- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- HDMI topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Asztrofotózás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Fawkes
őstag
Na?
Akkor minden ok. -
LukE
veterán
Mivel a felmenő víz majd le is jön, ezért a magasság annyira nem érdekes, inkább a blokk+radiátor+csövek/csonkok/könyökök ellenállása. Ja leírásban ált. adnak valami kis diagramot, hogy adott magasságnál mennyi is a vízszállítása. Amit ráírnak, az a max, ~0 magasság, ~0 ellenállás.
de azért a konfig érdekes lenne, főleg, hogy hány blokk (CPU, NB, VGA, vinyó, táp)
Ha sorbakötsz két ugyan olyan ventit, akkor mindekttőnek 6-6V-ot kell kapnia. U.olyanok?
Tápkábelt azért valahogy védd be, gépen kívül könnyen elszakadhat, megsérülhet. (szigszallaggal a vízcsőre, úgy azért csak nem megy szét.)''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
zeros
tag
Vízhűtés...
Már van halkabb léghűő, mint bármelyik vízhűtő, drága, de legalább rizikós a használata, mer ha valami elszaródik (márpedig az ördög nem alszik) -
válasz Phantom Lord #709 üzenetére
A gyári sett mennyibe kerül? Nem drága?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Atlantis
veterán
válasz Phantom Lord #711 üzenetére
Nem olvastam végig a 700 hozászólást, ezért bocs, ha leírtad: honnan szerezted be és milyen házad van, amibe belefért?
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
-
vicces
addikt
ha van konkrét ötletetek a feltlötő - kiegyenlitő tartályra, ne kiméljetek!!
igazábol, ha találnék a szilkoncsőre gyors csatikat, akkor már meg is oldodna a probléma.:)
-
Szeni
aktív tag
No szóval:
1.) Forrasztás: ónnal; pákával (bazi nagy kell) vagy gázégővel.
2.) Keményforrasztás: réz pálcával; lánghegesztő apparáttal (dissous).
Gondolom ezt a másodikat hívod te hegesztésnek.
A keményforrasztás - mint a neve is mutatja - egy erősebb kötést eredményez. De SZVSZ a lágyforrasztás untig elég, egyszerűbb és te otthon is meg tudod csinálni. -
Fawkes
őstag
Ploszi na mi van mondj már infót a innova zalman kombóról...
-
Fawkes
őstag
Nem is mondok semmit...
http://www.modding.hwupgrade.it/news/170.html -
Fawkes
őstag
Namégegyszer...
Nem is mondok semmit...
http://www.modding.hwupgrade.it/news/170.html -
Fawkes
őstag
-
Ploszi
senior tag
-
Dirtyz
őstag
A hőleadó radiátoromon 16-os a beömlőnyilás, a szivattyúmon 10-es, hogy tudom a kettőt ősszehozni? Melyikre kell szűkitőt, bővitőt rekni?
Védd a fákat, egyél hódot!
-
aurum
senior tag
jobb ha a tomlo vastagabb mert akkor kisebb az aramlasi veszteseg, => a szivattyut bovitsd fel. HA nagyon lefogja a szivattyut a rendzser akkor zorogni fog. mert kicsi a vizelvetel ezert jobban porog a rotor. Ilyenkor meg kell lekeni a csovet a szivattyu utan. nem fog annyi viz menni a csobe mint eddig, 1..5 fokot felmegy a prociho de teljesen zajtalan lesz.
I fuck the corner of your mouth, my dear Alexander!!
-
westlake
félisten
haliho. kb 300 hozzaszolas ota nem irtam semmit.
orom latni, hogy meg mindig megy a vizhuteses topic.
(nem ugy ertem, hogy nelkulem nem negy!)Play nice!
-
Cane
őstag
Tudtok mondani néhány megbízható vízpumpa márkát?
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
deepwell
aktív tag
Van e valakinek tapasztalata a Zalman ZM-WB2 CPU blokkal???
mennyivel jobb mint az ordasie ???Framerate is LIFE !
-
gery03
senior tag
Hi! Már elég régen írtam! Főleg azért mert a gépem most nem igazán megy.
Van egy szivattyúm. EHEIM nemtudommilyen És ez nem külső, hanem belső szivattyú, tehát csak 1 csonkja van. hogy oldam meg a másikat. Már volt egy próbálkozásom, de az azzal végződött, hogy leszakadt. A szilikon nem bírta. Hegesztés, meg ilyesmit ne mondjatok, mert műanyagból van, szóval legfeljebb olvasztás jöhet szóba, de inkább kihagyom. Várom a tippeket.
Üdv.: gery03 -
LukE
veterán
szilikon erre nem igazán alkalmas. (jókor mondom)
epoxi, viszont tökéletes lehet, ha nincs túl sok agresszív trutyi a vízben. Ugyan én réz T-t meg csonkokat ragasztottam, de 8 hónap alatt semmi gond. Van egy darab ami nem volt vízben, azt ha akarnám sem tudnám szétszedni''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs