Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Sebestyen01 #3125 üzenetére

    Igen ez a cheat dolog ez nagyon meredek. De ha ezt nem javítják a megjelenésig, úgy hogy már tudnak is róla. Az szerintem a játék végét jelentené, és az Ubisoftnak is a végső tőrdöfés lenne (némi túlzással). Mert az Ubi így is pengeélen táncol a játékos idegein mostanában. Egyszerűen nem engedhetik meg maguknak. Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy csúsztatnak a pc-s megjelenésen egy hónapot ha valóban nagy a baj.

    Itt az lehet még ezzel a gond, hogy valószínűleg nem véletlen tároltatták volna kliensoldalon ezeket az adatokat. Most ezt a rengeteg játékost mind szerveroldalról kiszolgálni lehet rettenetes laggot fog okozni. Vagy az egész adatbázist kisebb méretűre csinálják (adatmennyiséget tekintve). Nem tudom, hogyan tárolódnak ezek az adatok. Egyik megoldás lehet, hogy login screen-nél tölti le a szerverekről a játék, csak mindezt úgy kéne, hogy külsőleg ne lehessen "on fly" módosítani külső cheat programokkal. A legjobb megoldás a realtime adatcsere lenne. Kérdés ez mekkora netkód átalakítással jár.

    Másrészről meg bajos ez a téma, mert pc-n mindig is voltak csalók, mindenhol. Itt is lesznek, mindettől függetlenül is. És bajban lesz a fejlesztőbrigád emiatt, ezért fogják őket támadni, mert a beta esetében erre fény derült. De akkor sem szabad elfelejteni, hogy cheater mindenhol van sajnos. :(

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák