Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    Huhh.. gyerekek, ez durva. Adatvédelem arcul csapása :U
    Egy ismerősömnek próbáltam (volna) tévé árakat mondani, hogy x csatorna mennyibe kerül, y csatorna mennyibe, mivel nekem tévém (előfizetés) nincs, így az árakat nem vágom.

    Első furcsa dolog: nincs ár "csak úgy"... Kell hozzá cím... Miért? A Spar se titkolja addig az árakat, míg nem adok személyit :U

    A második, ennél durvább: próbaképp megadtam a saját címem, nem volt kedvem visszahívni az ismit csak azért, hogy az emelet/ajtót is bekérjem tőle. Erre jött a hideg zuhany: közölte velem a weblap, hogy ezen a címen már van szolgáltatás. Próbaképp beírtam a környéken pár random címet (nem nehéz, listából kell csak bekattintani), és a legtöbbre közölte, hogy itt már van előfizu. Ez azért elég durva, nem?

    Harmadik:
    Mivel máshogy nem sikerült, pls. valaki mondja már meg, hogy csak szimplán a tévé mondjuk közepes és legdurvább csomagja mennyibe kerül, pls. Általában három-négy csomag szokott lenni, mondjuk egy ilyen 50-60 csatornás, meg a fölötte lévő.
    Köszi!

    Na jó, utolsó kérdés mára: :D
    Szerintetek a Horizon Go helyett lesz valami Vodafone saját cucc? A Horizon Go ugyanis a Liberty Global terméke, gondolom, nem birtokolhatja a végtelenségig a Voda...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák