Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sub-ZeRo

    nagyúr

    válasz mezis #2176 üzenetére

    Hát ez jó kérdés. Nem szabadna bele túrni, de saját felelőségre csak![link]

    (#2177) do-Sequence: Mert az tuti nem csesz el valamit a rendszerben. Sokan írtak már ide, hogy ez meg ez baja a rendszernek. Kérdeztük mit használsz, ezt meg ezt a takarító progit. Nem használta, letörölte, és a bajok megszűntek ezért ajánljuk. Személy szerint én nem használok ilyeneket, észel használom a gépet. Ami kell azt feldobom, ami nem, az meg nem kerül fel rá.
    A revo sem rossz, próbáltam, hogy miért nem ajánljuk, azt passzolom. Mintha valaki írta volna, hogy ott is ésszel kell használni, bár a cc-t is. :DDD
    Én hülyeségnek tartom. Mint írtam, ésszel kell használni a gépet, nem 120 féle programot felrakni, majd őket törölgetni. Kétszer meggondolot mit akarsz használni, feldobot és ott hagyod. Nem úgy hogy ezt kipróbálom, meg azt, majd egy ilyen progit előkapsz, ami mindent kitakarít, újraindítod a gépet és azt veszed észre, hogy ez meg ez nem úgy működik ahogy kellene. Majd az lesz a következő, hogy sz@r a 7... Közben meg az ilyen olyan reg tisztító meg hasonló programot "garázdálkodik" a belegyezéseddel.
    Meg nem 1 olyan 7-et láttam már, ahol ilyen programokat futtattak előszeretettel. Újratelepítés lett a vége. Hát ezért nem ajánlom az ilyen programokat.

    "Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Új hozzászólás Aktív témák