Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szacsee
nagyúr
Gyérökök, ki ért itten a linuxhoz?
-
fuzik
aktív tag
válasz szacsee #3105 üzenetére
Ugyan nem értek hozzá (nagyon), de mi a baj?
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
yakuza.tora
addikt
killerjohn hűen nevéhez, beszólt! Van egy szerény kis kofigja (Intel Q6600, ASUS P5K WS, 4x1GB DDR-II 1066, 4x400GB (RAID0+1), BFG 8800GT OC2, Audigy2 ZS, Stacker, Hiper 580W, 22"W TFT), de 80K-t nem ad ki vízre, "hogy annyival halkabb és hűvösebb legyen a gép"...
[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!
-
shteer
titán
-
szacsee
nagyúr
válasz yakuza.tora #3108 üzenetére
Láttam, de szerintem nem 100-as a csávó..látszik a tápon is spórolt..
-
yakuza.tora
addikt
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz yakuza.tora #3112 üzenetére
És ah tudnátok, én hány ilyenre szánok súlyos órákat
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
fuzik
aktív tag
válasz szacsee #3107 üzenetére
Én is suse -s vagyok, szóval azt ajánlanám. Ezt a két trágyát nem tudom mivel lehet felrakni. Google ?
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Játékos
addikt
Szia!
Teljesen együttérzek Veled! Gyakorlatilag ugyanez a konfigom, és én is nyávogtam már E2000-es, meg P5B-s topikban is, de nem tudtak segíteni!
Nekem max. 10x345-ön ment stabilan, 350-en elindult, de felette seheogyse! 351, 352, 360, 370...végigpróbálgattam, hátha csak bizonyos frekvenciát nem szeret, de semmi...
Mondom sebaj, majd kisebb szorzón adok neki! Lóf...t, mondta ő. 350-es FSB felé semmilyen módon nem tudtam tolni.
Szartam le. Megkerestem azt a frekit, ahol még alapfeszt ad neki a lap (valamint dropol belőle a P5B nem kicsit...) és, még stabil. Így megy 280x10 a proci, és 933-on a Geil. Alacsony hőmérsékletek, teljesen stabil, sose indult újra, illetve nem fagyizott. Nem látom értelmét annak, hogy agyonfeszeljem, és alig vegyek észer (gyakorlatilag nem is) teljesítménybeli különbséget, hacsak nem 3DMarkozok...
Ha nagyon nagy teljesítmény kéne, akkor másik procit vennék.
Béke!Ja! Holnap D5-tulaj leszek!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Bulitt
addikt
válasz Játékos #3116 üzenetére
na ja, ez van
Figyelmedbe ajánlom egy nagyon nagy felfedezésem
333
6x
1,5V-1,44winbenaz eredmény 2000Mhz és 1300FSB
auto időzitésekel a gép 60millió-x gyorsabban pörgöt mint 3200-on. Sőt a mellegedés és igazi teljesitmény növekedésre utalt. alap 40 fokbekapcsoltam a pistát és 3x futott a csik és uttána minden azonal készen. ilyen még sose volt
-
Játékos
addikt
Az a baj, hogy a 333-as FSB-hez meg kell neki adni a 0,5 V-ot, és akkor meg melegecske, pláne nekem, mert kb. 10 fokkal felémér a hőmérője .
Jó ez nekem így, de kétségtelenül igazad van, hogy kicsit gyorsabb a cucc a magasabb FSB-vel.
Így én alapfesz alatt 40%-al hajtom túl a procit, sőt, a ramokat is egy kicsit, és annak se kell feszt adni. Vigyázok rájuk, nincs mindig pénzem erre...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz yakuza.tora #3118 üzenetére
hogyispersze!
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
B@bL3ve5
senior tag
válasz yakuza.tora #3108 üzenetére
látom már mást is kiborítanak az ilyen emberek
-
fuzik
aktív tag
válasz B@bL3ve5 #3122 üzenetére
Most mé' mondod ezt ?!
Ha tudnád milyen emberek kóricálnak itt a ph! -n!!! Ez még lájtos...
-
B@bL3ve5
senior tag
Atya Úr Isten miylen emeletes duma folyik megint a topikban
-
B@bL3ve5
senior tag
jah am holnap Panasonic és Sony digifényképező aruismertetésre megyek. tma : 2008-as termékek
arra gondoltam, h az ott összeszedett kis tudásból írok majd egy cikket. vagy ne? -
Bulitt
addikt
válasz Játékos #3120 üzenetére
miért nekem van? Azt nem tudom hogy mennyit kell neki adnod, bios 1,5V-nál az enyém már elviszi. Jellenleg 1440FSB-vel megy a proci, de tuti itt is vannak szintek mint a dram aránynál hogy mikor megy igazán jól és mikor nem. 1300-1333 valszeg egy ilyen "JÓ" kategoria
De valszeg arra fogok menni hogy az éreszhető gyorsaságot adja, ne pedig a teszt győzteseket. Azal egyébként se megyek sokra, bár az az 51ns- ott van
[ Szerkesztve ]
-
Hurkaleves
őstag
Ha már szintiboynál tartottatok: szinti - itt már annyira nem szomjas és anyukájával, ilonnyal, a táncosnővel
Tavaly nyáron kiskörén egyik haver bekattant és lehívta őket.. hát elég jól sikerült, bár többt nem kérnék belőlük
ui.: bár nem látogatom a vizes topicot, de Nyugdíjas felhatalmazott , h hozzászóljak
-
Nyugdíjas
nagyúr
Na ez! Szóval ez aztán na! Bhászkij Szó szerint belekönnyeztem, és fél órát nyeritettünk lakótásal úgy, hogy szerintem harmadik srác a másik szobában felébredt,pedig próbáltuk türtőztetni magunkat
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Izzééé!
Nagyon okos, multimédijához értő kollégákat kérdezem...
Mivel tudok olyantot csinálni, hogy avi-ba beleheggesztem a feliratot fixen? PMP nem annyira szeresse a külön feliratfile-okat"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz yakuza.tora #3136 üzenetére
Vazzeeeeh!!!!!
Nekem külön poén,mert én naponta járok ott
Hogy találtad ezt?"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Játékos
addikt
válasz Nyugdíjas #3137 üzenetére
Még nem csináltam ilyet, de a Virtualdub meg tudja oldani, ha igaz. DVD-ről AVI-ba kódolás esetén viszont a DCDX. Azt már használtam is!
Fuzik jóvoltából D5-tulaj lettem. Hááát...nem is tudom... az a szivattyú nem igazán jó semmire se! Mondjuk annyi, hogy a vizet kurvajól keringeti, de másra nem jó... Kizavart a radiból konkrét 1,5 dl levegőt! Ha nem látom, el se hiszem!
"Nem rossz"...B@bL3ve5
vagy ez nem természetes mindenhol?[ Szerkesztve ]
-
-
yakuza.tora
addikt
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz yakuza.tora #3142 üzenetére
Mi viszeladók vagyunk náluk, és ha lesz következő rendelés, akkor megbeszéltem a kollégával, hogy hozzácvsapunk egy gumimacit, aztán ha megyek az áruért kiváncsi leszek az arcokra
-
fuzik
aktív tag
Maciisten tisztára odavan a feles radis -ban .
Nem pörgetjük meg neki egy kicsit azt a topikot is ?
-
Bulitt
addikt
hy all
kérdés 700mb darabolva 47 részre. egyesités és kicsomagolás 33mp az jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest