Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztlaci

    aktív tag

    A sok IGO-s kérdés mellett egy kis hardver infót is kérnék, használat közbeni tapasztalatról gyorsaság, feléledés, műholdak vétele felhős idő esetén, városban stb.
    Használtam egy kölcsön készüléket LG 200 MHz, amely Bécsben szívatott piszkosul, mert mindig késett 100-150 m-t még a belvárosban is. Mire mondta, hogy valamerre kanyarodni kell, már túl voltam a kereszteződésen, mire rájöttem, hogy miért tervezi mindig újra az utat, mikor arra mentem amerre mondta. (Csak hát persze én egy kereszteződéssel késve fordultam.) :(
    Valószínűleg proci miatt. Egy 625 mHz Siemens PDA már jó helyen mutatta az autót, még az autópályán is kb. az átjárók alatt voltam, ahogy a térképen mutatta, nem úgy, mint az LG.
    Bécsben kaptam egy kis esőt, és le kellett állnom előszedni a papír alapú térképet, mert bár már régen kisütött a nap, de még vagy egy órát bóklásztam, mire talált műholdat.
    Használati tapasztalatról egy kis infó, esetleg aki már más típust is használt, azzal összehasonlítva. Pld. mint fentebb írták, hogy lassan tervez, ez még nem olyan nagy vész, de ha menet közben is késik, akkor az már gázosabb.

    Ui.: A WNCE használata is érdekelne, mennyivel bővíti a lehetőségeket? :Y

    [ Szerkesztve ]

    Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD

Új hozzászólás Aktív témák