Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Bond 007

    őstag

    válasz killerjohn #1402 üzenetére

    Ez itt konkrétan erősen user error lesz..

    Először is: Ezek nem otthoni usereknek való eszközök (minimális hálózati tudást igényelnek), ha nem akarsz utána olvasni, akkor nem neked való. Pl az egyik szerinted problémára: azért nem frissíti tovább az ap-t mert a cloud key xy verziójáig támogatja a rajta lévő firmware-t ezért csak akkor engedi újabbra telepíteni ha a cloud key biztosan kezelni tudja. (józan ésszel bele gondolva tök logikus védelem, hiszen akkor meg azért sírná tele mindenki a fórumokat hogy hová tűntek az ap-k miután újabb firmware került rájuk. :U ) Nyilván ennek az az oka hogy feljesztik és bővítik a funkciókat, amiket nem tud lekezelni a régebbi unifi vezérlő.

    1) a UI nulla. NULLA. Minden szart konzolból kell csinálni, és lerohad az agyam. Nade ezen lépjünk is túl.
    Edgerouter lite-on remélem volt annyi gógyid hogy felraktad a legújabb firmware-t különben elhiszem hogy semmit se lehet grafikus felületen beállítani. (amúgy kb mindent be lehet ami normál felhasználáshoz kell) (user error pipa)

    3) nem lehet domain filtert hozzáadni a routerhez ????????????
    De lehet! (user error pipa)

    5) a leghalványabb elképzelésem sincsen, hogy hol (router CLI? CK-n nyitott debug console az AP-hoz?) lehetne megnézni 200 órányi linux kiképzés és gyártóspecifikus manual olvasás nélkül, hogy egy adott url miért tölt be ennyire lassan.
    Áruld már el mi a pék f---nak tettél be edgeroutert egy unifi hálózatba, ha egybe akarod cloud key-en keresztül vezérelni az egészet, és miért nem Unifi Security Gateway-t?! (USER ERROR!)

    Siránkozás helyett utána kellett volna olvasni dolgoknak, és nem össze kóklerkodni a dolgot.
    Érdekes módon nekem ugyanez a felállásom van otthon, és 2 családi házzal odébb is tökéletes wifim van uac lite-al :D
    Kezdetnek mondjuk le kéne szállni a magas lóról és befejezni a saját magad lejáratását, mert ezekről a bajokról szerintem 100%-ban TE tehetsz. Javaslom kezd az Edgerouter frimware frissítésével... :U
    Ha normálisan kérdezel akkor pedig segítünk majd..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák