-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"Én a "Win gomb + X"-el vagyok így, h"
Na, mostmár kiírom magamból, mert kikívánkozik Az a WinX gomb a bizonyíték arra, hogy ez az egész egy fércmunka. Amolyan "Béláim, se ajtó, se ablak?" Mert mi lehet a normális magyarázata annak, hogy a szépújmetro felület, meg a start menü pótlék mellé csak odarittyentenek egy ilyen ótvar popupmenüt, amit nem bírtak máshova elsózni? Amúgy azoknak a funkcióknak a nagy része nagyon jól egy kattintásra elérhető volt a Win7 start menüből, és nyócason tényleg el van dugva.De, hogy valami építő jellegű kritkát is írjak:
A start képernyőt szerintem ott rontották el, hogy én úgy száműztem volna a desktopot, hogy a desktop helyén a start képernyőnek kellene lennie. Állandóan. Akkor kvázi a minialkalmazások is funkciójukban megmaradhattak volna, pontosabban fogalmazva, átvehették volna a minialkalmazások feladatát az élő csempék. De így, hogy a desktopról állandóan be kell menni a start képernyőre, hogy azokat a dolgokat, amit eddig minialkalmazásban állandóan láthattam, be kell menni a startra, így nem az igazi.
A 8.1-be berakott alkalmazás lista sem tetszik. Ez van. Egész képernyőn végignézegetni az összes ikont, az nekem nem átlátható, túl nagy a terület. Ráadásul néha ki sem tudja írni az ikonok nevét, íme egy példa:
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ukrajnai háború
- EA Sports WRC '23
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest