Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Demo07

    aktív tag

    válasz abridabri #60044 üzenetére

    TT pacific-em van, a hőfokot szépen,pontosan méri, meg amikor kell akkor riaszt hőfokra és túl alacsony áramlásra külön-külön.
    A Flow az nem olyan pontos mint az aquaero-nál állítólag,de nincsen ahhoz összehasonlítási alapom.
    Nálam akkor mérte egész pontosan a flow-t ha volt előtte-utána 10-10cm olyan szakasz amiben nem volt hajlítás. Akkor kb 2-3 L/H volt a difi, áramlástól függetlenül.
    Ami számomra negatívum a TT-vel, hogy a táp csatlakozója baromi rondán van megoldva, felül van, és kb 1cm magasan kilóg a cuccból, pedig hátul is simán lett volna neki hely... érthetetlen módon még is szem elé került.De legalább baromi hosszú a tápkábele, kb 70-80cm, sata véggel.
    Ami azért valamilyen szinten korlátoz is a beépítésben, ha pont az a felső 1cm(tápcsati) ami már nem mindenhol fér el :W

    Jelenleg csak előtte van 10-12 cm cső a bemenő oldalon, a kimenőn egy 90°adapterrel egy egyből a GPU blokkba megy, így az alábbi dolgokat produkálja:
    -Alacsony áramlás(40L/H) mellett téved azért... akár 7-10L-t is, mivel másodpercenként többször is frissíti az értéket!
    -Normál áramlás(65L/H) mellett már csak 3-5 L között van a pontatlansága, nekem ennyi még belefér.

    Előnyként annyit,hogy se program se semmi, szem előtt van, egyből látod az adatokat, és nálam max áramlás mellett, 230 liternél sem hallani semmi hangot a belső mechanikájából.
    Remélem valamit segít ez is a döntésben. :R

    ELADÓ vízhűtés cuccok: EK HDC 16mm fittingek

Új hozzászólás Aktív témák