Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz Iceman17881 #79270 üzenetére

    A mediacard azon kívül, hogy kikódolja a kódolt csatornákat, nem tesz semmi mást, így saját menürendszere sincs. Ezért természetesen a tévéd saját menürendszerében fogsz navigálni, hiszen nem lesz boxod.
    Ha a koax kábelt most átdugod a boxból közvetlenül a tévébe, és elvégzel egy DVB-C csatornakeresést, akkor a tévéd megtalálja az összes UPC-s csatornát, amelyek között van huszonvalahány olyan, ami kódolatlan. Ezek mediacard behelyezése nélkül is nézhetők, és a tévéd menüjével tudsz közöttük váltani. Viszont arra készülj fel, hogy ha lesz mediacardod, és ezáltal láthatóak lesznek a kódolt csatornák is (legalábbis azok, amelyekre előfizetsz), ezen csatornák között kicsit lassabban vált majd a tévé, hiszen a kódolás feloldásához kell némi idő. Ez tévénként eltér, így csak akkor fogod megtudni, nálad milyen gyors ill. lassú a kódolt csatornák közötti váltás, ha meglesz a mediacard.
    (Plusz búcsút mondhatsz a műsorvisszanézésnek, a MyPrime-nak és az egyhetes EPG-nek, amiket csak a box tesz elérhetővé.)

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák