Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz gduck #103220 üzenetére

    Visszanézés se marad, mert a PC-ről/laptopról webről eltűnik (legalábbis jelen pillanatban ami a vodatvt illeti), az appos hülyeség meg csak boxos QR kódos bohóckodással aktiválható. Nem tudsz egy natúr email címmel belépni, tehát frissítés, újratelepítés, másik telefon vagy tablet és máris rohanhatsz haza "boxozni". Marha kényelmes, név meg jelszó helyett.

    Mi van még, maga a box... ahol "majd mi eldöntjük mit és mikor és hol és meddig nézhetsz vissza", eddig is ez volt, csak most még jobban.

    Meg boxhoz plusz UTP kábel plusz HDMI-ről hangkivezetés ha kell plusz eszköz. Tiszta gagyi. Ezért kérdeztem, hogy nem felvevős netes HD-s csak a Pace HD volt? Azt kéne osztogatni alapcuccnak, hogy legalább HD legyen már mindenkinek meg HDMI, ha ez úgy mond alap, plusz a beépített modem, hogy ne kelljen plusz egy madzagot átvezetgetni a lakáson. Nem baj, már be van készítve a WDS, aztán ha a box még amiatt is háklis lesz, hogy esetleg nem a UPC-től kapja a netet, még azelőtt földhöz vágom, hogy megérkezik a lakásba. LOL

Új hozzászólás Aktív témák