolom a két dobozos kulcsból csak az egyiket használhatom egyidejűleg ugye?
-
törölt tag
válasz buvartacsko #5940 üzenetére
Az volt a gondolat menet kiinduló pontja, hogy ha új lapot veszek majd megint, azon lehetne a 8-as Upgrade, a régebbi lapon meg a 7 -es, így nem kellene venni a régebbi lapra egy új 8-as OEM-et.
-
törölt tag
válasz #41133696 #5941 üzenetére
Amúgy ha ezt egy idegen kérdezi tőlem, nagy magabiztossággal mondtam volna azt ,hogy nem, egyszerre csak egy kulcsot használhat a kettőből azt viszont váltogathatja, hol az egyiket hol a másikat installálja - aminek persze speciális eseteket leszámítva, mint pl visszavált mert valami szoftver nem kompatibilis -, nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
-
gV
őstag
válasz polonic #5891 üzenetére
az amit irtam de akkor még 1x egy pipáról van szó, ami engedélyezi az áttetszóséget, ezt veszik ki ha egyébként marad az aero. miért nem lehet h alapbeállításként kivan véve a pipa és ha kedvem van én magam bepipálhatom
pzstm: index.hu, egy kezemen megtudom számolni hányszor nézek feléjük havonta
GoodSpeed: jaja, pont egy 2003-as IC7-es konfigra pakoltam fel elösször, p4 northwood 2.66GHz, 512mb ram és türhető volt, majd C2D E4300 1gb majd még 1gb ram, na onnantól szárnyalt és az 2007 közepén ab9 lapal nem volt drága mulatság, itt van mellettem még a számla: proci 25e ft lap 28e ft ram 10e ft /gb
[ Szerkesztve ]
-
-
Воланд
titán
na, ahogy egy win8-ra fejleszto forumtars fogalmazott: Shit just got real
-
nagyúr
Azért olyan szinten jó, hogy ha metróban böngészel, akkor nem kell mennie a desktop ie10-nek. Mert ez is tudja a flasht. Amikor kipróbáltam fura volt, hogy amiket néztem youtube-on a videók 10%-a tudta a html5-őt. A többit a sesktop módban kellett megnyitnom.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Воланд
titán
válasz Sub-ZeRo #5946 üzenetére
vannak elonyei, de arm fronton megy majd a szivas (ha ott is benne lesz az ie-ben), mert a konkurencia nem kap flasht.
-
Воланд
titán
válasz buvartacsko #5948 üzenetére
nem, az ms soha nem mondta, hogy a metros ie nem kap flasht. ok azt mondtak, hogy a metro kornyezet nem tamogatja a plug-in-ek letolteset es telepiteset, ergo egy flash playert mar nem tudsz leszedni az ff, chrome, akarmi metros verziojahoz. ezzel a megoldassal csak annyit csinaltak, hogy felturboztak az ie-t, ha a konkurencia azt akarja, hogy az o termekuk is lejatsza a flasht, akkor mehetnek az adobe-hoz a forraskodert, mert a beepulo modulok tuti, hogy nem lesznek engedelyezve, mert veszelyeztetik a teljesitmenyt es a stabilitast. na meg metros feluletre csak a marketbol lehez programot telepiteni (a vallalati megoldast jelen esetben nem erdemes figyelembe venni, azzal az r=1 user nem tud mit kezdeni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest