Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz DEV_NULL #9817 üzenetére

    Ez ~225W, ha a tuningot is beleveszünk ~250W, erős tuningot akkor ~300W. Két single 120as radi akkor annak mindenképp 60 vastagnak kell lennie. De még így is határeset. 80 vastagot nem ajánlok, mert extrémen drága és nem biztos hogy elfér, meg az már jobban szereti a két venti szívó-nyomó felállást, ergo 4 venti kéne.

    Ilyen radit elég nehezen kapsz használtan, úgyhogy azt valószínű újonnan kell. A szivattyú ha szerencséd van kapsz olcsó DDC-t vagy Eheim HPPS-t használtan. Illetve a két blokk is használtan, de van egy egész olcsó 8 ezres Alpha blokk újonnan a VGA-ra az bővel elég annak a kártyának.
    A radi 12k körül van újonnan. A 80 vastag meg 18k körül. Darabja persze. Egy olcsó szivattyú ha épp van akkor 10k alatt. Meg olcsó blokk az 5-8k körül. Ja meg még tartály is 3-5k.

    50 ezret számolj rá. És persze ez a jobbik eset. Ha ilyen 20 ezred van rá max akkor felejtsd el. Akkor vegyél egybevizet kettőt és azt tedd rá. Vannak páran akik így csinálják, annyira nem rossz az se, ha az ár az egyik legfontosabb de mindenképp víz kell.

Új hozzászólás Aktív témák