Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • senlo

    csendes tag

    Tegnap jött a szerelő beüzemelni a 240-es netet meg a TV-t. Az új boxot hozta a TV-hez. Nem éreztem h olyan forró volna még 1 órányi üzemidővel sem. Az alja melegebb de nem éget.Persze nem tettem hőmérőt rá.

    Eddig 30-as netem volt egy Technicolor TC7200 modemes wifivel. Este kipróbáltam speedtesten a netet, előbb wifi módban. 41 le 20 fel sebességet mért. ( A 30-as netem 29-30 le, 2,7 fel). Nem volt rajta más eszköz.
    Kábelen (102 le, 20 fel)

    Létezik, hogy ekkora különbség van a wifi és a kábel között? Én alacsonynak tartom mindkét módban mérteket a 240-es netnél.

    Eddig a Diginél voltam műholdas csomaggal. Csak a Spíler tv miatt váltottam. Egyébként nem váltottam volna.

    Ami még fura h a tv-re csatlakozást követően a horizon box ( a HD Média eszköz ikonon- ez az eszköz van hozzárendelve a upc boxhoz a Tv csatlakozásnál) a hang és kép is akadozik, a Digi box pedig nem. Már azon voltam h élek a 14 napos elállással. :( Mikor a NEM HD Média ikonnal (Média eszköz ikon) csatlakozik a upc box a TV-hez akkor stabilabb. Kb. 20 percen át akadozott ott is majd helyrejött azon és akadozás nélkül megy. A Digi box simán veszi mindkettőt.
    Kábel gond lehet? Vagy a HDMI bemeneteknél lehet gond? Nem saját kábel van egyik boxhoz sem.

    Gold tv-t rendeltem de csak pár csatornát engedett tegnap. Remélem ma már többet is fog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák