- iPad topik
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #78090 üzenetére
na, itt a szeló.
nagyon tanulságos.
kicsit bénán összefirkáltam, mire rájöttem, hogy elcsúsztam.tehát az alapsorod egyszerűen nagyon penge volt.
és a split sem volt hülyeség, mert én egy másik szelón (még előtted) szintén egyértelműen h-ra tettem.én a kombinációt dolgoztam át.
a 6/7-ed erre átgondolatlan volt.
szerintem.
a végén te nyertél vele, mert a harmadát raktad mint én, de így láthatod, hogy a tippsorod egyértelműen 5/7-ért sikított...a split h-nál ugye a 2. sor jött volna 52.300-ért. viszont 6 találatnál kb. fél milla.
tehát még 1x.
piszok jó volt az alapod, de megrakás átgondolatlan.
(ilyennél az, hogy 700 vagy 2.100, gyakorlatilag mindegy kell legyen, ha ennyire megnövekszik vele a nyerési esély.)****
és akkor a mai kis nyerőm.
betoltam 5-ttel, feladtam még 3-ért kommbikat.
aztána visszakapott 2k-val még lehúzattam, mert nagyon megtetszett.
ilyesmi jött volna tegnap is, ha nem szopat meg az agyonbosszankodott benzikutas mizériám...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Speedhs
őstag
válasz B-L-A-C-K #78099 üzenetére
Hát, van aki ennyiből már tudna építkezni rendesen. Ha nem használtam volna fel bclices bónuszt, akkor ez menne most át oda, valami 10-es oddsra.
(#78100) cannibal Köszi, ne tévesszen meg a látszat, mínuszban vagyok összességében. Még 40 k biztosan kéne ahhoz, hogy az eddigi pályafutásom bukásait visszahozza.(#78102) szab.tam Nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #78104 üzenetére
giigz kollégánál több esélyünk van rá.
de még 1x.
akármennyire próbáltad előadni a "kami" magyarázkodó dumát, piszok jó alapgondolat volt.***
"betoltam 5-ttel"
na, most vettem csak észre. kapok majd ezért fő helyesírás oktatónktól...
(#78103) Speedhs
(a tegnapi után rámfért. az agyamban a sérült érfalak most kicsit visszaépültek...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
Ace owner
addikt
válasz B-L-A-C-K #78139 üzenetére
Lehet 3/5-be megrakom, meglátom úgy mit hoz. Toltam 2k-t fospróra is, amig nem találok bónuszolni valót betclicen ott is nyomom.
Tényleg, hétvégén lesz valami amire érdemes ellőni a bónuszomat? Mostanában annyira nem foglalkoztam a mixeléssel hogy azt sem tudom milyen bajnokságok futnak.. Ha jól sejtem hamarosan kezdődik a szezon.
Galaxy Fold 4
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #78172 üzenetére
napi élményeket néha megosztok, konkrét általános számokat, nyilvánosan soha.
(magunktól nem sajnálom az infót, de az only read-esektől igen. gondolom, tecccik érteni.)
****egyébként az ilyen kombis kamikkal el lehet napi 1-2k-t bohóckodni, és ritkán bejön valami kötés belőlük.
de ha 1x telibeveri, akkor kasza.
meg amikor 2-es kami kötés, 400-500 ft, eredőből kifolyólag pedig 50-150k.
most is van 4 ilyen vasárnapi szelóm.
a héten ilyen 2-esekből az egyik felét többször is eltaláltam.
asszem pl. dukla praha bukó 10*, vizilabda dönci valami 9*.
ha 1-2* párosodnak ugye...de ez a részleg egyértelműen bukó.8idáig...)
és asszem elég egyértelmű, hogy sűrűn húzogatni csak a 2-3-as kötésekkel, az 1.4-1,9 odds és 2,2-4,5 eredő tartományban lehet.
csak hát ott 3 megtett szelóból 2-nek illene jönni, különben igen gyorsan kellemetlen tud lenni.***
a tegnap példa adott volt.
7k* 33k.
ma élből 7k bukó.
2 vizilabda papír hozott volna valami 17.9-et, de az 1. bedöncizett.
pedig még dühöngtem is elindulás előtt, mert az esti 2.68 eredőről leesettt valami 2.29-re.
majdnem el sem indultam. de mivel a 2.2 eredő határ fölött volt, így megtettem...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #78191 üzenetére
Benne volt a dologban... Moniz nem Bundakettőbe való edző... ráadásul egy újonc otthon az év elején mindig veszélyes, míg helyre nem rakják. Vagy be nem tagozódik középre vagy az élbolyba, attól függően mi a célkitűzés...
Egy 100-ast akkor is megért részemről...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #78193 üzenetére
X lesz a vége német kettőben hajlamosak ikszelni, főleg pénteken
Legközelebb, ha nem felejtem el, beírom a napi tutit, amit nem teszek, és olyankor mindig jön:
Daugava Riga - Skonto Riga - V @1,50
Wehen - VfB Stuttgart II - H @1,65
Terek - Arsenal Tula - H @1,45
@3,59„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #78234 üzenetére
ja, az más
0-0 lett, faszomba
pedig a Real gól - Zenit - Chelsea 100000%, hogy sima leszGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #78250 üzenetére
még jó, hogy nem azt mondtam, hogy 2π, lehet arra meg azt hitte volna, hogy 6,28
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #78263 üzenetére
nem baj.
holnap elolvasod újra.lényeg:
mi a kinyomtatott kedvenc számsorodat látjuk, amit néha belinkelsz.
viszont a fealdó űrlapon eléggé viccesen mutat.
de ez, ha az utóbbit nem látjuk, csak az előbbit, a kinyomtatott végeredményt, nem derül ki.***
szerk.
igen.
csak így túl egyszerű a megfogalmazás.
de gondolhatod, mekkorát néztem....
(mindig tudtuk, hogy f* vagy. de ezek a momentumok csak megerősítik az embert...)****
szerk2.
most meg betöröled a "függő csíkos" részt?szerk3.
ja, hogy ez külön posztot érdemel....[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #78265 üzenetére
elképzelni nem tudod a szitut.
holnapra összerakom.
talán...a fiatal kislány volt a 3 dó'gozó' közül.
toták bekavartam szegényt.
(habár talán ő vágja legjobban a munkáját...)
közben próbált vacsorázni.
de sürgettem, nehogy lecsússzak a következő húzásról.
és pánikolva pillogtam a képújság jobb alsó sarkára.
ami éppen nem a puttó húzási sorszáma volt, hanem egy oldalszám...
és piszkoslul örültem, hogy bevárta a bénázásomat a következő sorsolás.
de közben eltelt vagy negyed óra...
(a biztiőr hozta a biankókat, én tépkedtem a rontottakat, közben röhögtema csíkjaidon, és még mellékesen vsárnapra próbáltam kitölteni és feladni az f1 + kosár ultrakamiakat.elképesztő burleszk volt az egész, és mindezt totál józanul.
innentől kezdve felesleges a tudatmódosítás...****
Te tényleg beteg vagy amúgy, ezen lovagolunk most hogy a számaim ezek?
igen.
nagyon feszült voltam ma.
több ok.
de amikor a papírcetliről el kezdtem átírni az űrlapra a számaidat, és megláttam az alakzatot, ott felszabadultam.
de most tényleg.
nem folytatom. onnantól kezdve lett jókedvem a mai napon....[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #78265 üzenetére
+ adalék.
keno-ban 1x volt olyan, hogy a 20 kihúzott szám között volt 8 egymás utáni.
sorban.
kb. 12-15 éve.és akkor el kezdtem matekozni ezen.
hogy 8-as sorokat játszani, stb...**
na, nekem ez is felsejlett 1 mp alatt, amikor megláttam a csíkos mintát...
a mai spanyol sz*sághoz:
imádom.
annyir jó, hogy az egyik szelóm nemcsak a bayern hendis győzelmének hiánya miatt megy el, hanem a madridi 2.5 over miatt is.
így nyugodtabb vagyok...***
de ez akkor is csúnya.
én azt hittem, a múltkori semmi után most lesz egy vérengzés.********
**********"Viszont nem mondtad, nyertél legalább?"
dehogy.
semmit.
még a késlekedéseket is oda-vissza megnéztem pár húzásra....[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #78277 üzenetére
Lukaku az Evertoné, végre van egy saját csatáruk
de az Evertonhoz minden csapat szenvedni jár többnyire, szóval reális az odds szerintem (hellyel-közzel)meg nem játszik még a német különítmény se (Özil, Podolski, Merte), Arteta és Sanogo játéka még kérdéses
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #78294 üzenetére
jól néz ki.
én most naponta 2x az új kis grillsütőmmel gyakorolok.
csirkemell, gombaszeletek, zöltpaprika, fokhagyma.
ma ez sült benne.
1 adagos...
még ki kell tapasztalnom a sütési időket elég eltérők.
saccolásom szerint jó 160-180 fok körül csinálhat 200+-nak jobban örülnék...***
komolyan mondod, hogy nincsenek jó események mára?
pl. ott volt a 2 vizilabda.
ingyen duplázós.
a holnapi 2 ezek után ugyanígy...
a a magyar szerb döntő ígérkezik nehéznek, pedig rém 1x-rű.
csak mivel megrakom azokat is, így előre már nem beszélek róluk.amiről előre írok, sosem jön....
most kezdődik egy, amit nem vettem észre, és érdekes is lehet.
128 1 1. FC Köln - Hamburg 1.95 3.35 3.60
ez nálam simán hamburg lett volna...****
(#78301) giigz
én is sokat rendeltem pizzát.
de ha van egy kis elektromos sütő, (a nagyot egy pizzáért az ember nem kapcsolja be szívesen, pláne nyáron), akkor hamarabb kész van, mint a mikiegér kihozza. rengeteg minnent rá lehet dobálni, amit a hűtőben találsz, csak fantázia és készelt kérdése. és nem kerül sokkal többe, csak annál, amit a lotifutinak jattolni szoktam...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest