Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dzsekó

    addikt

    válasz Kami11 #119217 üzenetére

    Úgy néz ki van megoldás a modem módra. Betelefonáltam a 1270-re. Egy kedves ügyfélszolgálatos hölgy mondta, hogy ha biztosan modem módba szeretném tenni,
    akkor Ő központilag átrakja modem módba, és akkor jó lesz. De ha utána router módba szeretném tenni, akkor újra be kell telefonálnom az üfsz-ra. Nem lepődött meg, amikor mondtam, hogy hibás az új szoftver. Mondta, hogy valószínű majd jön rá frissítés. Telefon után újraindult a cuccos, toltam a routeremnek is egy újraindítást, és jó lett. Ma egész nap ment a home office rendben. Rámentem a CB felületére és eltűnt a connected devices és a modem mód menüpont. Most puritán 3db menüpont van. Tehát tényleg nem tudom most már állítani a modem módot, de nem is akarom. Illetve azt nem tudom, ha tolnék egy factory resetet, akkor hogy bootolna fel a CB. Valószínűsítem, hogy router módban, de inkább nem próbálom ki, mert most működik.
    Úgyhogy neked is javasolok egy 1270-et, hogy tegyék központilag modem módba a tiédet is. A DMZ nekem nem jó, mert használok olyan cuccot, aminek közvetlen net kell. Tehát a WAN-jára kapja a router a publikus IP-t. Meg lehet bonyolultan oldani, de így egyszerűbb volt.
    Másik helyen a fekete CBN-t hagytam router módban, mert ott nem olyan fontos, hogy modem módban legyen.

Új hozzászólás Aktív témák