- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
nagyúr
válasz Worker #22148 üzenetére
Kifutottam a szerk. időből.
Amúgy azon gondolkozok hogy veszek egy 64 gigás ssd-ét, és arra csak a rendszer lesz rakva. (igaz még messze van hogy veszek, de tervben benne van, hogy az lesz véve, meg egy nagy sz. ház. )
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Steelmanus #22139 üzenetére
BIOS-ból csináltam a túlhajtást. A Malwarebytes nem talált semmit a gyors vizsgálat során.
Az automatikusan induló dolgok között sem találtam semmi gyanúsat
Elvileg nem lehetne kártevőm, mert friss KIS2010 fut folyamatosan a gépemen és klikkelgetek meggondolatlanul...
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Elvileg nem lehetne kártevőm, mert friss KIS2010 fut folyamatosan a gépemen
Lehet első körben uninstallálnám a KAspersky Internet Security-t...(ha jól tudom abban ilyen minden egyveleg benne van)
és klikkelgetek meggondolatlanul...
Lehet lemaradt egy nem szócska
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
hát ezt a terméket konkrétan nem ismerem, de ESET SMart Security (az is minden egyben) már alkotott nem egy embernél érdekes dolgokat
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
Nálam semmi gond nem volt a noddal... Pedig volt ESS és EAV is... Csak megosztásnál volt egy kis gond az ESS-el. Amúgy meg szuperál.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
SZATA
senior tag
-
Worker
aktív tag
válasz Sub-ZeRo #22149 üzenetére
Persze, teljesen tiszta, amit írtál, már át is szereltem a házam, és beraktam a jó öreg 80-asom (átszerelés nélkül nem volt helye), már csak egy IDE tápkábel-elosztó kell, és repül fel a win7 a 80-asra!
Legalább lesz helye terpeszkedni, ha 320-asra rakta volna, 40 gigánál nagyobb partíciót nem vágtam volna le neki
SSD az én fejemben is megfordult már, de nincs rá pénzem...Nagyon köszönöm a részletes magyarázatot!!!
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
-
Worker
aktív tag
válasz fasirTTT #22161 üzenetére
Egyszer én is jártam már így egy másik gépnél. Az volt a gond, h ott először tettem fel a 7-et, és utána az XP-t, és ezután az XP töltött be indításnál automatikusan, nem volt boot screen.
A megoldás az volt, h a 7-et újraraktam, és msot már van bootscreen.
Következtetés: először mindig az XP-t kell felrakni, utána a 7-et. Így automatikusan lennie KELL bootscreennek.
[ Szerkesztve ]
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
Fecogame
veterán
Hát ha vírusos ( legalábbis szerinted ), akkor:
1., Szedj le egy AVG-t és egy NOD32-t, külön-külön futtasd le őket.
2., A szerinted fertőzött fájlokat töltsd fel ide
3., Ha végképp nem jó, reinstall.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
cellpeti
nagyúr
Hello!
Olyan miatt érdeklődnék,hogy ha én másik képek,videót nappát hozok létre másik partición,akkor alapértelmezetnek be lehet-e tenni és azt ki lehet-e törölni véglegesen ami nem kell?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Lenry
félisten
tud valaki egy egyszerű módot, amivel symlinkeket hozhatok létre egy fájlnak Win7 alatt?
parancssoros módszert találtam már, de nekem sok, szétszórt fájlhoz kellene ezt megcsinálni.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz cellpeti #22167 üzenetére
persze
start menü, katt a felhasználóneveddel jelzett mappára (személyes mappa) jobb klikk mondjuk a Képeken, tulajdonságok és a Hely fülnél tudod beállítani, hogy mi legyen az alapértelmezett képes mappaGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Mr.Grincs
veterán
Miért indítja el automatikusan a Win 7 az U torrentet minden indulásnál? Hol lehet ezt kilőni?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
scorpy02
aktív tag
Na csatlakozom én is az MSDNAA kulcsos "itt egy ablak, hogy nem eredeti Windows-t használsz" táborhoz.
MS FAIL!
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
hi, most raktam fel sata vinyora a wint, es nem enged adminisztratorkent az ide-s vinyora menteni. Full controlt bepipaltam az osszes felhasznalonal, 1 user van a gepen, az is admin. Megsem enged
hüllő
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata arról, hogy hogyan lehet starter verzióra "ráerőltetni" egy háttérkép változtatást?
Köszönöm -
G4ga
őstag
Sziasztok!
Egy nagyon láma kérdésem lenne.
Adott Windows 7, Ati 4890.
Az egerem kimegy a képernyö jobb illetve also oldalán a képböl.
Mit kell ilyenkor csinálni?Tegnap probálkoztam össze kötni a Tv-vel, sikerült is, ma széthuztam és nem javult meg.
Csak egy megjelnitö van már , a monitor.Segitségeteket elöre is köszönöm!
-
scorpy02
aktív tag
-
Laccoss
addikt
Akkor állítsd be normálisan a monitorod. Amúgy kimegy, de nem annyira mint mikor kiterjesztett monitor van, és a másik desktoppon kalandozol vele. Tehát pl. jobb oldalt ha kihúzod az egeret, egy kicsit látszik az egérmutató bal fele, alul pedig teljesen eltűnik. Ez xp-nél is így volt, különben nem tudnál a képernyőhatártól 1 pixelnyire lévő objektumre klikkelni.
-
vans?
őstag
üdv arcok,
olyan problémám van, hogy megtelt a HP_RECOVERY nevű, biztonsági mentést tartalmazó mappám(külön meghajtón van), pedig csak egyszer mentettem. 6,7 giga. Ilyenkor mi van? Állandóan kiírja, h kevés a lemezterület, de csak egyben tudnám letörölni a mentést. Kiírjam külső hdd-re, vagy van más megoldás?hábm bábm
-
fasirTTT
őstag
válasz Worker #22165 üzenetére
igen én is így jártam régebben, de ezt megoldottam 1 progival
és most úgyvolt, hogy fenvolt XP és a W7 elromlott így azt újratettem, de akk meg csak a w7-et töltötte be XP-t nem is látta ...
most feltettem XP hátha megtudom azt csinálni mint anno, de nem... mert most meg a w7-et nemtalálja....hát a tököm kivan már (w7-et nemtenném újra, mert sok a fontos dolog ott) -
Egzee
őstag
4.x teszem fel a kérdést...
Segítsetek miért zabálja a CPU-mat a "svchost.exe (LocalSystemNetworkRestricted)" mindig 35%-al és a "svchost.exe (DcomLaunch)" 15%-al! Megőrülök, hogy folyton minden 50%-on megy minimum! Egyik napról csinálja a másikra...
-
Egzee
őstag
egyébként a neten mindenhol látok róla kérdést, de sehol nem találok 2 ugyan olyan választ... sztem vmi driver okozza... múltkor a hang drivert nem szerette, most a friss ati driver telepítés óta csinálja... azóta már 3x újraraktam azt is, de vele is meg nélküle is pörög mint a bolond...
-
nagyúr
A localsystem dologra azt írják, hogy valamelyik windos-os app csináhatja. Vagy defrag, index, superfetch. bár nem igazán tudják melyik, csak találgatnak.
Vagy akár a defender is. (mondjuk vistára írják, de nem sokban különbözik a 7-es.Nem tudjuk milyen programokat raksz fel mondjuk a rendszerhez, így nehéz lesz, hogy mi használja így procit, vagyis melyik app.
Ha régi lap, egy bios frissítést küldhetnél rá. Meg ki kellene úgy próbálnod a rendszert, hogy felrakod a 7-et (nem mókoltat, nem tudom milyet használsz) És csak egy hang drivert raksz fel hozzá. Amúgy alaplaphoz raksz fel driver-eket? Mert nem kellene, a hangon kívül szinte mindent felismer."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
negyedes
addikt
Feladatkezele, proceszek tabb, alol lesz 1 gomb, hogy mutassa az osszes proszeszt, katt arra, majd a megjeleno listaban egy scvhostra, utanna jobbclick es a legutolso a megjeleno listaban(go to services). Atugrik egy masik fulre ahol lathatod, hogy mi hasznalja a scvhostot.
De ezt mar leirtuk egyszerm, lehet pont neked. Szoval bocsi ha tudtal rola.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
sch_a
addikt
Üdv!
Nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdést... Miért van az, h ha egyszerre nyomom a fel és balra nyilat, akkor közben hiába nyomok meg bármilyen más gombot, nem érzékeli? -
nagyúr
Nem win 7 téma.
Ez billentyűzet függő. Konkrétan nem tudom megmondani, de nekem is van ilyen bill. kombináció, amit ha 2-3 billt egyszerre lenyomok, nem érzékeli a többi leütést. Van már olyan bill, ami ezeket tudja kezelni, mert belső ramja van neki. (ramra emlékszem, mintha az lenne neki, de az már gamer bill, jó pénzért. )
Szóval ez egy egyszerű billentyűzetnél normális.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest