- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz Palafi #22900 üzenetére
Hát a cím és a "jövőben rendszeres időközönként (például évente egyszer) gazdagodhat majd új funkciókkal az operációs rendszer." mondat sem áll összefüggésben, meg egyáltalán az egész majd egyszer talán. Persze lehet hogy ez lesz, mert ugye így jobban meg lehet fejni az embereket.
-
batt
aktív tag
Sziasztok,egy hülye kérdésem lenne! Van egy win8 pro upgrade box-om amibe 32 és 64-bit-es dvd van!
De nem szeretném használni a dvd-t mert nincs a gépben dvd rom,usb-röl szeretném telepíteni!
Hivatalosan le lehet tölteni?
Illetve van felhasználási idő? kód be aktiválás stb?
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
Xmodule
őstag
hi. belepek en is a klubba. upgradeltem win7 rol win8 ra igy volt 13$. szerintem ez egy egész korrekt ár.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
FET-MEN
veterán
Hi all. Megvettem az enterprise-t Notin van. Elsőre: Nagyon gyors boot aminek nagyon örültem, új felület tetszik, animációk szépek stb, gyors is lett, egy két fagyásom volt játék tálcára helyezésekor ujraindítással hálálta meg. De amúgy nagyon tetszik Épp update-ek jönnek lefele
Iphone 7
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, mi a legegyszerűbb módja a metro ui kikapcsolásának?
Köszönöm!
yo
-
eszakas
senior tag
Ha ez nem upgrade akkor nem vészes az ár sem. Ez telepíthető akkor is ha változnak a hardvereszközök?
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
rétisün
veterán
válasz kenny123 #22906 üzenetére
win billentyű.....
az asztal csempéjét a bal felső helyre teszed, nyomsz egy hosszú entert. ezután az asztallal fog indulni a win8.
(#22908) eszakas: ha jól tudom ez is upgrade, csak van hozzá dvd, ami az online vásároltnál nincsen. illetve kérhetsz, de akkor kb. ugyanitt vagy árban.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
félisten
Surface Pro: 900 dollar. Szuper.
while (!sleep) sheep++;
-
< CyberBob >
őstag
-
Psychonaut
veterán
Az mitől lehet, hogy a telepítés megakad az első újraindítás után? Tehát szépen elindítom a folyamatot, kiválasztom a nyelvet, elfogadom a szerződést, stb., és ahogy végez az install első részével, automatikusan újraindul a gép, és...semmi. "Press any key to boot from CD or DVD.....", és itt megáll. Próbáltam közvetlenül HDD-ről is bootolni, de úgy sem csinált látszólag semmit. Vagy csak nem várok eleget?
Acer 5920G noti, vinyó 100/100 Sentinel szerint, és láthatóan a DVD olvasóval sincs gond. -
FET-MEN
veterán
-
FET-MEN
veterán
-
rétisün
veterán
érdekes, mert nálam működik, legalábbis hibernálásból felébresztve a gépet. de általában hibernálva van, nincs teljesen leállítva.
mondjuk ez még a 90 napos verzió, a teljes majd akkor jön, ha a 90 nap lejárt.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Xmodule
őstag
Most vettem meg a második gépemre is. Ugye 5 gépre vehetem meg ezzel az akcios 13$ os áron. Az lenne viszont a kerdesem az ISO file az mindegyiknél ugyan az csak a kulcs más? Mert akkor nem töltenék le 5 különbözö ISO -t, ha elég csak egy és telepitesnel meg elfogadja az 5 különbözö kulcsot.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
trevolt08
csendes tag
válasz Воланд #22896 üzenetére
Idézet a cikkből:
"De annak sem kell 18-25 vagy akár 37 ezer forintot fizetnie, akinek semmilyen Windows-licence sincsen, feltéve, hogy előbb telepíti a Windows 8 még mindig ingyenesen kipróbálható Release Preview változatát."Én csak azért feszegetem ezt a dolgot, mert szeretnék tisztán látni, hogy akkor most a Windows 8 RP upgrade-alapnak számít vagy nem.
-
Psychonaut
veterán
válasz Psychonaut #22912 üzenetére
Startup repair és Reset your PC opciók használata megoldotta, ha esetleg valakinek ilyen gondja lenne, megéri megpróbálni.
-
wwhy
veterán
2 napja a nyelvek közül, amelyeket használok, mindegyik visszaállt szabványos beállításra (vezérlőpult-Nyelv). Nekem viszont a beállításokon belül az örökölt kellene, de ha rákattintok, hogy "beviteli mód hozzáadása" egy-két villanás, asztal teljes lefrissítése, fekete képernyő majd visszajön minden, ahogy volt.Már a teljes rendszert is újra tettem (W8, x64) de sehogysem tudom előcsalogatni azt a nyavalyás örökölt beviteli módot
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
fPApi
őstag
Biztos triviális, de nem jöttem rá:
Hogyan lehet a csempés programokban előhívni a nyomtatást? Konkrétan a pdf olvasóból próbáltam nyomtatni, de nem tudtam rájönni (az alsó menüben nincs ilyen, az egyébben sem). -
Xmodule
őstag
Nekem az lenne a kerdesem, hogyan tudok csempeket hozza adni? Pl.: total commander-t hogyan tudom a csempekhez adni?
-
wwhy
veterán
Következő anomália: frissen telepített W8 Pro főkapcsolónál nincs alvási lehetőség csak Kikapcs és újraindtás.... (sima asztali PC-re telepítve).
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
oller
csendes tag
Tudna ötletet valaki arra hogy Win8 alatt a Dirt3,Battlefield3 nem indul el?
-
Silenzio
addikt
Nézd, akárhogy is, ez az overprovisioning baromság, hogy egy fantomhelyre irányítja a rossz szektorokat, egyáltalán nem megbízható. Azért írtam, mert van összefüggés a használat és a tönkremenetel közt, bár tudom, hogy a régebbi Sandforce-osokat egyáltalán nem ez tette halálos ítéletté a usernek. Ettől függetlenül nagyon nem bízom a technológiában. Ennek ellenére vettem egy V200+-t mert Samsung 830 nem volt, és mert menő. De elég az offolásból.
Egy kérdésem volna: ha rohadtul szar a gépem és minden hardverelem meghibásodását kizártam, hova írjak a problémával? Random időközönként resetel, közben meg bírja a memtestet, primetestet, burnintestet is hiba nélkül. Először azt hittem, a Win 8 a szar, mert új, de Win 7-tel még rosszabb.https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
half333
őstag
Egy kis segítség kellene: mióta felraktam a win 8-at szinte mindent kipróbáltam,de tegnap haver hozott játékot h tegyem fel a gépre,erre nem olvasta be a dvd olvasó,ezt is próbáltam és semmi baja nem volt,most is beveszi,villog a zöld led,és semmi,ki próbáltam másik dvd-ket,és semmi. Tud valaki valamit erről a hibáról?
-
rgeorge
addikt
válasz Silenzio #22941 üzenetére
Az overprovisioning szerepe a wear levelling támogatása, azaz hogy legyen mindig elegendő, fájlrendszer által nem használt cella az írások egyenletes elosztására.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Bodor
veterán
-
vulnrea
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy megvásároltam a Win8 Pro verziót (x64). Előtte Win7 Home változat volt fent és semmi ilyen jellegű problémával nem találkoztam.
Ha kikapcsolom pl. este a gépet, reggel pedig indítanám el a bootolásnál egyszerűen nem érzékeli az egeret, ha pedig újraindítom minden gond nélkül felismeri... pedig a drivere is kompatibilis, minden rendben működik a rendszer szerint..
Esetleg valaki tud neke msegíteni?
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
vulnrea
aktív tag
Nálam megy a BF3, a másik játékkal pedig még nem játszottam, de ami eddig ment Win7-en az most megy nálam Win8 alatt is.
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
mexel
veterán
Ahogy a Sleeping Dogs és még néhány játék nem indul szintén Találkozom néhány érdekes dologgal.
Az esetleg hogy UEFI módban és GPT fájlrendszerrel telepítettem az nem befolyásolhatja az ilyen dolgokat? (pl játék indulása)
Nem tud valaki egy jó átfogó leírást-tesztet magyarul az uefi-gpt telepítésről, előnyeiről-hátrányairól? Vajon érdemes azt használni? (a gpt-ről olvastam sokat, de inkább azt emelik ki hogy nagyob vinyók támogatása és a fájlrendszer biztonságosabb megoldása, de mást nem nagyon találok)
Hátránynak tűnik viszont hogy más - régebbi oprendszer alól nem látom, egyszerre nem megy 2 rendszeres vinyó stb. Bootnál pedig nem látom a nagy különbséget, nekem egy régi biossal is jól indult a nyolcas. (egyszerűbben mint így)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest