- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #8846 üzenetére
Ohh, hát ezek mind inteles kompatibilitásúak....nekem meg ájemdém van. Köszi, a válasz világos. Ne küzdjek ezzel.
sfdrakex: Ez marad.
-
-
Gery15
addikt
Lehet, hogy nem jó helyre írok. A kérdésem az lenne, hogyan tudnám megoldani azt, hogy mondjuk úgy hagynám tölteni és ne tudják használni? Tehát olyasmire gondolnék konkrétan, hogy lehajtom a kijelzőt, de a gép nem kapcsol ki és amikor fel hajtom akkor pedig jelszót kérjen? Tudom, hogy belehet az állítani, ha lehajtom akkor ne kapcsoljon ki, de ebben az esetben nem kér jelszót.
HyperX
-
Rocky96X
tag
Üdv.!
Nem tudjátok hogy hova menti a videókat a Win 7 amit online nézek? Mert azt ugyae menti a C meghajtóra..... És ezeket le lehet menteni?Ha PÜ-t kapsz, illik rá válaszolni!
-
nagyúr
válasz Rocky96X #8855 üzenetére
Temp mappába, de azt nem tudod elmenteni, mert nem tudod társítani semmivel.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
-
Воланд
titán
válasz Fire/SOUL/CD #8862 üzenetére
gondlom idaig mar eljutottunk, hogy ha le akarunk egy gepet zarni, akkor jelszo kell.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
sfdrakex
nagyúr
Vagy jelszavazd le a képernyővédőt és ha ott hagyod a gépet akkor elindítod a képernyővédőt, vagy Lock my pc is kb ezt csinálja. Azt hiszem ezt használtam mikor a gyerekek születtek még össze vissza nyomkodták a gépet, most már nagyok (4 és 6 éves ) nem zárom előlük.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
félisten
válasz #45553408 #8869 üzenetére
Azok nem levelek, egyik Outlook esetén sem. sfdrakex kérdésére válaszolj majd és utána már pl ebben a topikban lehet értekezni a témában.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #45553408 #8872 üzenetére
Leveleket exportálással tudja lementeni, itt valami mást másolt le a kedves hölgy. Outlookban fájl menü/exportálás levelek exportálása, majd te otthon nyomsz egy importálást és rendben lesz, lehet így csinálta és csak rossz mappát másolt át neked.
-
Sátán44
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #8838 üzenetére
Nekem sajnos nem vált be nem ismeri fel továbbra sem a kamerámat. Windows 7 32 bites logitech driverrel meg semmi gondom nincs, vagyis nem volt.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
félisten
válasz Sátán44 #8876 üzenetére
Hát ha már korábban megpróbáltál másik drivert telepíteni, az lehet, hogy már szemetelt valamit a rendszerbe. Ellenőrizni kellene, hogy a registry-be nem módosított-e már bele a Logitech driver, avagy nem-e telepített valamit a hdd-re is....
Mondjuk azt nem értem, hogy a W7 x86-os driver miért nem megy fel illetve azt honnan szedted le... (mert gyári oldalon nincs)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Sátán44
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #8877 üzenetére
qc1150_32bit Win7 32bit-en simán ment, első dolgom volt kipróbálni 64 biten is,de nem megy. Kompatibilitás probléma miatt a program blokkolva.
A gyártó oldalán lévő vista 64bites driverére azt írja nem kompatibilis.
lws110_x64.exe <- Ezzel van hang, de kép nincs
qc1100_x64.exe <- Ezzel meg nem kompatibilis[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Sátán44 #8878 üzenetére
Nem lehet esetleg kicsomagolni az EXE-t? Ha igen, akkor lehet, hogy be lehetne tallózni, csak a driver-t az eszközkezelőn keresztűl. Van amikor maga a telepítő EXE-je nem kompatibilis a rendszerrel, de a benne található driver-t meg elfogadja a W7.
Küldtem priv-et amúgy...
[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #8879 üzenetére
Ha CTRL+Page downra gondolsz, az nem működik Amit küldtél linket mindet kipróbálom.
