- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Takarítottam, kéretik a politizálást a Poltopikban folytatni, de ott sem ilyen hangnemben!
Köszönöm!Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
vedini
őstag
Thrawn mióta modi
valaki elküldhetné priviben miről maradtam le
remélem nem az én hangnememmel volt a gond[ Szerkesztve ]
workworkwork...
-
dokar
addikt
Pl az is ki lett törölve, ahol leírom, hogy elmegyek a Plusba.
Szóval nyugalom megzavarását okozhatják a következő sorok olvasása (csak saját felelősségre!):
Voltam a Plusban asszonnyal. Vettem 2 zacsi tortilla chipset és hozzá dip-et (mártogató) csípős salsa és sajtos. Továbbá 2 Arany Ászok-ot is, mert az a kedvenc söröm. A két tábla csokit pedig az asszony kapta. Utána itthon megnéztük a Cloverfield-et (dmd verzió).
Egyébként pedig Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek. Politika miért nem fér bele?
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
Egyébként erről a boltos témáról jut eszembe: voltatok már az új Lidl-ben?
Pár napja nyílt, itt van a közelben. Ma oda is bementünk, hát egy nagy rakás kaki, pedig mekkora hájp volt körülötte. Nem is vetünk semmit, aztán amiket kinéztünk, azt a Plusban olcsóbban megkaptuk. Röhej.extra - SEXRay
-
vedini
őstag
sajna lusta vagyok átnyálazni az alapelveket, de biztos nincs ott, hogy itt ne lehetne kifejteni a veszprémi közösség mit gondol a napi eseményekről
a csúnya szavakról lemaradtam, azt lehet/kell moderálnimeg téged is lehet moderálni, kit érdekel mit hol vettél
most nézem uri műsorát, hát iszonyat, szavakat sem találok
workworkwork...
-
kovi
senior tag
Ez az moderátorok, csak védjétek ti is a kormányt. Ne lehessen véleményt írni. Mi a fene ez? Annak az időnek már vége, hogy miniszterelnök úrnak nevezzem azt a "rágcsáló állatot". 2008-ra márcsak a kemény szavak maradtak. 2009-re kitudja...
Egyébként a téma: " Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek".
Arról beszélek amiről akarok, maximum finomabb hangnemben.Ha a SiS chipeket szidom így azért is moderrelnek?
Az vígasztal, hogy többen vagyunk mszp ellenesek, mint mszp talpnyalók.
Ebben a hsz-ben nem volt semmi durva szó.
GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
rsx
aktív tag
Üdv
Eladó lenne AEZ alufelni(7"x17" ET35 5x100) egyik minimális eztétikai hibával, + Yokohama S306 gumik(205/40/17")
Ezek lennének
Privi vagy telefon[ Szerkesztve ]
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
-
L!NK->Q3
senior tag
Hi all
samsung 1gb ddr2 533mhz érdekel vkit? ha igen akkor privi- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
kjanek
tag
E8200 dobozos bontatlan.
FPO: Q801A283
37000FtDell C600
• Intel Mobile Pentium III 850/700 MHz processzor
• 256 Mb SD memória
• IBM 10 Gb HDD
• Hitachi CD-RW/DVD combo
• 14" TFT kijelző
• Ati Rage Mobility M3
• ESS Maestro 3 hangvezérlő
• 3Com 3C556 hálózati adapter
• 3Com MINI PCI 56 kbps modem
• S-Video kimenet
• Infra port
• 2 x PCMCIA csatlakozás
• 1 x USB port
• 1 x párhuzamos port (LPT)
• 1 x soros port (RS-232)
• PS2 port
• 220 V-os hálózati adapter
• 2 darab eredeti Dell akkumulátor 4460mAh 100%-os állapotú.
• FDD cserélhetőKitűnő állapotban
Irányár: 47000Ft -
helkis
veterán
uff!
mindenki lelépett a tavaszi nagytakarítást követően?
vennék E21xx proci, jól tuningolhatót, reális áron!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
hoppá, felszámolták a Bluefish-t!
meg a HOC-is..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
kovi
senior tag
Hál isten jómagam nem voltam kapcsolatban egyik céggel sem. Viszont hallottam problémákat garanciális ügyekről, balhékról.
Ez egy idő után visszaüt, ha szemetek a vevőkkel. Még pesten is ahol nagy a vásárlóközönség. Én ugyvagyok vele hogy ha valahol 500 forinttal drágább valami, de szeretek bemenni vásárolni, akkor inkább odamegyek. Tudom, hogy ott intézik a garos dolgomat és kedvesek is velem.
Jó persze Pest más, sok az állat vásárló, joggal készülnek ki az eladók. De én ebben látom a jövőt. Ez az időtálló, stabil vállalkozás alapja ami az utca emberéből él.GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
helkis
veterán
kezdetben olyan olcsó volt, hogy megérte Győrből felmenni pestre egy komplett gépért a délibe a cuccokért kocsival.. anno abit KD7-R, 2x256Mb ram, AXp2000+ meg asszem Radeon 8500-öt vettem náluk, hasított mint a szél rajta a GTA3..
aztán mentek fel az áraik, terjeszkedtek,a "szolgáltatás" is romlott, sok hozzánemértő a pultban, garcsere problémák, különböző fúrumok alapján lehetett jósolni, hogy leáldozóban van a kékhal, talán a sulinet tartotta életben őket (mint pénzmosógépet), így hosszútávon nem lehet életben maradni, ahogy kovi is mondja, nem kár érte hulljon a férgese.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
madve
tag
Meg ne felejtsétek el a vámos és Apeh-es bácsikat sem akik megjelentek náluk.... Persze a hír úgy szól, hogy nem a hatóságok kezdeményezték, de biztos így előzték meg őket...
A HOC-boltot sajnálom. Néha rendeltem tőlük cuccokat, azokat emiket a környéken bajos volt beszerezni, igaz ez már elmúlt. Szerintem náluk igazán talán a kereskedelmi szakértelem hiányát érzem. Bár olvastam az indokukat. Ki tudja...[ Szerkesztve ]
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
dokar
addikt
ki jön még veszprémből a május 3-ai ph!-s autóstalira?
extra - SEXRay
-
Male
nagyúr
Index színvonal: Katt
"Herendy porcelán"
-
dokar
addikt
asszonyt nem viszem , szóval free ride akár el is vihetlek.
ha előtte rendesen felkészülsz az érettségi vizsgára, akkor nyugodtan eljöhetsz, hiszen nem az utolsó napokban kell tanulni. DE: ez a te felelősséget, te döntésed kell hogy legyen.természetesen reggel indulok veszprémből és este jövök vissza.
vedini: te is beszállsz?
[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest