- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
Azt mondja nem kell nekem a Security Essentials..Legyen igaza!
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Francia91
veterán
Olyan gondom van, hogy 3 op.rendszerem van /Win XP, Win7 és Win8/. Beszart a Win7, újratettem, de csak az indul, boot menü sincs. Ha én most beteszem a Win8 telepítő indítási javítását, helyrehozza, hogy megint a 3 Windows közül választhassak a Boot menüben?
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Agostino
addikt
üdv
sikerült valakinek azóta mióta feldobtam előbbre jutnia a tunein problémával? nekem ugyanis semennyivel sem. még mindig ugyan az a helyzet, fetching playlist, aztán connecting az idők végezetéig. próbáltam valamit utánakeresni is, de az sem vezetett eredményre. panaszt azt hallok rá több fórumon is de választ nem nagyon találtam... : [
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
marlboromen
aktív tag
Üdv! A csempés képernyőre hogy a jóistenbe tudok kitenni egy órát? Az áruházban nem találok...
-
xxSanchez
őstag
válasz marlboromen #22560 üzenetére
Pedig nagyon sok van.
ClockTile
Clocktime
Time Tile
Clock Tile
StickyClocks
stb...[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
Erősen küzdök és barátkozok egyszerre a win8-al.
Az lenne a kérdésem, hogy a levelezőrendszerbe csak egy email címet tudok használni a gmail-es címemet vagy valahogy betudom állítani, hogy pl a freemail üzeneteket is eltudjam olvasni.
Ha már az órás téma feljött.
Az áruházba, hogy tudok rákeresni? Nem találom a keresőt...[ Szerkesztve ]
-
marlboromen
aktív tag
Kezdek kedvet kapni egy WP8 mobil beszerzéséhez. Ez a csempés felület nem is annyira rossz...
-
Marci__
tag
válasz Agostino #22558 üzenetére
TuneIn megjavult nálam.
Azóta a Catalyst 11.12-t használom, most minden oké.
Telepítéskor kivettem a pipát a HDMI/DP Audio Driver elől, szóval lehet, hogy a 12.6 Legacy is jó, csak a hangot kell kiiktatni, mert valószínüleg összeakad az alaplap hangvezérlőjével.Kiváncsi vagyok, hogy neked is régebbi AMD videokártyád van-e.
[ Szerkesztve ]
-
-
Agostino
addikt
válasz Marci__ #22565 üzenetére
üdv
hm hát nem emlékszem hogy telepítettem-e bármiféle audio beállítást amikor felraktam a drivert. egyébként nekem a noti miatt
hd3200 és 12.6
lehetséges, hogy holnap rakok fel nem windows-adta drivert és teszek egy próbát. de nem értem ennek mi köze ahhoz, hogy nem tud kapcsolódni : [
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
yuri90
tag
Az milyen szemétség már hogy le akartam törölni az üzenetek appot és csak akkor lehet ha a naptár és még két appot letörlöm vele együtt.Mit lehet tenni ellenne?
-
pzstm
titán
-
GRaul
őstag
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
nicu71
addikt
válasz marlboromen #22564 üzenetére
"Kezdek kedvet kapni egy WP8 mobil beszerzéséhez. Ez a csempés felület nem is annyira rossz..."
Na ugye!
Ezt olvassátok el,Ti akik a startmenüért hisztiztek folyamatosan..."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nagyúr
N-es verziód van? Ha igen, akkor kell a mp12 hozzá.
(#22579) kororo : Jóformán a hsz-ednek semmi köze az ő problémájához. Ja, és win8 van fent neki. Ja, win8 topikban vagyunk.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
A media center és a media player nem ugyan az. Ahhoz is kell a media player.
Neked ez kell.: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30685
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
-
klambi
addikt
szevasztok!
lehet láma kérdés, de már kicsit idegesít, ha angol a win és magyar a bill, ugye kiírja a tálcára az input nyelvet, nálam ugye HUN, ezt hogy a rákba tudom eltüntetni, hogy nem jelenjen meg az órám mellett?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
slice14
veterán
Lehet hogy hülye kérdés. De hogy tudok megosztani hivatkozást facebookra, az oldalsó sávról? Mert csak a Messeg és az Email van feltüntetve.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
klambi
addikt
újabb gondban vagyok, lehet nem ide vág, de win7 nél jól működött...
van 1 kis bash script, annyi a gondom, hogy mikor indul a rendszer akkor le is fut de nem lép ki a parancssorból... ezt tudja valaki esetleg hogy miért csinálja, vagy mit kellene beállítani hogy kilépjen?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
kerekfej
addikt
Mik kellenek és mi a feltételei az SSD-hez kapott Upgrade-hez?
-
Silenzio
addikt
Megint gondom támadt a rendszerrel. Magyar Win8 x64-esem van és nem tudok játszani a Crysis Warheaddel. Utána olvastam neten, mindenkinél normálisan megy. Nálam el se indult. Felraktam a Visual C++-okat amiket találtam, feltettem valami DirectX websetupot nem bízva abban, hogy ami a Win 8-ban van ki tudja elégíteni a dx9-es igényeket is. A szimatom nem csalt, elindult, de az első pálya betöltése közben szablyával kezdi művelni (szabálytalan művelet gyk.) Ha a lemezen lévőt akarom feltenni, azt írja, hogy a cabinet file nem megbízható és győződjek meg a griptografikus szolgáltatások és a certification ellenőrzés bekapcsolt mivoltáról. Ez Mianmar? A játék amúgy eredeti.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
grunge
addikt
Nézegettem ezt a StarDock kiegészítőt a start menü buherálására, eléggé tetszik hogy így szeméylre szabható. Valahol olvastam hoyg talán visszakerül egy MS opció is a rendszerbe, uyge a az ezért felelős bubi már le lett pattintva a hajóról. Erről van vmi ETA hoghy kb mikor lehet vele számolni? Esetleg vannak már StarDock fehasználók? Szívesen fogadok bármi néminemű tapasztalatot a dologgal kapocslataban, 5 dolcsi ne ma világ..
159 SW 1.9 jtdm <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest