- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszó
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék előfizetőktől. Egy hónapja kötöttem előfizetést, még nem érkezett számlám. Mikor szokták küldeni? Kb. egy hét múlva külföldre megyek 3 hétre. Ha addig nem kapok számlát, hogy fizetem ki? Egyenlőre nincs ügyfél kódom, vagy számom (nem tudom itt hogy nevezik), azt sem tudom mennyi lesz az összeg. Mert ha ezeket tudnám, meg azt hogy milyen számlaszámra utaljam, akkor nem lenne gond. Telefonon már próbáltam hívni őket, de az egy katasztrófa, feladtam. Ide-oda irányítanak, de emberrel nem sikerült beszélni. -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy kb 1 hónapja miért megy az tv2 és az RTLKLUB 16:9-től is kisebb képben??
alul felül fekete csík látható plazmán, azaz nem teszi ki teljes képernyőre!
Köszönöm előre is! -
kaboska
aktív tag
-
molvany
senior tag
válasz bluobluo75 #3207 üzenetére
Vagy a beltéri beállításainál vagy a TV - nél.
Mivel nekem Modullal van a Kártya a TV - ben így a beállítások csak a TV - n lehetségesek.
Ilyen jelenség nálam sincs. Tehát valószínü hogy csak nálad kell valamin változtattni.WhatsApp :+491737182060
-
molvany
senior tag
válasz bluobluo75 #3209 üzenetére
Mivel nekem TV - ben van a Kártya, így csak a TV - n ( vagyis a TV - t ) tudom állítani.
A menüben a képbeállításnál. De ez a TV - re vonatkozik álltalánosságban. Nem külön csatornára.WhatsApp :+491737182060
-
elodman
aktív tag
RÉMHÍR ???!!!
Fontolgatom egy műholdas szolg. igénybevételét, de ennél a cégnél az új, mától érvényes tarifák kissé felháborítóak, majd 2x-esére emelkednek ??!!
A többi szolg. is követi vajon?
Csomagkínálat
Alapcsomagok
Havi előfizetési díjak
bruttó (Ft)
1.) Direct Light csomag
4.500 Ft
2.) Direct Medium csomag
5.200 Ft
3.) Direct+ csomag
6.240 Ft
4.) Direct Medium DVR csomag: tartalma megegyezik a Direct Medium csomagéval, a beltéri egység típusa Philips DSR 8111
6.770 Ft
5.) Direct+ DVR csomag: tartalma megegyezik a Direct+ csomagéval, a beltéri egység típusa Philips DSR 8111
7.810 Ft
6.) Családi csomag
5.510 Ft
7.) Plusz csomag: Viasat Explorer, Viasat History, AXN, Cartoon Network, TCM, Boomerang, Blue Hustler, SportKlub, MGM
1.305 Ft
8.) Plusz Sport: tartalmazza a Plusz csomag csatornáit + SPORT1 és SPORT2 csatornákat
1.825 Ft
9.) Direct+ promo: meglévő Direct Medium, Direct Medium DVR, vagy Családi csomag előfizetők által igénybe vehető kiegészítő csomag
1.000 Ft -
elodman
aktív tag
válasz Motion_Blur #3213 üzenetére
Nem nézted a hatályos listaárak pdf-t talán ???
-
Diego2002
tag
válasz elodman #3212 üzenetére
Ezek szerintem a hűségnyilatkozat nélküli árak. Ha aláírsz 1 évre, akkor azt kapod, ami itt van: [link]
Sőt fél évig még olcsóbb...
Nekünk már lejárt a hűség, de nem emelkedtek meg az árak a pdf-ben lévőkre, szerencsére... Ha így történt volna, akkor már lemondtam volna.
[ Szerkesztve ]
..::Diego::..
-
molvany
senior tag
válasz elodman #3219 üzenetére
Helló,
A 21. - ik században vagyunk. Szerintem nem gyöznél csodálkozni, ha valaki elkezdene mesélni, mit is tudnak a müholdak
Hogy erröl hány kötetet lehetne írni, talán senki sem tudná megmondani.
A müholdak még azt is megtudják mondani, hányszor vettél éjjel alvás közben levegöt.
Egy kártyát ( müholdas vétel ) letiltani már nem is téma.Mesélek egy mesét
Régebben Digis idömben több napos nem használat után sem kép sem hang nem volt.
Felhívtam a Digit ( Külföldröl, mert itt vagyok ).
Bemondtam az Ügyfélszámom, és mire befejeztük a beszélgetést már nézhettem a TV - müsort.
Ja, Digi is Müholdról jönWhatsApp :+491737182060
-
bluobluo75
őstag
válasz molvany #3208 üzenetére
Mivel házfelújítás van és van olyan beltéri amit nem használok és használatban szeretném tudni nehogy letiltsa egy idő után a UPC, betettem egy másikat amit már rég nem használtam és érdekes, hogy a probléma megszünt, így nem a tévének, hanem a beltérinek lesz baja, csak kérdés, hogy komolyabb baja van, vagy megtudnám én is csinálni?
-
molvany
senior tag
válasz bluobluo75 #3221 üzenetére
Sajnálom, de nem tudom a választ.Ekkora Technikai tudással azért én sem rendelkezem
Ezt vagy szerelö ( mühely ) vagy ha a beltéri az UPC - é ( ezek szerint igen ) akkor velük kell egyeztettned a hibát és az esetleges javítást ( vagy beállítást ).WhatsApp :+491737182060
-
Bálint85
senior tag
az miért olyan fontos , hogy a tükör előtt lévő fej ferdén legyen beállítva? egyenesen nem lesz olyan erős a jel?
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
stmiklosi
tag
válasz Bálint85 #3227 üzenetére
Szevasz!
A fej azért áll ferdén, mert nem pontosan délre van a hold. Ha igy van (Astra 19,2) akkor függöleges.
Minél messzebb van a lakóhelyed déli irányától a hold, annál nagyobb az elfordítás szöge.
Nagyon sokat számít.. Ha a holdat kezded keresni beállításkor, akkor jó ha tudod szöget és helyből annak megfelelően állítod be, persze ez még nyers.Üdv: Stmiklos.
Tablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
LNx
tag
Sziasztok!
Nem tudom volt e már szó erről, de nálunk frissült a Humax HD szoftvere.
Új menüt kapott és most már engedi a lejátszást USB-ről, képeket, videókat és zenéket lehet megtekinteni.Ezek közül engem a videók érdekeltek leginkább, de első blikkre sajnos elég hiányos a szolgáltatás.
1. nem játszik le MKV-t,
2. a nem 1080/720p-s 16:9-es tartalmakat széthúzza, tehát pl a 21:9-es filmeket is, és hiába állítom a képarányt (WIDE gombbal, postaláda, automatikus stb)Érdeklődnék, hogy nálatok is hasonló-e a helyzet, és tud-e valaki ezek javítására valamit?
-
bogabi
senior tag
válasz kaboska #3235 üzenetére
Ez azért van, mert az MKV az egy úgynevezett "konténer" formátum. Ez azt jelenti, hogy az MKF fájlban nagyon sokféle kódolású audio és video anyag lehet. Hasonlóan a fiókhoz: egy fiókban is lehet zonki, alsógatya, bizbasz, attól még a fiók fiók. Ha a box éppen nem támogatja azt a kódolást, amit az adott MKV fájl tartalmaz, akkor az a fájl az adott boxon nem lesz lejátszható.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
stmiklosi
tag
válasz Bálint85 #3231 üzenetére
Szevasz!
Igen, ezt a programot én is használtam.
Meg ha most nagyjából beállítom, mert nem először teszem, alig alig lehet rajta"finomítani", de mindig lehet!
És ha a Dreambox WiFis routerre van kötve, akkor Andridos telefonon az EnigmaSignalMeter progit használva kiolvassa a boxból a beállítás legfontosabb paraméterét, a BER (BitErrorRate) számszerű adatát, amelyet a WiFin küld utánam. Rögtön látom is az állítás eredményét.Üdv: Stmiklos
Tablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
_Norbi_
aktív tag
válasz elodman #3217 üzenetére
elég egyszerű nem frissítik havidíjat havonta ,és nem kapja meg következő dátumot kártya ,és akkor fekete lesz egész csatornalista .tányér még veszi folyamatosan jelet mert kódolatlan csatornák attól még működnek .
semmivel nem ellenőrzik.
központban elindítja kártyát ha le áll akkor neked kell betelefonálni megint megnyomja bizonyos gombot te kártyádra ,és nem fizetsz leállítja avval bizonyos gombbal[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
törölt tag
a hangsúly a valószínűleg szón van...
azért az nem kevés összeg
ha megnézed a nagy multi bankokat, a külföldi kénytelen "finanszírozni" a magyar leányt, mert...
azért egy ekkora összeget szét kell majd teríteni a fogyasztókra, kérdés, hogy mindenkire, vagy csak az "érintett" részre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest