Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
3 perces bemutató
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint: Official Announce Trailer | Ubisoft [NA]13 perces alfa gameplay
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint: Official Gameplay Walkthrough | Ubisoft [NA]0. Amit eddig tudni röviden: GR B oldal
Open World ez is
Előzmény: Wildlands OPERATION ORACLE dlc
Közös előrehaladás PvE és PvP között (shared progression)
Ellenfél: Wolves, Colonel Cole D. WalkerHelyszín: Auroa Archipelago kitalált sziget, van rajta minden: homok, hó, dzsungel, stb.
Újdonságok:
- Álcázás: sárban, hóban, stb.
- Hulla cipelés
- Kerítés vágás1. PvE
Solo (nincs AI társ)
Coop
Sérülés-rendszer (INJURY SYSTEM, 3 szint)
BIVOUACS
Karakter >> Testre szabhatóság mint Wildlandsban +és még több
Karakter >> játék megjelenésekor 4 class lesz speciális képességekkel (eddig bemutatottak: 1) Sharpshooter - sniper specializáció, 2) Panther - cqc specializáció)2. PvP
Raid
PvE-ből áthozott karakter
Megjelenéskor már lesz PvP3. Post-Launch
Year 1 >> 3 epizód >> 4 havonta 1 új epizódAz oldalukon lehet regelni bétára.
Következő infó: 2019 E3 Ubi show (PvE infó)
Utána: Gamescon 2019 Augusztus (PvP infó)
Delux Edition:
-
ledgeri
nagyúr
Épp a nyilthétvége végén nyomtam végig az előzőt... Tetszett!
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
Elnézve az ellenfél ketyeréit, innen már csak egy lépés az exoskeleton és a falonfutás. Nagyon szeretem a sorozatot az első rész óta, de ez most... kár érte.
-
Danecay
addikt
Anno a Wildlands félbe, vagy inkább 1/4-be maradt, de most újra kedvet kaptam hozzá
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akkor ezt vesszuk.
Live-Die-Respawn
-
Achar
tag
Az Announce trailer ubinál mindig valami csilivili látványorgia, a megjelenéskor a grafika meg sem közelíti a trailerét. Egy upgradelt Wildlands, ami nagyon jó volt, de a fizikán remélem dolgozik még a fejlesztő, (az autók mozgása elég érdekes volt, a motoréról ne is beszéljünk...).
Lehet a Div2-be kellett volna ezt a többletenergiát beleölni, hogy ne legyen egy grafikai bughalmaz.
A wildlandsnál ha az ember rájött egy taktikára, akkor azzal végig tudta játszani az egész játékot, nálam elejétől fogva működött a Mesterlövész távolból - drónnal felderítés majd lerohanás meg support hívása kombó, így változatosság nem volt már benne a végére.
Amúgy a Wildlands-el jó felvezetés volt, nem fogok nyaktörve a boltba rohanni érte, de ha jó áron lesz (10 alatt) valszínűleg vevő vagyok rá. -
k-adi
nagyúr
Eddig pletyka:
- nem lesz AI társ solo-ban (singleplayer)
- Always-online connection
- Epic store (és uplay)kb. 3/3 ebből 100%
-
morfondőr
őstag
Discord-on lehet gyülekezni, megosztani az invite-okat, vagyunk már páran!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
Kezd elszállni Ubi az árazással, a Wildlands Goldot 15k körül vettem megjelenés előtt akció+20% kuponnal ubi store-ból. És ha még hozzá vesszük, hogy Division 2-nél letiltották a kulcsboltoknál az értékesítést, így frissen megjelent címet 60 € alatt nem igazán lehet majd megvenni, csak szürkéből. GMG-n pl. rendszeresen 40 € körül szokott lenni preorder akcióban.
Technical Testből ki fog derülni, hogy megéri-e majd az árát, Wildlands-nél is sokat már nem változtattak a végső megjelenésre.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
Ááá! 30+ ezret egy játék sem ér szvsz, még ha az ember meg is engedheti magának!
Kérdés, hogy a season pass is mit fog adni? Korai hozzáférést csak, és a többi kontent kifarmolható lesz, vagy teljesen új tartalmakat. Bár azt írják, hogy új szigeteket is kapunk.
Én nem egy játékot vettem már megjelenés körül akcióban, leginkább GMG-ről, 40€ körül, vagy Voidu-ról is. Ubi store-ban a Wildlands is akciós volt pre-order idején. De attól félek, hogy ez meg fog szűnni, már a Divison 2-t sem lehet megvenni csak a ubi store-ban vagy max dobozosan. (Epic-ről meg ne is beszéljünk )Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
duvi
nagyúr
válasz morfondőr #20 üzenetére
Nálam is GMG és ubi akció volt a legfőbb beszerzési forrás. Most vérszemet kaptak az Epices társulástól (persze, hogy a nagytöbbség az ubinál vásárol), mert irgalmatlanul felpörögtek a saját eladásaik. Gyanítom, hogy ezért vezették be a 3 hónapos korlátozást is Kérdés, hogy meddig hajlandók a játékosok kifizetni ezeket az eszement összegeket
-
Achar
tag
Mennyiiii?
Nagyon fel vagyok háborodva, valami nagy baj lehet az ubinál a fejekben, így pont nem fogják átcsalni az embereket az epictől,
A minap néztem , A division1 is valami 9000ft újra, miért? már sokan a 2-t tolják, az 1-ből meg a csalókat sem szűrik ki. A Wildlands is valami 9000 ft, div2 mellé meg ingyen volt. A far cry is egyre drágább, 10 fölött, és ez csak az ustoreban,Persze úgy is lesz olyan birka aki előrendelgeti, pedig a kiadót ezzel lehetne megfogni, ha csökkenne az előrendelések száma, talán olcsóbban adnák...
-
duvi
nagyúr
Elindult a technikai béta! Lehet tesztelni, de NDA van érvényben.
-
gyuromoj
veterán
PS-es kulcsot is uplay-en kell aktiválni?
Magyar accon elfogadta rögtön.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
tonermagus
aktív tag
Hát én hétvégén végigharcoltam magam a technikai bétán...
Sajnos az NDA miatt nem oszthatom meg a véleményem... Pedig igencsak kikívánkozna belőlem..
-
k-adi
nagyúr
válasz tonermagus #26 üzenetére
akkor minek írtál ide? hogy irigykedjünk ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
k-adi
nagyúr
Ubisoft:
We have the PunisherCD Projects Red:
We have John Wick -
oriic
HÁZIGAZDA
Mégis lesznek AI társak a solo játékosok mellé.
Live-Die-Respawn
-
melega
őstag
Én biztos nem adok érte 10 vagy 20 ezer Ftot:
A grafika semmit nem javult a Wildlandshez képest.
Szerintem a játékmenet sem sokat. -
ScomComputer
veterán
-
rup1u5
nagyúr
Most kaptam hozzáférést a technical test-hez én is. Hétvégén rálesek!
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Jani18
aktív tag
Van 3 meghívóm a technical beta-ra.Akinek kell írjon egy PM-et.
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
ScomComputer
veterán
-
Novver
senior tag
Sziasztok!
Akinek lesz kedve csapatban tolni, vegyen fel bátran uplayen
ID: Novver
Life is a game... The game is my life!
-
Kicsimix
őstag
Ha 3.-án amikor indul az Uplay+ beaktiválom az ingyenes próba hónapot,,, akkor 5.-én már tolhatom is a Breakpoint bétát?
Én most amúgy úgy látom ilyen árak mellett lassan jobban megéri előfizetni havi szinten.. Éves szinten sokkal jobban kijövök..
[ Szerkesztve ]
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Kicsimix
őstag
"PRE-ORDER FOR GUARANTEED BETA ACCESS SEPTEMBER 5 – 8
Become a Ghost in Ghost Recon Breakpoint and fight back against your former brothers in arms turned rogue on the mysterious and diverse island of Auroa.Pre-order now for guaranteed access to beta or register for a chance to play September 5 – 8."
Az Uplay+ al hozzáférek az összes beta-hoz nem?
-
Kicsimix
őstag
Nah : ) Bár most elgondolkoztam, hogy inkább megjelenésnél használom el.. De nem .. Ha jobban belegondolok van még bőven Ubisoftos játék ami kellene.. Ennek a játéknak a maxos kiadásából fél év Uplay+ kijön.. Úgy mindennel játszhatok.. Jah..Nálam ez lesz.
-
Kicsimix
őstag
-
ScomComputer
veterán
-
duvi
nagyúr
-
Đusty
addikt
Most nézem ez is 60€ amiből lejön a 20% ubipontokkal. Így sem olcsó de kicsit megjelenésig még magára találhatna a forint is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest