Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • instantwater

    addikt

    Új verzió: v1.1.0

    Még mindig Asterisk 11 re épül, ezen kiadás azonban csak x86 alapú rendszerrel lett tesztelve, így nem garantált, hogy működik routerekre és NASokra installált ezen vagy más verziójú Asteriskkel.

    Újdonságok:

    Direct Callback:
    Ahogy többen kérték, ez a funkció azt tudja, hogy dedikált visszahívás kérő (trigger) számot tudsz beállítani minden hívandó telefonszámnak, így nem kell a gyorshívóval szöszömötölni, nincs 9 re limitálva a gyorshívható telefonszámok köre, és ami a legjobb, hogy mobiltelefonon így már el lehet menteni a trigger számot telefonkönyvbe, (nem kell hackelni automatizálót, hogy beüsse a gyorshívást, vagy telefonszámot) illetve ezzel tényleg valóra válik az az álom, hogy még a nagyit is rá lehet kötni Paszujfalván, mert nem kell számokat megjegyeznie, beütnie. Beprogramozod a telefonjába egygombos hívásra a 21es trigger számot, és már megy is a visszahívás.

    Dockerfile:
    Nincs szükség kézzel telepítésre, dockerrel néhány sorral fel lehet telepíteni bármilyen gépre. Windowsra és MACre van boot2docker, így ezeken a rendszereken is futtathatóvá válik, de alapesetben csak a linuxos Docker támogatott, és tesztelt.
    Idő hiányában a dokumentáció nem tartalmazza a Dockeres telepítés mikéntjét, pull requesteket szívesen fogadok.

    Folyamatábra:
    A dokumentáció javítására irányuló törekvések részeként bekerült egy docs mappa a projektbe, amiben találhatnak az érdeklődők egy folyamatábrát, ami segít megérteni, megértetni másokkal a rendszer működésének lényegét.

    Hivatalosan, előre is elnézést kérek a hazai voip szolgáltatóktól, azért, hogy most mindenki tucatjával fogja regsztrálni a 21es számokat. Viszont ez egy jó reklámlehetőség is, ugyanis egy adott 21es számot több ember is fel tudna használni ilyen hívásokra, így ha valaki szeretne felajánlani egy 10-20-50-100 számból álló számmezőt a projekt javára (természetesen a cégnév feltüntetéséért a projektben), akkor kérem lépjen kapcsolatba velem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák