-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
Kérhetnék majd tőled is egy véleményt, ha nem nagy fáradtság?
Sokáig szemeztem a Spunky-val, olvastam jót-rosszat is róla, engem leginkább az alapzaja tántorított el, meg az hogy önállóan, "áltában", használat nélkül is nagyon hamar lemerül a tok, de lehet csak 1-1 hibás, vagy korai termékről írták.
Remélem a tieddel minden rendben lesz!* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
vond
MODERÁTOR
Na, 5 nap alatt megjött a Tronsmart Spunky Beat.
Basszus, ez rohadtul kicsi. Maga a két füldugasz, de a töltő/doboz is. Melóban vagyok, de feltöltöttem, és gyorsan ki is próbáltam. Szuper kis cucc. A gyári gumiharang instant kuka, mind a három méret. Nem tudom, ez kinek jó, de szerintem nem sokat érnek, mintha papírból lennének. Viszont átraktam rá az "ezer éves" vezetékes JVC fülhallgatóm masszív harangját, és ezzel nagyon jól tapad a fülembe, valamint brutál jól is szól.
Otthon majd még jobban letesztelem, hangminőségre, alapzajra, meg akkuidőre, stb. Az érintéses irányítást még biztosan szoknom kell, de alapvetően pozitívak az érzéseim. Szerintem jól megleszünk.
Köszi az ajánlást és a segítséget mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest