- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
jozef72
tag
válasz nyunyu #28338 üzenetére
Egészen addig nekem is szar volt míg a C0-ás procit nem cseréltem E0-ra,előtte bármit módosítottam nem reagált rá,illetve annyi volt az Idle,mint most a Load.
Egyes Wolfdale procik (C0) hibás adatokat közöl.
Az E0-ban ezt javították,elképzelhető esetleg hogy nálad is ez lehet a gond,nem tudom.
Nekem kizárásos alapon is csak a CPU maradt utoljára,és mivel ennyi pénzt beleöltem,inkább ráfizettem egy ugyanolyan E0-ásra,és azóta nincs gondom,ja meg kevesebb fesszel beéri.
A C0-t felpolíroztam,az sem hozott javulást.
Én is cseréltem CPU blokkot radit,radikat,amit csak el tudsz képzelni.[ Szerkesztve ]
Aranyszabály,akié az arany,az hozza a szabályt.
-
Joshi
titán
válasz nyunyu #28338 üzenetére
Nyomtam egy 1 órás Prime95 tesztet de úgy hogy a VGA is terhelve volt. Bizony nem mind1 a hőmérséklet szempontjából, mert még fél óra után is emelkedett a hőmérséklet igaz már nem sokat, kb 40 perc után álltak be a hőmérsékletek 33.0-33.5 C°-os vízzel. Na most nálad mindenképpen túlmelegedésről lehet szó ugyanis amit jozef72 mondott hogy a steppingből adódóan lehetnek fals értékek attól még a VGA-nak aránylag alacsony hőfokon kellett volna maradnia ráadásul a 44 C°-os vízhőmérséklet piszkosul magas. Mivel az Idle hőfokaid jók csak a Load rossz ezért a hőleadással van a gond ami viszont sok mindentől lehet. Lehet hogy a ház olyan helyen van hogy a levegő megszorul, de lehet a folyadéktól is aztán ott van még a pasztázás stb, ezt neked kell kitapasztalnod. Egyébként én is GlycoShellt használok de csak 10%-os arányba és még úgy is szép kék színe marad igaz nálam ez nem látszik a fekete cső miatt.
ui.: nem is offoltam be a szöveget még is kiszürkült.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest