Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ATM_automata

    őstag

    No...akkor térjünk kicsit vissza a vashoz és a pimpeléséhez. Ha nem teszik a wayteqnek akkor küldjenek egy tökös sárgát...Lee-t.

    Ma vettem egy vödörrel a BT-sből. Azt nem tom, hogy hol nézzem meg a ramot, de íme pár info:

    Rom ver:84A.YF.5.A.0828
    Soft. ver:V3.6.E08.9.10

    Tapasztalatok:

    Sebesség: Fogtam az SD karit a sima x820-ból, áttetem és ment minden, ahogy eddig is. "A nem mondom ki a nevét program" sokkal gyorsabban töltött be a BT-s kütyü esetében, mint a simán indítva. Én ezt a ramnak tudnám be, de az okosabbak majd pontosan megmondják, hogy mitől van.

    Szoftver: A menü annyit változott, hogy kiegészült plusz funkciókkal, ikonokkal a fejlécben és a boot képet is sokkal dögösebbre cserélték. Összesenben jobbnak érzem a szoftvert/menüt.

    Külső: Szinte változatlan, de csak szinte. A logó az elején más lett. nem nagy dolog, de szebb lett ez is....szerintem.

    Funkciók:
    - A fényérzekelő működik, érzékel, állítja a fényt.
    - FM transzmitter: szerintem elfogadható. Kb annyira zajos, mint azok amiket külön is lehet kapni és eddig szerencsém volt kipróbálni. Szerintem aki rádiót hallgat, annak nem lesz vele baja. Nem egy hifi...ennyi. Ha be van kapcsolva, akkor minden hangot kiad az FM sávra, nem csak a zenét. Telefonnal nem próbáltam, van a kocsiban gyári BT-s kihangosító...erről írjon az, aki használja.
    - BT: kipróbáltam, egyszerűen párosítható volt és a telefon könyvet is gyorsan áthúzta a telóról. Jól használható a szoftvere.

    Pimp:
    Leírom, vagy szétrúgják a seggem vagy nem. Egy notepaddel simán fogtam a Color7MoveShell.xml filet és betettem még 2 gombot az eszközök menübe, így már a RUSSA-nak és a "Mexikói" tesójának is van külön indító gombja. Szerintem jó megoldás ez az XML-es dolog. Köszönet a felfedezésért egyik CATves fórumtársunknak.

    Összesenben azt mondanám, hogy a készülék jobb lett, látok fejlődést/fejlesztést. Én mindenképpen a BT-s megvásárlását javasolnám annak, aki x820-at szeretne venni, de a simával se volt semmi bajom, végezte a dolgát rendesen.

    [ Szerkesztve ]

    What else?

Új hozzászólás Aktív témák