-
cettlee
őstag
üdv!
kérdés:
winampba megy online stream
netrádio
de lassu a net
edge
250kbit/s
winampnak kéne fix 60
hogy ne bufferogasson
prioritást felállitottam maxra de nem használ.köszönöm előre is!
-
félisten
válasz Sátán44 #8880 üzenetére
CTRL+Page down? Nem hiszem, hogy erre gondolok, bár fogalmam sincs mire gondolsz.
Szóval arra gondolok, hogy a Logitech Vista driver EXE-je vagy ez a W7 x86 driver EXE-je az egy önkicsomagolós EXE. Ha így van, akkor anélkül, hogy futtatnád ki lehet csomagolni, mint pl egy ZIP vagy RAR-t.[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #8883 üzenetére
TC-ben ez a parancs szolgál arra, hogy belenézzek egy exe-be és ki tudjam csomagolni.
-
Sátán44
addikt
Köszönöm a segítséget, de Logitechék azt szeretnék, hogy ha kamerázni akarok 64 biten, akkor vegyek másikat. Sonix driverei egyike sem passzolt hozzá
-
Gery15
addikt
Jelentem a problémám meg oldódott. Lock my pc ezzel a programmal megtudom oldani, hogy jelszót kérjen és a képernyőt is lecsukhatom. Ezer köszönet sfdrakex-nek.
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
félisten
Röviden leírnék egy hibát ki az aki ráismer:
Gép indul minden jó, megy a képernyőkímélő, elindul a firefox és soha többet nem indul el. Mondom ff gond, de nem mert máshol ettől függetlenül egyéb hibák vannak, az viszont tény, hogy a FF csökkentettbe nem blokkolja és elindul. Sorolom: MPC kilép full képből ablakba magától x másodperc után, MP szintén, egérkurzor mellett töltés kör jelenik meg egy egy pillanatra random, ekkor már tudom, hogy "elromlott" az agész. A 3d mark vantage kilép mert hogy, jaj felbontás változás történt, aztán meg ami a legdurvább, hogy néha gépelek pl egy HSZ-t és hirtelen az ablak inaktív lesz, én gépelek és nem írja mert mintha valaki kikattintott volna. Tegyük fel van pl 3 kis ablak nyitva az asztalon, ilyen hülye kedvébe azt csinálja, hogy kijelölök egy ablakot aktívra, várok és hirtelen inaktiválja, mintha az asztal lenne aktív pont mikor valaki mellékattint egérrel. Bezártam minden létező progit, óra mellett, energiagazdálkodásba nincs gond, egeret billzetet kihúztam nem javul meg stb..... Jelenleg a fő gond, az képernyőkímélő és a filmnézés közbeni ablakos módra ugrás. Hol lehet a gond? Új a gép az tény, de driverek fent vannak és OC nélkül is megvolt már a hiba. Ezektől eltekintve a gép jó teszi a dolgát.
Aki hallott már ilyenről írjon. Egy újabb OS install-t kihagynék mert közel 100 giga adatírást jelent az SSD-re és volt már pár kör.Még valami! manuálisan indítva sem jó a képernyőkímélő mert kilép belőle 1 percen belül és újra ugye meg nem indul.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Sátán44
addikt
Megoldottam a problémát! Feltettem a winXP módot és azon keresztül használom
-
Archanon
őstag
Sziasztok!
A nem főrendszergazda felhasználókban a biztonsági figyelmeztetéseket az alkalmazások elindítása előtt hogyan lehet megszüntetni? Eléggé zavaró, hogy egy Windows intéző-nél is elcsúsztatva 20 centit az egeret plusz 1-et kell kattintani. De amúgy minden más program elindításánál. Főrendszergazdában ilyen nincs, akár egy XP-nél.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
VS461
tag
Sziasztok!
Remélem, jó helyen teszem fel ezt a kérdést... Egy E-MU 0204 külső hangkártya és egy 1.5 TB-os Samsung StoryStation 3.0 külső vinyó együttélését figyelem közelebbről. Ha az utóbbi be van kapcsolva, a hangkari véletlenszerűen megfagy, és a hozzá kapcsolódó szoftverek leállnak; foobar2000, MPC-HC, rendszerhangok sem játszódnak le. Ehhez esetleg elé a foobar játszotta zene Pause gombbal való megállítása is. Ezek után amúgy a vinyó eltávolításával is hiába próbálkozom, mindig használatban van a Win szerint.
Fogalmam sincs, mi a fenét kezdjek vele; a hangkari tipikus Creative cucc, tehát drivert nem lehet találni hozzá, a gyári meg béta állapotú. Win7 x64 Pro az oprendszer, a konfig az adatlapomon van (amúgy ezt csinálták egy éve a laptopommal is). Eszembe jutott, hogy megnézzem az eseménynaplót - semmit nem találtam...
Ha valakinek van ötlete, azt megköszönném.
Helicopter pilots are different... "За всю историю никто и никогда не сумел завоевать Афганистан. Hикто и никогда" - 9я рота
-
VS461
tag
dupla, bocsi...
[ Szerkesztve ]
Helicopter pilots are different... "За всю историю никто и никогда не сумел завоевать Афганистан. Hикто и никогда" - 9я рота
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Archanon #8890 üzenetére
Van az minden fióknál, rendszergazdánál is, addig amíg az UAC(felhasználói fiók felügyelet)-ot ki nem kapcsolod,
(#8891) VS461
Gondolom mindkettő USB-s eszköz és valószínűleg összeakadnak. Munkahelyemen bizonyos pendriveok, nem mind ha be vannak dugva akadályozzák a nyomtatót és nem csinál semmit, ha kivesszük a pendriveot, neki áll nyomtatni ezerrel amiket küldtünk neki nyomtatásra, ott XP van.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Sátán44 #8889 üzenetére
Hát az XP mód az "simán" ilyet nem csinál, valamelyik driver tetszett neki.
(Ha azt a kb 20 drivert mind felpakoltad, valamelyik jó volt neki, vagy maga az eredeti)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
geprombolo
őstag
A winyó elzabálja az áramot a hangkari elől. A winyó majdnem megeszi a fél ampert, amit az USB tud nyújtani neki és úgy találták ki, hogy az összes usb együtt fogyaszthatja azt a fél ampert, nem külön mindegyik. Nekem az usb-s wifim szokott kiakadni, ha bedugom a külső winyót.
Így első hallásra. Vagy valamelyiknek van saját tápja? Mert akkor nem tudom.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
félisten
válasz geprombolo #8888 üzenetére
átnéztem mindenféle programmal de semmi.
-
félisten
válasz Kolondrum #8887 üzenetére
3 dolog lehet így hirtelen
1. Próbálkozz egy másik VGA driverrel, ha a legújabb van fent, akkor egy régebbivel, ha meg régebbi, akkor a legújabbal
2. Ha az alaplapodhoz felpakoltad mindenestől a chipset driver-t, akkor lehet újrahúzni a rendszer-t...
3. Tuning van[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #8897 üzenetére
Már írtam, hogy nem tettem fel csak a lan drivert mert install után azt nem ismerte fel. Akkor sem értettem, hogy nem olvastad vagy mivan.
tuning van és lesz, de előtte is volt ilyen gond.Gery15! Nem megoldható, nem részletezem.
a hiba FF-től függetlenül is jelen van csak idő mire aktiválódik! Nagyon összetett a hiba és mikor mit csinál. A vatage azt írja kapcsoljak ki minden háttérben futó alkalmazást és próbáljam újra.
[ Szerkesztve ]
-
VS461
tag
válasz geprombolo #8895 üzenetére
Saját tápos a cucc. Egyébként USB 3.0-s, de 2.0-n megy (laptopon is úgy ment), mert épp nem találom a 3.0-s kábelét. A hangkari viszont csak az USB-n kapja a delejt. Nem elosztón, hanem hátlapi I/O panelből.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest