- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisferi
tag
válasz xxSanchez #23945 üzenetére
Szia xxSanchez. Ez azt jelenti, hogy a windows 8 upgrade-hoz van egy telepítő lemez amit feltelepítek és a windows 8 upgrade-hez adott széria számmal aktiválom? Nem kell akkor előtte más OP rendszert feltelepíteni?
Most szeretnék venni egy laptopot, de azon nincs op.rendszer. -
TomiLi
addikt
Bitlocker-rel kapcsolatban szeretnék kérdezni:
Aktíválva van egy meghajtón, és minden indítás után kéri is a jelszót, ha meg akarom nyitni.
Azt nem lehet megoldani, hogy "vissza is lehessen zárni", gép újra indítás nélkül?
Bogyorisz
-
kisferi
tag
Köszönöm a válaszotokat.Ha jól értem, akkor ezzel módszerrel nem a próbaidőt tolom ki, hanem a megvett szériaszámot így aktiválom véglegesen anélkül, hogy előtte telepítve lenne az új laptopra op.rendszer.
-
törölt tag
Mindig tudtam!
-
mandin
senior tag
Win8-alatt szükséges vga drivert telepíteni? Csak Win7 32 bitest talált a vga-mhoz...
-
Onderon
senior tag
válasz mandin #23962 üzenetére
ugyanaz a driver van az összes Radeon HD XXXX karihoz, úgyhogy kell legyen driver
szerk.: upsz bocs, 6450-hez lehet tényleg nincsen amit igazából nem értenék, hogy miért, de a listában nem szerepel
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz mandin #23962 üzenetére
Igen, valahol egy messzi-messzi galaxisban kereshetted.
Radeon HD6xxx - W8 x86
Radeon HD6xxx - W8 x64Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Onderon
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #23966 üzenetére
node ha megnézitek a release notes-ot, a 6450 nem szerepel a támogatott kártyák között, nem tudom számít-e, mindenesetre fura.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Alaplapot cseréltam a 8-as alatt, és az új procit (i3 3220) 1 magosnak látja. Mi lehet az oka?
-
-
félisten
-
mandin
senior tag
válasz xxSanchez #23972 üzenetére
Most nem rakom fel a drivert, megnézem játékoknál hogyan szuperál Win7-hez képest, ha jelentős a romlás, akkor fogok csak kísérletezni.
Fire/SOUL/CD:: egy mezei asztali gép
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz mandin #23974 üzenetére
Azt hittem csak lemaradt egy M betű a végéről (HD 6450M)
Amúgy meg indíts egy Windows Update-t, hátha onnan leszed valamit a VGA-hoz.[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
mandin
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #23975 üzenetére
Ne ironizálj, annyira nem rossz ez...
-
mexel
veterán
A 3220-asra az élményindex roszabb pontot adott mint a G860-asra. Valószínűleg ott is 1 magosnak látják a programok. Miért nem 2 magként megy?
-
kukulec
őstag
válasz scott_free #22100 üzenetére
én tök amatőr vagyok, de amennyire én értem a kérdésed, a válasz nem. nálam legalábbis ilyet nem csinál és baromi gyors, igaz 16 gb-ból gazdálkodom
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
a.t.t.i.
senior tag
Senkinek nincs ötlete?
win7 fent volt dvd meghajtó megy,win8lemezről telepitve-dvd megahjató nem látszik.
Mit lehet tenni? -
gzbotii
nagyúr
Az IE eltunt a Modern UI-s nezet, akarhonnet inditom, csak az asztali nezete jon be...
Valakinek otlet?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
pzstm
titán
Ó jaaj istenem...se fejlesztés, se ökoszisztéma, se innováció
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
válasz a.t.t.i. #23981 üzenetére
Az eszközkezelőben ki kell törölni az ide ata/atapi vezérlőkön belül azt a csatornát (jobb gomb eltávolítás) amelyiken a dvd meghajtó van (channel 0 channel 1 duplaklikk rájuk és a speciális beállítások fülön látod hogy oda van e kötve), újraindítás után nem tűnik el újra. Ezt olvastam, nálam nem tűnt el.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
mandin
senior tag
válasz mandin #23974 üzenetére
Úgy tűnik driver nélkül sem megy. Betölt, beírom a jelszót tölt fél percet, utána elsötétül a kép csak az egér látszik, ctrl+alt+del megy de a feladatkezelő már nem jön be , kijelentkezni kitudok, a kikapcsológombbal pedig egy lila háttér vadul villódzik.
Eddig itt tartok -
gzbotii
nagyúr
Milyen virusirtot javasoltok? Problatam Avira-t de nem akart mukodni
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
addikt
válasz gzbotii #23993 üzenetére
Tényleg nincs ott a honlapon most se a rendszerkövetelményeknél, pedig valaki azt írta hogy már jó vele. Megvtaláltam itt írták [link]
szabeska: Az avastot miért ajánlod, kijavították már a tonnányi inkompatibilitást a win8-al?
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
szabessz
tag
sziasztok
Ha a megveszek Win 7 home-t bontatlan oemet számla nincs róla.
Veszek win 8 frissítés dvd számlával akkor legálisan jogtisztán lesz fent win 8 azt úgy elfogadják?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest