Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tpotyka

    junior tag

    válasz Geth #15509 üzenetére

    Köszi a hozzáfűzést,

    1. Értelek én. Viszont az animációra írtad, hogy az sima. Az anélkülit nem ismertetted, csak a későbbi hsz-odban. A probléma nem az, hogy el nem tudnám képzelni / fogadni, hogy valakinél / többségnél működik / tetszetős az effekt kikapcs / bekapcs, vagy ne tudtam volna a kikapcs. opciót megtalálni és arra átállítani, hanem jelen esetben nálam kikapcs. ellenére gyakorlatilag nem ad kikapcs ÉS szemkímélő hatást: nem letűnnek, hanem villódznak bizonyos ablakok. Ld. erről az első indító szövegemet. Tehát kikapcsolás ellenére a zavaró, úm. animált hatás fennmarad. A végeredményben mindegy, hogy az ok szándékos effekt vagy effektszerű képernyőkezelési defekt (amire más irányból tett utalást tDr1v3r).

    2. Értem, hogy nálad véget érne. Csak emlékszel, ez a történet nem onnan indult, hogy nálad mi oké, hanem hogy nálam mi nem oké. S hogy ennek kiküszöbölése miként is lehet / legyen. Nem lett bizonyítva, hogy CSAK AutoCAD-nél csinálja. Az lett valószínűsítve, hogy Win11+ACAD esetében fennáll, HA nem 100% a képernyőméret beállítás, mert laptophoz kellően nagyobb. Azt próbáltam kiszűrni, hogy van-e a „készülékemben”, beállításaimban fogyatkozás, vagy nem ezen múlik.

    3. Ha a WU-re várnék, vártam volna, nem szimpla driverről, hanem akár egy-két kardinális BIOS frissítésről maradtam (volna) le. Ez mind a régi, mind az új gép esetében bebizonyosodott. Az más kérdés, hogy a réginél hiába maradt évekig „ósdi” BIOS, semmi probléma nem volt, ezzel sem.
    A jelen intenzív SupportAssist nekem ennél a Dell gépnél új dolog, az előzőnél nem volt ilyen szintű támogatás, ami nem meglepő: 10 éve volt, tized annyi számú frissítést sem dobáltak utána és totál más support kategóriába is tartozott. Ámde amíg ez a jelen SA nem bizonyul defektesnek, addig teret hagyok neki, pláne garanciaidő alatt. (Nem bizonyult defektesnek, enyhén szólva, s a jelen helyzetben létjogosultságát, sőt szükségességét nem részletezem offolva.) Az nagyszerű, ha flottul működik (szerk.: nálad, aminek kell), de szerintem nem mellékes, hogy az adott gép és a hozzárendelt támogatás elég sok mindent meghatároz, és nem teszi minden vetületükben összevethetővé a szituációkat.

    Ugyanakkor nem vagyok abban a helyzetben, hogy megállapíthassam, mi hiányzik, vagy mi hibádzik. Csak adódik az igény, hogy alapműködés, normál prg-mal, naprakészen a jelen kompatibilis rendszerben zavaró hatás nélkül történjen. Akár tesztelték ilyen felállásban mindezt, vagy realtime én tesztelem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák