Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laragirl83
őstag
válasz radi8tor #1458 üzenetére
Most nekiestem netnek, de konkrét hivatalos hírt ezzel kapcsolatban nem találtam, activision részéről, hogy MSI Ab tiltva lenne.
Tudnál esetleg linkelni?
Redditen is van pár topic, hogy AB miatt kaptak perma bant. De ott sem egyértelmű a dolog,
ahogy írják futott háttérben sok egyéb dolog is, szóval érdekelne, hogy mi is konkrétan a helyzet.
Alább mint írtam, lassan 3 éve folyamat fut nálam is AB, de eddig semmi gondot nem okozott, de már felpiszkáltam magam, hogy ne is legyen ebből tré.(Mg azt hozzá tenném, steam-el kapcsolatban is láttam ilyen postokat, hogy VAC bant erdményez. Azzal is ment évekig, ott sem okozott nálam gondot.)
[ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest