- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
deepwell
aktív tag
-
deepwell
aktív tag
Ordasi blokjarol nem mondod meg hogy hazilag lett csnalva, hidd el. Amugy ha halasnal veszel pumpat, akkor keszulj fel arra, hogy fogsz vele szivni rendesen .... tudni illik, nagyin ritka a zart rendszeru pumpa, es egy nem zart rendszeru azza alakitani meg macera, tudom, mert en egy novat alakitgattam, es meg mindig nem tokeletes, bar legalabb (ebben a pillanatban) most nem folyik
Framerate is LIFE !
-
deepwell
aktív tag
-
deepwell
aktív tag
hi ... esetleg tudnal nekem kepet csinalni a hutesedrol ?? a pumpa erdekel legfokebb
amugy az enyem a http://deepwell.ini.hu/szamgep/index.htm -n megtekintheto ! annyi hogy itt meg a regi pumpa van, na meg a venti is cserelodott azotaFramerate is LIFE !
-
deepwell
aktív tag
hm az elozo link helyett !
http://endre.dunaweb.hu/deepwell/szamgep/index.htm
igy mar talan jobbFramerate is LIFE !
-
deepwell
aktív tag
hehe LukE neked be kellene tiltani az ejszakai PH zast !
amugy nagyjabol igazat beszel a tag .. tehat ha szep vizhutest akarsz nem kadast akkor kell egy tagulasi tartaly. nalam egy atalakitott benzinszuro ! (500 Ft) szerintem a rele tapbavalo beszerelese mindenfelekeppen igenyesebb, mint ha ott logna a rele egy floppy tapon de persze tenyleg csak akkor erdemes szetkapni a tapot ha lejart ra a gar. ( Chieftec tapnal mondjuk ez gondot jelenthet )Framerate is LIFE !
-
deepwell
aktív tag
Ugye ezt nem gondoltad komolyan !!! Igazabol az a jo amit mondasz, de konyorgom olvasd mar el a topik minden hozzaszolasat !! minden masodi hozzaszolo azt mondja neki DRAGA ordasi cucca, pedig o 20e adja az egeszet komplettben, te pedig azt mondod, hogy vegyetek meg 20000 Ft-s EHEIM pumpat ??? (legolcsobb helyen 19000) !
p.s. a haverommal megtortent, hogy szallitotta a gepet, mentek lanpatyra, es levego kerult a pumpaba, persze nem legtelenitett, bekapcsolta jatszott 1-2 orat, aztan eszrevette, hogy nagyon meleg a cpu ja, de pont akkor tartottak szunetet, igy kikapcsolta a gepet, 20 perc alatt lehult, aztan ujra 2 ora jatek, es igy ment a party vegeig, csak aztan vette eszre, hogy egy gramnyi viz nincs a pumpaban !!! Jah a proci egy P4 2.0@3.0Framerate is LIFE !
-
deepwell
aktív tag
Van e valakinek tapasztalata a Zalman ZM-WB2 CPU blokkal???
mennyivel jobb mint az ordasie ???Framerate is LIFE !
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest