Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Na csak egy 2232bw-m lett. Kicsit körülményesen, majd leírom meg írok majd tapasztalatokat is.
-
attiati
veterán
válasz phpmoli #12096 üzenetére
Szóval ki tudom iktatni kicsi pixelméret hibáit úgy, hogy nem lesz zavaró semmiben, és semmilyen hátránya nem lesz?
IE-ben próbáltam, és DPI növelésével windows beállításnál, de egyik másik szövegrész kockás lett, a többi fura mód éles maradt. Volt szövegrész, ami aránytalanul nagy lett, és belógott másik szövegre.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
szóval gyakorlatilag az összes oldal két oldalán kék fog világítani?
És ha pivot-tal elforgatom, akkor kompatibilisek lesznek az oldalak?Milyen hátrányai vannak még wide-nak?
Amúgy pont DPI növeléssel nem lett jobb, kockás maradt néhány sor, és az átlagnál nagyobb.
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
válasz attiati #12104 üzenetére
1. miért kék nekem sima fehér
2. pivot-ot nem tudom (még)
3. akkor növelj a böngészóvel (CTRL(+)+/-) vagy jobb alsó sarok 100%
4. egyéb hátrány: ha nem tudja a 4:3-at, akkor szokni kell a fotószerkesztéstELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
attiati
veterán
valaki kéket írt fehér jobb is.
Elvileg egy 1680*1050 elforgatva 1050 széles lesz és 1680 magas, és az 1024*168-ra (4:3) optimalizált weboldalak akkor pont elférnek 1050*1680-on. Elvileg.
Holnap kipróbálom melóhelyen nem IE-ben, CTRL és görgetéssel.
Költői kérdés: de a divaton és a szabvány erőltetésén túl egyáltalán mire jó wide? (ha valaki nem filmezik). Mert csak a filmiparból jöhetett a nyomás. Úgy értem, milyen előnyöm lesz wide-ból? Had szóljon már mellette is valami
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz attiati #12089 üzenetére
Szerintem ha 1280*1024-es 17"-os monitoron nagyítasz, akkor vagy 19"-os 5:4-est vegyél, vagy legalább 24"-os wide-ot, más esetekben ugyanúgy nagyítgatnod kell majd. Ami tökéletes sose lesz.
Pivot megoldás lehet a wide-ra, de a kis pixelméreten ez se fog segíteni.Én nagyon szeretem a wide-ot, semmi pénzért nem váltanék nem wide-ra. Én úgy használom, hogy a böngésző ablakban van, kb. 1024-es oldalszélességre belőve, s jobb oldalra húzva. Így a képernyő bal oldalán csomó hasznos felület van, lehet oda zenelejátszót, im ablakot pakolni, esetleg valami jegyzetelőprogramot megnyitni oda, s így nem kell ablakok közt váltogatni, lát az ember mindent egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
válasz attiati #12108 üzenetére
Az előny rém 1xű (nekem): nagyon sokat szerkesztek, szöv.szerk (fordítás) esetében elfér a 2 oldal egymás mellett (120-130%-os nagyítás!), web. szerk. stb. meg az összes eszköztárat ki tudod pakolni
Ahogy Cathfaern is mondja: a pixel az pixel, 2 dimenziós, nem igazán lehet mit nagyítgatni rajta.[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Terminator_
tag
Nekem is lenne véleményem a wide-vel kapcsolatban.az igaz hogy mindent szuperul be lehet pakolni,de ezen kívül semmi egyéb haszna nincs,sokáig volt wide tft-m,de csak a filmeket néztem azon,mert arra aztán tényleg a legjobb.Mástéren rohadtúl zavart benne hogy minden olyan keskeny és nyomott lesz,ezért inkább visszatértem a 4/3-ra amit abszolút nem bántam meg csak annyiban hogy nem találtam eddig 19-esnél nagyobb 4/3-at.Igaz hogy csak a közvetlen közelembe eső helyeket néztem,meg nem is foglalkoztatott a csere.
Most egy samsung 22-esre fáj a fogam csak még azt nem tudom hogy mi lesz ha megint a wide lesz előttem talán megbánom nem tudom.....
Hibás-Lcd-Monitorokat-Tévéket,Mosógépeket valamint Mosogatógépeket veszek! Írj bátran pü-t,vagy hívj +3630-659-98-22 .
-
attiati
veterán
Cathfaern, wwhy:
Most már meg vagyok győzve, nem is gondoltam arra, hogy összehúzom böngészőt. És korábbi hsz-ek alapján pivot is működik. Úgyhogy wide-ot is bátran bevállalom, ha olyanra esik a választás.
képpontméret: 17" natívban 0,264, ennél kisebb egyetlen kombináció létezik, a 20" wide natív (0,255). 24" wide is csak 0,27. Kicsi képpontot mahinálást már nem vállalom be
De már jelentősen szűkült így is. Marad egy 19" nem wide (0,294), vagy 22" wide (0,282).
-
attiati
veterán
Létezik összefoglaló oldal, hogy melyik márka melyik típusát milyen panelkombinációkkal szerelhetik? Samut tényleg csak kibontás, bekapcsolás után lehet leellenőrizni panel szempontból?
Illetve manapság mennyire időtálló, jó vásár egy FS P19-2?
Egyenlőre ők maradtak:
Samu 2253BW
HP LP2275W (
FS P19-2 -
old_artist
addikt
válasz attiati #12113 üzenetére
Üdv!
A panel típusát illetően nézz be ide!
Igen, de nem csak a samunál van ez a panel mizéria, hanem sok más típussal is (bár nem jellemzően, mint a samunál), hogy csak a bekapcsoláskor és a szervíz menüéből derül ki, hogy milyen panellel szerelt!
Erre bizonyíték, hogy a linkelt oldalon valamikor csak azt írják ki, hogy pl. 22" WS TN Film panel, nem tudják pontosan ők sem, mert a gyártó (különösen a Samsung) is "trükközik" a panellal, és nem ad egyértelmű gyártót/típust! -
Terminator_
tag
válasz old_artist #12116 üzenetére
Szia!
Özintén kérdezem egy laikus látja az spva és a sima paneles lcd között a különbséget?
szerk: csak azért kérdezem mert a 970P a net szerint s-pva panelos,de Én nem veszek észre semmit,max annyit hogy szinesebb,talán pont ez a lényeg Nem tudom,lényegében amire Én használom teljesen mind1,mert nem krafikázom,engem a külső szépsége fogott meg és hogy szépen forgatható
[ Szerkesztve ]
Hibás-Lcd-Monitorokat-Tévéket,Mosógépeket valamint Mosogatógépeket veszek! Írj bátran pü-t,vagy hívj +3630-659-98-22 .
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Terminator_ #12117 üzenetére
Olyan, hogy sima paneles nincs, gyanítom a TN-filmre gondolsz S igen, látja, ha színekben nem is, betekintési szögben mindenképp.
-
Terminator_
tag
válasz Cathfaern #12118 üzenetére
igen igen a betekintési szög 178 fok,de oldalró sosem nézem,ha lehetőségem van rá szemből ülök neki
szerk: ez a pontos leírás:
Samsung SyncMaster 970P monitor!
Lássuk, hogy miben nyújt újat ez a monitor, Super-PVA-ként gyártott panelt tartalmaz.
1000:1-hez kontrasztarány és 178/178-as betekintési szög mellett (egyes információk szerint) kevesebb mint 20 ms-os tipikus, és 6 ms-os g2g válaszidőre képes.[ Szerkesztve ]
-
Terminator_
tag
Nem tudom lehet e ilyet kérdezni de hogy lettél moderátor?Cathfaern?
Láttam hogy vannak házigazdák,az egyértelmű.
De hogy lesznek a modik?
csak kérdezem semmi különös oka nincs.....
[ Szerkesztve ]
-
Cyrusv10
tag
Kösz a tanácsot neked is meg Demolátornak is, az már feltűnt, hogy teljes gép fejlesztés lesz a vége, (ezért is nem vettem még meg a monitort), kinéztem hozzá a HD4850-t, aztán szép lassan a többi rész is cserélve lesz. Tehát 22"-s full HD mégis valami trükközés és azért 24" lenne az igazi. A tunert észre sem vettem :$ , így már érthetőbb az árkülönbség is.
Hát akkor lehet még várok és elkezdem nézegetni a 24"-t.
-
Eagl3
veterán
A jövőhéten valószínű megveszem a monitorom és látom, h. már kapható a HP lp2275w
ami lehet, hogy jobb választás a Lenovo-nál. Viszont itt [link] igazából nagyon az Irodai használatot emlegetik, lehet, h. nem túl előnyös ez a monitor játékra, filmre? Baromira tanácstalan vagok... -
phpmoli
tag
válasz Balu77 #12099 üzenetére
Balu77: nem tudok, tudtommal ez az eddigi egyetlen lapos kijelzo, ami grafikai munkara is megfelel.
attiati: mivel nagyitasrol/interpolalasrol van szo, igy a minoseg mindenkepp rosszabb lesz az eredetihez kepest. nem olvastam vissza, hogy mirol irtal, de ha ilyen gond a meret, akkor szerintem eloszor szamold ki, hogy milyen pixelmeretre van szukseged, es utana az legyen az elsodleges keresesi szempontod. operanal nem log ra egyik elem a masikra, az egesz lapot nagyitja/kicsinyiti, nyomtatasnal is.
-
sid.:Rc211v
őstag
Hi all .megjött a cucc ma reggel.. még nem tettem össze de a monitort(T200) kipróbáltam hogy millyen a régi konfiggal.. Most is az új monitorral nyomom..bejön a winfos(most csak fekete háttér van simán) azt közép tájon egy kis piros pont pisláklól... LOL pixel hiba... Amikor rendeltem a cuccot a közleménybe beirtam hogy ellenörizzék le a monitort hogy pixel hibás e... Ekkora lámák már nem lehetnek bazzeg középen a pixel hiba vak is látja ..gari futár...
mod: egyépként nagyon szép a monitort
[ Szerkesztve ]
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Terminator_ #12119 üzenetére
Betekintési szögnek nem csak olyan szempontból van jelentősége, hogy oldalról nézed-e. Ha túl kicsi a betekintési szög, akkor az azt is jelenti, hogy ha nem pont szemből (derékszöget bezárva a monitor síkjával) nézed, akkor már torzulnak a színek. Ráadásul TN panel hátránya, hogy fektetett ellipszis alakú a betekintési szöge, azaz fel - le irányban erősebben torzul. Ez egyrészt azért is gond, mert ha nem mindig ugyanúgy ülsz a széken (hátradőlsz vagy kihúzod magad), akkor már torzulnak a színek, illetve minél nagyobb egy monitor, annál nagyobb az esélye annak, hogy teljesen szemből nézve is más színű lesz a monitor alja, mint a teteje. Ez egy 15"-os monitornál nem zavaró, egy 24"-osnál azért már más a helyzet.
A másik dolog, hogy a fentieket leszámítva is sokkal rosszabb a TN panel színhűsége. Lehet vitatkozni, hogy ez mennyire fontos átlagos felhasználásnál, én azt mondanám, hogy egyéni preferencia, kicsit olyan dolog ez, mint hogy költök-e 30ezer Ft-ot egy sztereo hangfalpárra, vagy megelégszek egy 5-10ezer Ft-ossal, jó az is alapon. De ha sokat fotózol (pontosabban feldozod a fotókat szgéppel), illetve ha grafikával foglalkozol valamilyen szinten, akkor fontos lehet.
Ami viszont a TN panel nagy előnye, hogy sokkal gyorsabb a válaszideje. De szerintem, leszámítva azt az esetet, hogy hardcore szinten játszik valaki fps játékokkal, nincs igazán jelentősége ennek (gyakorlatilag minden panel hoz már egy olyan szintet, hogy ne legyen ebből probléma).
Moderátorság: amikor én lettem moderátor (sok-sok évvel ezelőtt), akkor még Parci kérte fel az embereket moderátornak. Jelenleg a moderátori/házigazda gárda választja ki közösen őket.
-
phpmoli
tag
válasz Cathfaern #12125 üzenetére
egy tnfilm panellel gyakorlatilag nem lehet fotokat nezni/valogatni/retusalgatni. egyre inkabb hajlok arra, hogy lebeszelem magam a mostani hirtelen jott laposkepernyo-muszajrol es tovabbra is a 10 eves crt-met hasznalom - aminek semmi baja, csak picit gyengult a fenye. mert jatszani is szoktam. majd ha a technologia alkalmas lesz, valtok laposra.
-
old_artist
addikt
válasz phpmoli #12127 üzenetére
Üdv!
Ezzel a kijelentéssel nagyon nem tudok egyet érteni, mivel van, sőt kimondottan grafikai felhasználásra is alkalmas professzionális LCD-TFT-ket is gyártanak (Barco, EIZO, NEC), csak mint a Furky említette, az árkategóriája is professzionális, mint régebben is tapasztalhattad a CRT korszakban!
Az egy dolog, hogy ha Te nem tudsz róla (vagy még sohasem láttál ilyen kijelzőket), de ilyen kijelentést még leíni is butaság - bocs![ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
irodai használatot? ez miből szűrted le?
"A monitorok dizájnja letisztult és egyszerű, így első ránézésre is látszik, hogy irodába szánták őket."külső alapján?
Állítólag ipon tesztek nem mérvadóak, meg ez csak egy előzetes. Tesztet kéne róla olvasni, én is ezzel a monitorral szemezek.
[ Szerkesztve ]
-
old_artist
addikt
válasz attiati #12130 üzenetére
Igen, az irodai használatot szvsz a HP oldalról vették, mivel nem a professzionális kategóriába tartozik, és a HP oldalán nincs tágabb értelmezés, választás, ezért "bebukták" az ipon-osok a szöveget!
Hah, ezeknek a leírásoknak néha semmi értelme, mert nem szakmailag fogalmazzák meg, hanem innen-onnan vett zagyvaságokat írnak, sőt "félre" írnak! "Duma francik" az ismertetőjük!
Ezért (esetleg) csak a tesztek nyújthatnak kielégítőbb válaszokat a kérdésre, nem holmi szedett-vetett ismertető, amiben azt sem tudják néha, hogy mit is árulnak, s milyen monitor is van az árukészletükben, jó, kiváló, vagy éppen egy általános felhasználásra szánt monitor, sőt néha azzal sincsenek tisztába, hogy milyen technológiával szerelték!
Ezek a kereskedők , mi meg itt a topikban megpróbálunk utána járni a dolgoknak!
Mint tudjuk, soha sem szabad hinni a kereskedőben/kereskedőknek!!!![ Szerkesztve ]
-
Furky
őstag
válasz attiati #12130 üzenetére
Azt, hogy nem mérvadóak az ipon tesztek, azt honnan vetted?
Mert ha rám hivatkozva, akkor az csak egyedi vélemény, mivel nem tudom elképzelni, hogy egy kereskedés, egy üzlet mindenféle haszonszerzési célok nélkül kijelentené, hogy ez, meg ez rosszabb, nem érdemes megvenni, a másikat meg igen. És ha a raktáron lévő árú épp nem megy, hát hozzuk ki győztesnek, és akkor talán megy... -
Terminator_
tag
Most akkor ha valaki nem tud tnfilm panelos monitornál jobbat venni akkor az ne is vegyen? nem értem ezt hogy az semmire sem jó hm
-
attiati
veterán
válasz Terminator_ #12133 üzenetére
Saját vélemény, de ha nem akarsz drága monitort, vagy nincs extra színhűség elvárásod, akkor nyugodtan. Biztos láttál már TFT monitort haveroknál, erre arra. Dönts el, hogy láttál e extra nemtetsző dolgot színkezelésében, oldalról homályosodásban, vagy fekete bevilágításában. Ha nem láttál ilyet, akkor nyugodtan válasssz TN-eset. Nem lesz crt szín, fekete, és betekintési szög minőség, de cserébe előnyök is vannak.
Menj el boltba, nézzd meg oldalról a képét, és a színeit. Legtöbb helyen filmek mennek rajta. Nem hiszem, hogy még ne láttál volna TFT monitort. Te is beleesel abba a hibába, mint én, hogy olvasgatsz, holott gyakorlatban egyből látod.
[ Szerkesztve ]
-
Demolator
tag
Én is féltem a TFT monitortól betekintési szög stb. de eddíg csak pozitív élményeim vanank 1 dolog van ami kicsit bajos hogy natív felbontáson szép igazána kép csak ekkora monitornál már ez a felbontás nagyon nagy .. ami vonza maga után a VGA cseréjét valami erősebbre... persze játékoknál számít ez igazán... betekintési szöge meg sztem teljesen jó max ha nagyon oldalról nézed sötétebb kicsit a kép de könyörgöm nem 170-fokos szögben nézi senki hanem szemből úgy meg nagyon is szép...
A reklám helye
-
Terminator_
tag
válasz attiati #12134 üzenetére
Azért nem tudok különbséget tenni mert spva panelos moncsim van és ugyebár az nem tnfilm
Na jó de a tréfát félre téve tudom mit kell nézni de szerintem ha egy monitornak szemből nekiesel és tetszik a képe teljesen mindegy hogy milyet veszel csak legyen rá pénzed
-
phpmoli
tag
-
phpmoli
tag
válasz old_artist #12129 üzenetére
-
sss
őstag
2232bw-ről pár szó, hátha valakit érdekel.
Nagy. 17"-os tft után főleg. Meg szokatlan, hogy wide. Nem kicsit. Az összeszerelés nem ment a legegyszerűbben, mert a talpba bizonyos szögben kell belenyomni a monitort, és nem akartam erőltetni. Miután belement akkor is féltem, hogy kiesik vagy valami, mert nem tűnt valami stabilnak. Ha hozzáérek a monitorhoz rezeg rendesen, azért ezt jobban is megoldhatták volna. A képe az szép. A régi analóg 740n-emhez képest sokkal szebb, köszönhetően a dvi-nek. (A monitoroz jár kétféle kábel is, d-sub + dvi.) Natívnál kisebb felbontásban is jó a képe. Maga a monitor is szép ezzel a csillogó kerettel, habár az újjlenyomatok szépen meglátszanak rajta, de volt a dobozban szerencsére egy törlőkendő is. Messziről simán tv-nek nézné az ember. Pixelhibát nem találtam, habár nem néztem végig módszeresen tesztprogival. (A régi monitoromon is volt 1 vagy 2 halott pixel, de egyáltalán nem zavart, nem is látszott kb 40-60cm-ről, kb annyira vtam tőle.) Viszont a monitor zúg. Annyira nem vészes mert messze is ülök tőle meg zene is megy általában, de amikor csend van akkor azért hallatszik. Ezért mondjuk biztosan nem viszem vissza, habár nem hinném, hogy ez garanciális probléma. Magasabb brightness-en elhallgat, szal megpróbáltam magas brightness + nvidia controll panellel sötétíteni, de nem lett a legjobb majd még próbálgatom. Hirtelen ennyi.
-
bossvico
senior tag
Én pl. nem értem azokat akik azt mondják, hogy crt-m van, de láttam tft-t és nem váltok mert nem olyan szép, jó a képe?
Nekem volt egy 17" crt-m, kb 4 éve és mikor megvettem a tft monitort nem értettem magamat, hogy eddig mit neveztem szép képnek? A crt olyan mintha egy homályos "szürke hályogon" keresztül néztem volna.
Itt élénkek a színek, szinte meg akarja fogni az emberfia a képernyőt, mert olyan mintha igaziból ott lenne.
Nem vágom a crt érveket.
Otthoni user tapasztalat ez és persze személyes meglátás.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
attiati
veterán
válasz Terminator_ #12136 üzenetére
Betekintési szög inkább alulról-felülről vészes.
Most jártam körbe
- MédiaMarktot: sztem silány a monitorkínálat
- E-Digitalt: Philips Brilliance 20"-os valóban 57e ft. Az összes 20-22"-os monitort 1024*768-on járatják :S, semmit nem lehet rajtuk így normálisan megnézni.Egyik helyen se értettek az eladók nagyon a dologhoz. Olyan szinten sem, hogy hogy lehet betűméretet növelni windowsban :S
-
tupacamaru
veterán
válasz bossvico #12140 üzenetére
Volt neked már felsőkategóriás CRT-d? Gyanítom hogy a 17-es nem az volt. A CRT mellett és ellen is szólnak érvek, mindenki maga döntse el hogy melyik kell neki, de már el se kell dönteni mert nem lehet lassan CRT moncsit kapni.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
szeva000
addikt
válasz bossvico #12140 üzenetére
húúú,ez nagy érvágás volt számomra
Te még sztem sem láttál egy komolyabb diamontron,tinitron csöves crt monitort.
Akkor a színhűségről el is kezdhetnénk vitatkozni...vagyis nem...Mit gondolsz én miért variálom a most vásárolt HP monitorom,miért baszogok a beállításokkal napokat?
Mert még most is az a véleményem,hogy meg sem közelíti színhűségben az iiyama crt-m.
Az,hogy élémkek a színek??az nagy érv
Nekem meg ez a fő bajom,mert nem valós így,node már sokat javítottam,de még mindig van kis eltérés.Ha nem lenne nagy szükségem a képgeometria pontosságára,amiben egyértelmű,hogy rosszabb a crt,nem is váltottam volna[ Szerkesztve ]
-
Bali222
tag
Sziasztok!
Tegnap szereztem be egy Samsung 2253BW-t, először örültem, mert samsung panelos, de aztán jött a fekete leves, mert van rajta egy pirosan világító pixel középtájt, ami végülis csak sötét színeken jön elő, tehát nem olyan nagyon zavaró, de mégis ott van. Mit gondoltok megérné kicseréltetni a 3 napos zero dead pixel garancia keretében? Mennyivel lehet roszabb egy CMO panelos monitor színekben? Mennyire gyakori egyáltalán a pixelhiba, forumok alapján én ezt simán tenném 80%-ra, de remélem azért ez nem valós Nem tudom mit csináljak, mert nem akarok a 3. pixel hibás monitoromra is 3 hetet várni. -
Anubis_9
őstag
válasz sid.:Rc211v #12124 üzenetére
Ha megjött az új monitor, szólj, hogy az már nem pixelhibás-e. Én az enyémet a héten küldtem vissza, mert nálam is világított egy piros pont, majdnem középen.
---
Bali222. Szerintem te is küldd vissza. Magamból kiindulva: ha tudnám, hogy ott egy pixelhiba, folyton azt nézném és azon idegesíteném magam..."Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Róth
aktív tag
válasz Cathfaern #12125 üzenetére
"A másik dolog, hogy a fentieket leszámítva is sokkal rosszabb a TN panel színhűsége"
Jelenlegi monitoraim: LG 1915, Samsung 910T, Viewsonic VP930 és Samsung 931BF.
Rangsor:
1. BF
2. 910T
3. VP930
4. LG (nagy nulla)A BF magasan veri minden szempontból a többit, függetlenül attól, hogy TN-es. Persze ez szubjektív, meg azt is hozzá kell adni, hogy 2-es szemüveget hordok, tehát nem vagyok egy sas.
A Viewsonic képe mindamellett, hogy nagyon szép, olyan mint az ISO 1600-as fénykép: zajos, "csillámos". Próbáltam több vga-val is.[ Szerkesztve ]
Tiit, tiit, tibadam, tibadam!
-
-
Rusher
őstag
válasz sid.:Rc211v #12124 üzenetére
Hát elképzelhető, hogy meg sem nézték akkor....sőt valószínű Reméljük a következővel minden rendben lesz..... Mikorra cserélik ki? Szerencsére az enyémnek nincs pixelhibája, de azért féltem, mert az előző monitoromon volt vagy 50 és most nem kamuból írom....nem hittem el, hogy ilyen létezik bekapcsoltam mondom végre...aztán majdnem elsírtam magam
-
pinnacle
nagyúr
Szeretném lecserélni EIZO L557-es monitoromat.Nekem az alábbi szempontok a legfontosabbak:
1.Kisebb felbontásban is jól olvasható legyen a szöveg.Az eddigi monitorom ebben tökéletes volt, még 800x600-ban is.19" monitornál még az EIZO 1932 is torzított, gondolom a 0.264 mm vs. 0,294 mm pixel méret miatt.
2.Játékban ne legyen "utánhúzás", input lag.
3.Jó színvisszaadás.
Szerintem az első szempont a legnehezebb, nem tudom, hogy mi lenne a legjobb választás, lényegében olyan monitor kellene, ami hozza a 17"-es monitorom 800x600 ,1024x768-as felbontását.EIZO S2000, S2100, Samsung 214T, vagy EIZO S2231W, S2431W, HP LP2475w.
Vagy esetleg tudtok jobbat?Igazából még nem jöttem rá wide előnyére a filmnézést leszámítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
- LG (32GR93U-B) 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- Samsung 22" LED Full HD Monitor 22 " S22A460B HDMI DVI VGA
- LG (32GQ850-B) QUAD HD 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest