Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sinick

    senior tag

    Sziasztok!

    Jön hozzám a digi 100/50-es csomagja és az ONT mögé kerülő, jelenlegi TP-LINK TL-WR841ND v5.3 routeremet egy TP-LINK TL-WR1043ND v3.x routerre szeretném leváltani.

    Elvileg nem kellene váltani, viszont azért váltanék, mert 10-20 torrent esetén a 841-es - főleg nyáron - bemelegedett és lefagyott, illetve legyen benne "tartalék", ha pl. 200-asra váltok. Nem kell, hogy többet tudjon a 841-esnél, teljesen megfelelő volt az is (1PC, 1 tablet, 2 teló, 1 TV YT, 1 médialejátszó YT, a fali LAN-om is csak 100-as). Gigabitest csak azért keresek, hogy legyen benne tartalék.

    Viszont...

    Valahol - talán ipon - hozzászólásai között olvastam, hogy a 1043-on - nem írták, hogy melyik hardver verzión - csak 16 db port forward állítható be.

    Emiatt kérdezem, hogy Wireless MAC Filtering, DHCP Address Reservation és Virtual Servers (NAT/Port Forwarding) esetében van-e darabkorlát?

    (A 841 V5.1-ben nem volt, legalábbis nem értem el ilyen korlátot illetve látok lapozás gombokat is. Wireless MAC Filteringből-ből volt 12 db, NAT-ból 3 db, DHCP Address Reservation-ból 8 db. Igazából csak a Wireless MAC Filtering hízik, az lenne a legfontosabb, a többi évek óta állandó.)

    Köszi: sinick

Új hozzászólás Aktív témák