- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
-
femiki
tag
Sziasztok. Segitséget szeretnék kérni az alábbi problémára.
A gép indításakor a "Windows hiba utáni helyreállítás" ablak fogad.
Kiválasztom a "normál módú" indítást, addig eljut hogy a "windows indítása" felirat, és újraindul az egész. Ha kiválasztom a csökkentett módot, akkor 6-7 sor feliratig tölt, és ismét újraindul a gép. Próbáltam a telepítőlemezes indítást hibajavítással, akkor meg kiírja hogy a lemez nem kompatibilis a telepített verzióval. Pedig arról a lemezről lett telepítve. Igaz azóta sok frissítésen esett már át. A rendszer Win 7 64bit.
Segítsetek, mit lehetne csinálni ilyenkor? -
D5
aktív tag
Na igen, integrálni kellene, de nem tudom, hogy kell. Ehhez kellene segítség.
(Amúgy meg azért kell USB3, mert csak USB3-as pendrive-om van - HyperX Fury 16GB -, és hiába dugdosom a laptop USB2.0 portjába, a telepítés előtt ezt írja ki: "Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. See the setup log files for more information."; Ha pedig az USB3.0 portjába csatlakoztatom, akkor pedig a szokásos üzenetet kapom: "Hiányzik a driver, stb. stb. stb.)
-
flymi
addikt
Üdv!
Nem tom jó helyen kopogtatok-e, de honnan lehet értelmes gadgeteket használatba vételezni?/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Telda
addikt
Hali!
Az Windows 7 N verzió miben tér el a simától?
Nincs benne a media center és a media player? -
nagyúr
A Windows 7 N kiadásai rendelkeznek a Windows 7 egyes kiadásainak szolgáltatásaival – ez alól csupán a Windows Media Player 12 és a kapcsolódó programok, mint például a Windows Media Center vagy a Windows DVD-készítő jelentenek kivételt. Telepítenie kell egy médialejátszót és más szoftvereket audio CD lemezek, digitális médiafájlok és videót tartalmazó DVD lemezek lejátszásához, a tartalmak műsortárba rendezéséhez, lejátszási listák létrehozásához, audio CD-k médiafájlokká alakításához, a médiafájlok előadóra és címre vonatkozó információinak megtekintéséhez, a zenefájlok lemezborítójának megtekintéséhez, a zenék hordozható lejátszóra történő átviteléhez, valamint TV-adások rögzítéséhez és lejátszásához.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
LonGleY
veterán
Akkor ilyenkor kéne megnyitni az első találatot és olvasni, de Sub-ZeRo már be is illesztette az ide vonatkozó részt.
Egyébként egy sima Win verzióból is kikapcsolható a Media Center és a DVD készítő (a Windows Media Playert azért nem szoktam, mert úgy egyik lejátszó sem képes a WMV fájlokkal elboldogulni, és néha előfordul, hogy szükség van rá).
[ Szerkesztve ]
-
D5
aktív tag
Mit javasoltok? win 7 cloning ssd-re, vagy friss install (és annak minden nyűgjével, frissítés, stb...)
-
Bjørgersson
félisten
Utóbbi, azt a max egy-két órát ki lehet bírni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Tacsika
aktív tag
Én meg egy nagyon offline és nem vírusos naptárt keresek (nem akar kimenni a netre)
-
Vicoo
senior tag
Üdv !
Ujrainditottam a gépem de nem jut túl a boot animacion. Percek óta mozog a boot animáció és a hdd led folyamatosan világít . A gépen Windows 7 professional x64 van. Mi a fene lehet ?
-
Dany007
veterán
Üdv!
Hadd kérdezzem már meg a hozzáértőktől, hogy az vajon ér, hogy Win7 SP1 alatt csakúgy random elindul a "trusted-installer" nevű folyamat meg a rundll32 ?
Mindez egy 5-10 perc tétlenség után... csak képernyőkímélő van beállítva (az is csak tök fekete képre). Mindeközben a vinyó zakatol mint az állat.Már sok sok hónapja észrevettem, hogyha itthagyom a gépet csakúgy magára (képernyőkímélőnek egy fekete üresség van beállítva, hibernálás, alvás kikapcsolva) egy idő után elkezd kerregni a vinyó, mintha írna valami adatot...
Ilyenkor ugye egyből megpróbálom megnézni mi az. Az egérhez nyúlok, megyek a feladatkezelőbe, nézném az erőforrás figyelőt, de mire odaérek pont megszűnik az egész és elhallgat a vinyó. De mindig. Mindegy mennyit várok, amint odajutnék, hogy látnám mi mozgatja a vinyót, addigra vége, leáll megszűnik. Természetesen torrent meg ilyenek nem futnak.Win alap tűzfal van, meg ugye router mögül megyek. Már kerestem vírust, spyware-t több különböző programmal is, de semmi eredménye. Szedtem le updateket stb... de semmi.
Ma viszont mintha sikerült volna elkapnom valamit. Amit ugye az első bekezdésben írtam. Azt a rundll32-t meg a trusted installert... Futott mindegyik, procit használt és ment közben a vinyó. Mikor kilőttem elhallgatott.
Mindez megint úgy, hogy már 5-10 perce magára van hagyva a gép...
Ötlet? Vagy normális ez? -
félisten
-
DrojDtroll
veterán
Nem nyomtat a nyomtató, mi lehet a gond?
Egyik ismerősömnek egyik pillanatról a másikra nem akar nyomtatni a nyomtató, csak a várólistán áll a dokumentum, nem nyomtatódik ki.
Mi lehet a probléma?
-
félisten
válasz DrojDtroll #45526 üzenetére
Millió meg egy dolog pl.
1. nem érzékeli a nyomtatót
2. nincs bekapcsolva a nyomtató
3. megakadt a nyomtatóban a papír
4. nincs benne patron
5. megtelt a nyomtató memória vagy túl nagy amit nyomtatni akar és nehezen dolgozza fel
6 stb stb. -
DrojDtroll
veterán
válasz szabonagyur #45527 üzenetére
Ennyire azért én sem vagyok amatőr, ezek egyike sem.
-
félisten
válasz DrojDtroll #45528 üzenetére
Mivel semmi részletet nem írtál honnan kéne kitalálni, hogy mit néztetek vagy mit nem...
-
DrojDtroll
veterán
válasz szabonagyur #45529 üzenetére
Gondoltam, hogy ezek olyan alap dolgok, hogy nem kell leírnom.
Már valahogy megoldotta más helyettem, aki jobban ráért.
-
félisten
válasz DrojDtroll #45530 üzenetére
Jó neked alap dolog, sok más kérdezőnek nem, valahol el kell kezdeni a kutatást, de ha megoldva az jó.
-
DrojDtroll
veterán
válasz szabonagyur #45531 üzenetére
Pontosan, mondjuk jobb az ha az elejétől kezdjük a "kutatást", mint ha olyat kérdezünk, amit nem ért a másik fél.
-
Dany007
veterán
válasz szabonagyur #45525 üzenetére
Utána nézek!
-
nagyúr
válasz Dany007 #45524 üzenetére
Indexel a gép ha tétlen van. Higy gyorsabb legyen a keresés stb.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Matthew mc
csendes tag
Sziasztok.Azt szeretnem megkerdezni hogy,ha elrontom a Windows 7 telepiteset akkor hazavagja az egesz rendszert es nem lesz tobbet hasznalhato a pc-m?Ezt az osztalytarsam apja mondta mikor adott egy windows 7 telepito lemezt.Szoval akkor lesz valami baj ha elrontom.Vagy ujra tudom rakni,vagy elrontja a gepet.//telo
-
félisten
válasz Matthew mc #45536 üzenetére
hello
Gépet tönkre nem vágod, ha csak simán windows telepítesz. Azzal ronthatod el ha BIOSt elnyomkodod, bár az sem feltétlenül végleges. Ha nem értesz hozzá bízd olyanra aki csinálta már, tanulj tőle.
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
USB tápjának kikapcsolása megoldható szoftveresen Win 7 alól, vagy erre csak a BIOS képes?
Ha kikapcsolom az 5V standby-t, akkor nem lesz boldog a Win és nem lesz sleep se.
Ha nem kapcsolom ki, akkor meg húzogathatom kifelé az usb-s (ledes fényszalag a monitor hátulján) vackokat leállításkor.
Van erre vmi arany középút (Energy Star kihagyásával)?
Köszi! -
Matthew mc
csendes tag
válasz szabonagyur #45537 üzenetére
Mert mit kell a Bios-nal cselekedni?
-
andrisbandi
őstag
Windows 7 Professional 64Bit
SHA1 Hash value: 0BCFC54019EA175B1EE51F6D2B207A3D14DD2B58Ez létezik, hogy tényleg eredeti, érintetlen telepítő képfájl?
- Csak pozitív hozzászólásokkal találkoztam erre a SHA1 kódra guglizva.Akinek van MSDN hozzáférése le tudja ellenőrizni ezt a kódot? Vagy hogyan lehetne utána nézni?
-
HollyBoni
veterán
Üdv!
Windows update-el lenne problémám. 4 frissítést szeretne felrakni a .net keretrendszer 4.5, 4.5.1, 4.5.2-höz, de nem sikerül. Megpróbáltam hogy eltávolítom mindet, és újrarakom. Újrarakni nem tudja, mert azt írja már fent van a gépen. Ha megnyitom az installert két opció van, javítás és eltávolítás. Rámentem a javításra de azt írja végzetes hiba miatt nem tudja megcsinálni. Ötlet?
-
-
HollyBoni
veterán
-
nagyúr
válasz #41133696 #45544 üzenetére
Én egyszer frissítettem az enyémet WU-n keresztül... Soha többé nem indult el a nyomtató mikor nyomtatni kellett volna...
-
törölt tag
válasz Sub-ZeRo #45545 üzenetére
Hát ez eddig most jött elő első alkalommal így, mert eddig is úgy volt, hogy a nagyobbik gépen van a nyomtató, az a domináns az otthoni csoportban, a kisebbikkel amikor belépek az otthoni csoportba jelzi, hogy talált egy hálózati nyomtatót, telepítse ? Eddig mindig úgy volt, hogy igen, telepítette is gond nem volt Egyébként a Xerox oldalán lévő driver 2010-es a WU-s verzió meg 2013-as
-
nagyúr
válasz #41133696 #45546 üzenetére
Egyébként a Xerox oldalán lévő driver 2010-es a WU-s verzió meg 2013-as
Ne nekem ez volt a bajom. Igaz, nekem 3117-es van, de meg sem mozdult tőle a nyomtató, mikor az újat telepítettem...
-
Taylor007s
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy most már sorozatban vagy a 10. ilyen géppel találkozom amire vagy nem tudom, vagy csak nagyon nehezen tudom feltenni a win7-et. Új Lenovo, Toshiba, Dell notik. Típustól függetlenek. Gyárilag oprendszer nélkül jönnek ha próbálom feltenni a win7-et vagy kékhalál a telepítéssel, vagy egyéb probléma. Eddig egyetlen egy megoldást találtam ami úgy ahogy működött. Win8 fel bios azon belül lefrissít, és aztán mehet a windows 7. Ez működött eddig de most egy Lenovo G50-30 esetében ez sem hozott eredményt.
Ebben szeretnék segítséget kérni, hogy lenne-e egyszerűbb(gyorsabb) megoldás vagy bármi egyéb jótanács ehhez az egészhez.Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest